Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 15

Subiect: Nu ma inteleg deloc cu adsense

Afișare hibrid

Revers este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    20
    Data înscrierii
    19th June 2015
    Vârstă
    30
    Posturi
    40
    Putere Rep
    20

Unhappy Nu ma inteleg deloc cu adsense

Ok, am o problema, nu ma ineleg cu AdSense in nici un fel, chiar nu stiu ce au cu mine... am incercat pe un site de muzica am inteles ca are prea mult continut youtube si imi asum greseala, era normal sa nu fie acceptat, am incarcat cu un site de anunturi asta nu inteleg de ce nu l-a acceptat, acum noul meu proiect seamana cu site-ul tpu si este Can Solve | Unde-s multi puterea creste sper sa nu se supere cineva ca fac reclama.

• site-ul este unul de discuții și nu este acceptat de politica noastră.
      Editorilor li se recomandă să testeze diferite destinații de plasare a anunțurilor și formate de anunțuri. Cu toate acestea, după cum se menționează în politicile de produs, editorii AdSense nu au voie să plaseze niciun cod de anunț, casete de căutare sau rezultate de căutare în programe de discuții. Aici sunt incluse mesajele instantanee, site-urile de discuții și alte pagini care au conținut dinamic.
    • site-ul se ocupă cu vânzarea și distribuirea de referate.
      Suntem bucuroși să vedem site-urile editorilor noștri pline de conținut util și informativ; cu toate acestea, după cum se menționează în politicile de conținut, vânzarea sau distribuirea de referate sau orice alt conținut care este ilegal, promovează activități ilegale sau încalcă drepturile legale ale altor persoane, nu este permisă.
    • trebuie să eliminați întregul conținut care încurajează încălcarea politicilor de produs Google.
      Editorii nu au dreptul să pună la dispoziția utilizatorilor moduri de a eluda politicile serviciilor Google, de exemplu: să le permită utilizatorilor să descarce videoclipuri YouTube sau să încurajeze încălcarea politicilor Google AdSense. Mai mult, editorii nu au dreptul să utilizeze caracteristicile de marcă Google, cum ar fi sigle, capturi de ecran sau alte caracteristici distinctive, fără permisiunea noastră explicită. Pentru mai multe informații, consultați politicile de conținut.

Pai si TPU nu face acelasi lucru ? pe ei de ce ii accepta? apropo, am vazut multe site-uri de muzica, doar cu continut youtube care au fost acceptate...

Petronel D este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    16th November 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    552
    Putere Rep
    24

Implicit

Eu am facut cerere pentru AdSense acum in jur de 1 luna si tot nu am primit raspuns, nici negativ, nici pozitiv, in contextul in care am aplicat cu un blog personal cu vechime de 10 luni si 160 de articole...

Bogdan Calin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    14th February 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    3.126
    Putere Rep
    48

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

De ce tot incercati sa "fiti aprobati" cu site-uri "lejere"? De ce nu va creati un blog personal sau unul, nu stiu, de diete, de tehnologie etc, unde se poate vedea munca si continutul "creativ"? Preferati sa va pierdeti timpul cu site-uri de anunturi (pt. a fi aprobat un cont AdSense), de raspunsuri/intrebari...

florea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    15th March 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    43
    Posturi
    355
    Putere Rep
    28

Implicit

Eu am facut cerere pentru AdSense acum in jur de 1 luna si tot nu am primit raspuns, nici negativ, nici pozitiv
    Si la mine e aceeasi problema (nici accept, nici reject). Si mai mult mi se vad reclamele pe site, si normal trebuia sa apara alb si abia dupa aprobare reclama. Au luat-o razna.

