Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 22

Subiect: Adsense pe site de genu?

puthre este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    21st February 2011
    Locaţie
    București
    Posturi
    2.154
    Putere Rep
    83

Implicit

Citat Postat în original de JoeBikerul Vezi Post
    Eu raportez orice e ilegal, chiar și pe Facebook pozele cu tentă sexuală și alte videouri/ poze care nu au ce căuta acolo (primesc răspuns de fiecare dată când sunt șterse imaginile raportate).
    Ilegal inseamna ca incalca legea. Despre ce lege vorbim?
    Pozele cu "tenta sexuala" in ce fel te deranjeaza? Exista ceva ce "nu are ce cauta pe facebook" ? (nu ma refer la lucruri ilegale, adica lucruri care incalca legea unui stat).
    Caut cu jingle.ro.

catalinux19 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    7th October 2013
    Locaţie
    Romania
    Vârstă
    37
    Posturi
    482
    Putere Rep
    26

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Cand te plictisesti si n-ai ce face, ii raportezi pe altii.
    Poate iti pune si Dumnezeu mana in cap si te angajeaza la Google cu ocazia asta, ajutand la imbunatatirea serviciului )

nrb220 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    23
    Data înscrierii
    8th February 2014
    Posturi
    238
    Putere Rep
    23

2 out of 3 members found this post helpful.

Implicit

Vad ca primesc negative pe "banda rulanta"!!! Dar oare de ce? Din fustrare ca mi-am spus punctul de vedere? Din ofticare pe un anumit site care face bani din adsense?

VOI, cei care mi-ati dat negativ, aveti idee cat plateste google pe click in romania? Stiti ce inseamna 0.03 centi / click, iar daca esti advertiser, iti i-a cam 1 euro / click? Mai are rost sa raportam?

NU am raportat si nici NU am sa raportez un site, indiferent daca respecta sau nu politicile google adsense. Nu ma intereseaza ce faca "vecinul", ma intereseaza cum sa fac eu sa fie bine pentru mine!!!!

Voi cei care mi-ati dat negative, sunte-ti rromanii aia care muriti de grija vecinului, sa nu faca el ceva sau sa faca mai mult ca si voi...

Efectiv, imi e sila de cei cu raportari, etc... ce primiti MA din asta? Va creste venitul? Va creste CTR-ul, etc....??? Va zic eu NU. Tot asa castigati, si tot fustrati o sa ramaneti!!!
    Vand fani facebook. PM sau mail nrb220 @yahoo.com

Adelin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    18th June 2013
    Locaţie
    Tg. Jiu
    Posturi
    466
    Putere Rep
    26

Implicit

Vezi ca asa provoci lumea @ nrb. Eu nu ti-am dat negativ dar cu greu ma abtin pentru ca ma jignesti voit. Putina decenta te rog, daca cumva ai.
    Nimic.

Catalin C. este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    5th April 2013
    Locaţie
    retired
    Posturi
    1.035
    Putere Rep
    44

Implicit

Citat Postat în original de nrb220 Vezi Post
    Voi cei care mi-ati dat negative, sunte-ti rromanii aia care muriti de grija vecinului, sa nu faca el ceva sau sa faca mai mult ca si voi...

Efectiv, imi e sila de cei cu raportari, etc... ce primiti MA din asta? Va creste venitul? Va creste CTR-ul, etc....??? Va zic eu NU. Tot asa castigati, si tot fustrati o sa ramaneti!!!
    Unu mic si de la mine pentru limbaj, n-am nimic cu opinia, dar ataci ideea nu persoana. Jignesti gratuit. Cheers
    Retired

Reputatie:
    23
    Data înscrierii
    8th February 2014
    Posturi
    238
    Putere Rep
    23

1 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Uite ce primesc la reputation comment: "limbaj de caca" si imi da negativ. Mai prietene, limbaj de caca la mine sau la tine?

Ca imi expun parerea personala? Efectiv, imi este egal de negativele voastre. Sa vina, ca oricum, nu imi schimb parerea!!!

Vorbiti pe subiect, nu pe jigniri personale, etc... Daca ai avea un site cu un venit de peste 1k eu/luna, chiar daca nu ar fii 100% legal, ai vrea sa fii raportat? Iti zic eu: NU!!!!

Inca ceva: nici 10% din site-urile din romania, nu respecta politicile adsense!!! Asa ca mai ganditi-va inainte sa va da-ti destepti voi, cei cu raportarile. Sau poate, ati putea toata ziua sa raporati site-uri, poze facebook si asa mai departe ....
    Vand fani facebook. PM sau mail nrb220 @yahoo.com

DRG
    DRG este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    24th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    31
    Posturi
    442
    Putere Rep
    35

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de nrb220 Vezi Post
    Vad ca primesc negative pe "banda rulanta"!!! Dar oare de ce? Din fustrare ca mi-am spus punctul de vedere? Din ofticare pe un anumit site care face bani din adsense?

