Ma repet un topic inutil! Delete? Am si eu bani de primit, mi-ai sarit in cap ca eu nam si de aia is "aprig", Dar ce atata graba? cand ii primesti iti trimite google mail, cu ce te incanta cand primesc altii plata nu stiu ....
Ma repet un topic inutil! Delete? Am si eu bani de primit, mi-ai sarit in cap ca eu nam si de aia is "aprig", Dar ce atata graba? cand ii primesti iti trimite google mail, cu ce te incanta cand primesc altii plata nu stiu ....
.
Vesnicul topic. A tepuit pe cineva Adsense ? A intarziat vreodata ? NU NU .
![]()
Nimic.
Maine puteti merge sa o luati
Sau puteti sta in fata bancii cu telefonu pana va vin datele si poate vin inainte sa inchida
vedeti ca parca brd-u sau nu mai stiu ce banca ... raiffaisen-u ... au punct de lucru in selgros-uri si puteti sa ridicati de acolo pana la 8 .. 9 seara![]()
Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com
Acuma lasand gluma la o parte ... oare face plata azi adsense ? sau pe 25 ( luni ) ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
disclaimer: post in gluma
Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com
Cum e luna asta la voi in privinta castigurilor ? La mine e dezastru.
Well, la mine e Plata Emisa!
Dar e prin WU, deci fug la bancaBRD cred are in Kaufland o filiala mica deschisa pana la 8 seara (sper sa aiba euroi ca lei nu-mi trebuie).
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)