Well, la mine e Plata Emisa!
Dar e prin WU, deci fug la bancaBRD cred are in Kaufland o filiala mica deschisa pana la 8 seara (sper sa aiba euroi ca lei nu-mi trebuie).
Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com
La tine au intrat banii mei? Ca vad ca la mine au intrat ai lui Hackuna. Maci better!
Ochei bo$$. Mi-am setat acum reminder. As prefera totusi sa intreb de pe acum, imi place sa-mi fac planuri pe banii de luna viitoare, iar 20 pica sambata seara, cand nu cred ca sunt la net. Daca nu intra vineri, raman fara tigari peste uichend, asa ca mai bine stiu de pe acuma, ca sa ma culc vineri si sa ma trezesc luni, cand intra banii.
Stie cineva totusi, banii de la "my talking tom" cand intra?
Am strans o suma frumusica si ma gandesc sa-mi iau o casa cu ei, decat sa-l imbrac pe motan. Il tin nemancat de 2 luni, ca sa strang banii de casa, asa ca daca nu intra in cur-and, macar sa-i dau si lui o acadea.
Ultima modificare făcută de Tom; 23rd August 2014 la 16:16.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
hahhahahaahaha, tom caterincosu hahahaha.
Site-ul care ofera zilnic o portie de divertisment si jocuri de fete .
@tom esti pregatit ? Te pregatesc ....
Site-ul care ofera zilnic o portie de divertisment si jocuri de fete .
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)