VOI, cei care mi-ati dat negativ, aveti idee cat plateste google pe click in romania? Stiti ce inseamna 0.03 centi / click, iar daca esti advertiser, iti i-a cam 1 euro / click? Mai are rost sa raportam?

NU am raportat si nici NU am sa raportez un site, indiferent daca respecta sau nu politicile google adsense. Nu ma intereseaza ce faca "vecinul", ma intereseaza cum sa fac eu sa fie bine pentru mine!!!!

Fara suparare dar din ceea ce vad chiar tu etalezi acelasi caracter ca cel pe care il condamni, si anume devi frustrat ca ai primit negative, fi consenvent in gandire si aplica-ti logica si in cazul de fata, ce castigi daca ai sau nu negative, lasa-i pe alti sa se preocupe de ele tie oricum nu iti pasa de nimic, dar asta te afecteaza pe tine direct si ai luat atitudine, pai asa e si cu cei care incalca regulamentul adsense, te vor afecta si pe tine dar nu iti dai seama pentru ca nu o face direct.

Eu ti-am dat negativ, nu pentru ca am ceva cu tine sau cu practica asta, ci pentru ca nu sunt de acord cu nepasarea, dar hai sa iti explic pe baza exemplelor tale.

Nu ma intereseaza ce faca "vecinul", ma intereseaza cum sa fac eu sa fie bine pentru mine!!!!

Contraexemplu: daca stai intr-un cartier cu vecini proxeneti si dealeri, te intereseaza in ce mediu va creste copilul tau, pentru ca interesul tau sa iti fie tie bine nu coincide cu interesele lor si impreuna nu puteti coaliza.

Eu nu am raportat pana acum nici un site, dar de acum o sa o fac cand consider ca sunt incalcate anumite reguli, in principal de moralalitate.
    Eu dpdv al advertiserului nu imi doresc sa mi se saraceasca campania de adwords prin afisarea reclamelor pe siteuri facute automat sau de o asa slaba calitate care incalca regulile, e simplu o fac pentru binele meu.

Cei de la google cel mai probabil nu pot sa examineze toate siteurile, mergand pe neraportarea celor care incalca inseamna ca incurajezi un astfel de comportament si chiar aderi la el, lucru care nu se aplica intr-o societate civilizata care incurajeaza la practici regulamentare. Nu ai cum sa spui ca poate nu a stiut ca nu are voaie, cand si-a facut cont pe adsense a fost de acord cu termenii si conditiile pe care trebuia sa le citeasca, deci nu e vorba de nestiinta.
    D R G

Reputatie:
    23
    Data înscrierii
    8th February 2014
    Posturi
    238
    Putere Rep
    23

Implicit

Nu ma deranjeaza negativele, imi este egal de ele!!!

Ma deranjeaza faptul, ca multi de aici au site-uri cu anunturi adsense pe ele, si nu respecta 100% politicile adsense, insa se dau mari si tari sa raporteze site-uri, etc.... si nu inteleg motivul acestor fustrari.

Efectiv, NU imi pasa de nici un site / persoana / vecin cu imi face banii, sau prin ce modalitati, problema lui, castigul lui, etc, dar mor cand vad persoane care sunt gata sa te raporteze ca lor nu le convine de site-ul pe care navigheaza, sau poate e concurent cu al lor, sau efectiv, asa are el chef!!!! Asta ma deranjeaza cel mai tare.

In rest, cancan si numai bine!

MariusS este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    22nd February 2014
    Posturi
    75
    Putere Rep
    24

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de DRG Vezi Post
    Nu ai cum sa spui ca poate nu a stiut ca nu are voie, cand si-a facut cont pe adsense a fost de acord cu termenii si conditiile pe care trebuia sa le citeasca, deci nu e vorba de nestiinta.
    Corect, ai dreptate, poate am fost eu mai ingaduitor dar sa fim sinceri, tu citesti termenii si conditiile peste tot si mereu ? Oricum si daca nu a citit si nu stie, asta nu-l scuza ca nu a stiut. Nu e o scuza sa nu stii. Eu altceva incercam sa punctez

DRG
    DRG este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    24th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    31
    Posturi
    442
    Putere Rep
    35

Implicit

Citat Postat în original de MariusS Vezi Post
    Corect, ai dreptate, poate am fost eu mai ingaduitor dar sa fim sinceri, tu citesti termenii si conditiile peste tot si mereu ? Oricum si daca nu a citit si nu stie, asta nu-l scuza ca nu a stiut. Nu e o scuza sa nu stii. Eu altceva incercam sa punctez
    Peste tot evident ca nu, dar la Adsense cand sti ca iti poate bana contul si ramai fara o sursa importanta de venit si cu siteurile in pom le citesc chiar de mai multe ori.
    D R G

Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 22nd February 2014, 20:40
  2. Cache sau ceva de genu !?
    De MaXz în forumul WordPress
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 29th January 2012, 22:49
  3. Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 22nd April 2011, 19:04
  4. Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 15th December 2010, 17:23
  5. Răspunsuri: 9