Revenind la cee ce a intrebat autorul acestui post, e greu cu acel tip de site. Cum spune bogdan, ceva cu articol lung. Si legat de TPU.ce libertatea nu are articole de sex si are adsense pe el, si eu daca pun ma suspenda. Ala e gigant pe langa tine. Ei culeg profit de pe urma acelui site, poate sa puna orice ca tot le ignora incalcarile politicilor. In schimb tu faci 100 de euro pe luna si asta e o suma banala pentru ei.
    Ultima modificare făcută de florea; 28th October 2015 la 21:51.

shiprian este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    6th September 2006
    Locaţie
    Cluj Napoca
    Posturi
    116
    Putere Rep
    37

Implicit

Nu vei fi acceptat niciodata daca o sa ai un site unde utilizatorii pot posta continut care este interzis pe Adsense ( discutii care pot foarte usor sa fie politice, rasiale, mesaje ) si unde mai ales nu poti demonstra ca exista moderatori de continut.
    Cel putin la primul site nu este deloc recomandat sa aplici cu un domeniu care continut care nu poate fi controlat.

Reputatie:
    20
    Data înscrierii
    19th June 2015
    Vârstă
    30
    Posturi
    40
    Putere Rep
    20

Implicit

bine si atunci site-ul tpu de ce este acceptat? asta ma intereseaza sa stiu. Face exact acelasi lucru ca si mine.

Bogdan Calin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    14th February 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    3.126
    Putere Rep
    48

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de Revers Vezi Post
    bine si atunci site-ul tpu de ce este acceptat? asta ma intereseaza sa stiu. Face exact acelasi lucru ca si mine.
    Tu ce vrei sa stii, de fapt? De ce nu iti produce vaca ta lapte sau de ce vaca veciunului da lapte? Nu e mai simplu sa pui degetele la treaba, pe tastatura, si sa produci? Crede-ma ca e mai simplu. Nu e nevoie de un efort enorm. Mult succes .

MirceaG este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    11th September 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    290
    Putere Rep
    27

Implicit

Citat Postat în original de Revers Vezi Post
    E foarte posibil ca cei de la TPU sa aiba contul adsense de multa vreme, inca de pe vremea cand erau acceptate usor conturile de Adsense in RO. Sau poate au facut contul cu un site de continut, nu neaparat direct pe TPU.

Eu am activat 3 conturi adsense in ultimile 3 luni, nu stiu cum altii nu reusesc deloc.

Reputatie:
    20
    Data înscrierii
    19th June 2015
    Vârstă
    30
    Posturi
    40
    Putere Rep
    20

Implicit

Imi este doar ciuda din cauza ca alte site-uri sunt acceptate mai dau un exemplu Video ZU cum este posibil ca un site clona youtube sa fie acceptat? si are de ani buni adsense... si un trafic destul de bun.

Catalin C. este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    5th April 2013
    Locaţie
    retired
    Posturi
    1.035
    Putere Rep
    44

Implicit

1. De acum ani buni s-au mai inasprit criteriile
    2. Una e sa apara reclame pe un site, alta e sa ai cont aprobat pe site-ul ala. Dupa ce ai cont, poti plasa reclamele pe mai multe site-uri

Ai putea face un site de continut unic, cu care sa aplici si sa ai sanse de aprobare, sau poti sa te uiti pe tot netu' cine are si cine n-are si sa te plangi ca altul are si tu nu...
    Retired

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Indexarea se face greu si deloc
    De Alex21 în forumul Webmaster Tools
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 21st March 2015, 15:49
  2. Nu ma inteleg cu google deloc..
    De Aradean în forumul Google
    Răspunsuri: 33
    Ultimul Post: 2nd January 2013, 12:57
  3. Meta keywords, gol vs deloc?
    De Pippogsm în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 18
    Ultimul Post: 3rd November 2011, 23:07
  4. Hai noroc si rau deloc!
    De toxicristi în forumul Prezentare forumisti
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 6th January 2011, 19:18
  5. Eu nu il mai inteleg deloc pe Google.
    De Netul în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 15
    Ultimul Post: 7th February 2009, 14:09

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •