Ma repet un topic inutil! Delete? Am si eu bani de primit, mi-ai sarit in cap ca eu nam si de aia is "aprig", Dar ce atata graba? cand ii primesti iti trimite google mail, cu ce te incanta cand primesc altii plata nu stiu ....
Ma repet un topic inutil! Delete? Am si eu bani de primit, mi-ai sarit in cap ca eu nam si de aia is "aprig", Dar ce atata graba? cand ii primesti iti trimite google mail, cu ce te incanta cand primesc altii plata nu stiu ....
.
Vesnicul topic. A tepuit pe cineva Adsense ? A intarziat vreodata ? NU NU .
![]()
Nimic.
Acuma lasand gluma la o parte ... oare face plata azi adsense ? sau pe 25 ( luni ) ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
disclaimer: post in gluma
Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com
Cum e luna asta la voi in privinta castigurilor ? La mine e dezastru.
Nu stiu ce este de vina dar anul asta 2014 a fost foarte slab in privinta castigurilor. Orice modificari as face tot la o suma standard ajung. Creste ctr scade cpc si invers.
Hahahhahahhaa. Bha, dupa ce ca sunt multe sectiuni de aici care nu a mai postat nimeni macar sa le discutam. Unu la mana Catalin Cerga , da, in fiecare luna voi intreba.
Plata la mine se facea in fiecare luna pe 22, iar eu nici pana acum nu am plata in asteptare, desi aveau timp. VROIAM doar sa stiu daca o fac azi, vineri, 22, sau pe 25, luni.
Dar trebuie sa vina cineva sa aibe ceva de comentat. ca naaaaaa ! Uite cu ocazia asta, baietii de mai sus au discutat despre castigurile lor si poate vedeni un post interesant.
Legat de venituri, de cand a inceput luna cpc mai mult de 0.06 nu am avut.
Site-ul care ofera zilnic o portie de divertisment si jocuri de fete .
si crezi ca noi stim cand face plata adsense ?
hai, care lucreaza la gogu sa ne lamureasca ? sau macar una cu glob de cristal
cat despre venituri ... lunile de vara intotdeauna au mers mai slab, doar cateva nise gen turism merg mai bine. dar nu e nimic, se compenseaza cu celelalte luni.
Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com
plata in curs, pentru nerabdatori.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)