23rd September 2014, 09:49
3 out of 8 members found this post helpful.
Da pentru ce sa raportezi un site? Din invidie sau din ce motiv?
Nu degeaba se spune ca noi romanii, murim de grija altuia .... Daca omul poate sa faca bani in felul respectiv, foarte bine, bravo lui. Nu il platim noi, si poate ca la google inca ii convine sa faca bani si in felul asta, sau poate are cont premium, etc... Dar, poate la un moment dat, cum zicea si Seph, o sa ii opreasca anunturile in cel mai faricit caz pe site-ul respectiv, sau o sa ii inchida contul.
Google nu mai aproba asa usor site-urile in reteaua adsense, este nevoie de site vechi, continut unic si de calitate, etc...
Vand fani facebook. PM sau mail nrb220 @yahoo.com
23rd September 2014, 10:11
5 out of 5 members found this post helpful.
Nu are legatura cu ~murim de grija altuia~ ci are de a face cu un oarece ~spirit civic~, care, ai zice ca ~la noi romanii lipseste~.
Ideea este urmatoarea, exista oameni care doresc castiguri pe termen lung si altii care doresc castiguri pe termen scurt:
Cei care respecta regulile doresc sa castige pe termen lung. Ca sa se intample lucrul asta ne trebuie advertiseri care sa foloseasca serviciile Google. Acestia le vor folosi in continuare doar daca au rezultate bune, rezultate care vor veni de pe site-urile ce respecta conditiile Google, daca majoritatea incalca regulile si sunt destule clickuri accidentale, etc, etc atunci vom avea din ce in ce mai putini advertiseri.
Nu vad nimic gresit in a face un report cand sunt incalcati termenii Google, nu isi pierde nimeni contul, va primi o avertizare sa modifice pozitionarea reclamelor, sa respecte termenii Google.
P.S nu am facut niciodata report, asadar cred ca am exprimat un punct de vedere obiectiv
23rd September 2014, 10:14
1 out of 1 members found this post helpful.
NRB gresesti. Cum sa nu raportezi ceva ilegal? Inseamna ca nu ai constiinta si oarecum tolerezi asa ceva. Si ne miram de ce avem CPC mic ! Eu zilele trecute am raportat un site gigant deoarece avea reclame scroll. Si nu mai afiseaza acum nicio reclama. Deci nu va mai plangeti si spuneti lui Google ce va supara.
Nimic.
23rd September 2014, 12:34
1 out of 1 members found this post helpful.
@nrb înseamnă că nu ești pățit, să ți se fure conținutul și să câștige altul pe munca ta.
Eu raportez orice e ilegal, chiar și pe Facebook pozele cu tentă sexuală și alte videouri/ poze care nu au ce căuta acolo (primesc răspuns de fiecare dată când sunt șterse imaginile raportate).
Dacă Google considera că nu e util serviciul nu-l mai făcea public.
De aceea România e unde e, pentru că ne e frică să luăm atitudine...
23rd September 2014, 13:16
3 out of 3 members found this post helpful.
Chiar daca pana acum nu am raportat nici un website, afirmatiile si argumentele colegilor de mai sus m-au facut sa imi schimb radical parerea. Daca fiecare persoana ar raporta cate un singur website care incalca regulile, automat ne-am injumatati, iar atunci exista posibilitatea ca munca celor ramasi sa fie mai apreciata, si mai bine remunerata.