Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 12 din 12

Subiect: Blocuri adsense pe background diferit

Sandu Stefan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    10th June 2011
    Locaţie
    Bucuresti/TR
    Posturi
    152
    Putere Rep
    31

Implicit

Hai sa ne intelegem.

"Nu sunt adeptul reclamelor pe un background diferit." Completare: Versiunea ta mi se pare ca influenteaza vizitatorul sa dea click ceea ce cred ca nu este prea ok(din punctul meu de vedere).

2. Exemplele(inclusiv cel cu seomoz) erau pentru cazul in care pui anunturile pe care le-am dat in imagini, in special in partea superioara a paginii.

3. "Afisarea in acest mod imi ofera un ctr de ~ 2.5%.
    Cu altele inclusiv cea spusa de tine nu am trecut niciodata de 1%."

Este imposibil sa nu treci de 1% cu alte variante daca sti cum sa le asezi. Ti-am spus mai sus si ti-am si aratat cateva exemple.

Încurajarea clicurilor

Editorii nu au dreptul de a solicita altor persoane să dea clic pe anunțurile lor și nu au dreptul să utilizeze metode de implementare înșelătoare pentru a obține clicuri. Acestea includ, dar nu se limitează la, recompensarea utilizatorilor pentru afișarea anunțurilor sau efectuarea căutărilor, promisiunea de a strânge fonduri pentru terțe părți ca urmare a unui astfel de comportament sau plasarea de imagini în dreptul anunțurilor individuale.
    Aflați mai multe
    Pentru a oferi utilizatorilor și agenților de publicitate o experiență pozitivă, editorii care participă la programul AdSense nu au voie:

să plătească utilizatorii pentru vizualizarea anunțurilor sau pentru efectuarea căutărilor ori să promită recompensarea unei terțe părți pentru acest lucru;
    să încurajeze utilizatorii să dea clic pe anunțurile Google prin utilizarea unor formule precum „dați clic pe anunțuri”, „susțineți-ne”, „accesați aceste linkuri” sau altele asemănătoare;
    să atragă atenția utilizatorului asupra anunțurilor utilizând săgeți sau alte trucuri grafice;
    să plaseze imagini înșelătoare în dreptul anunțurilor individuale;
    să plaseze anunțuri într-un script casetă flotantă;
    să formateze anunțurile astfel încât acestea să nu se poată distinge de alt conținut din pagina respectivă;
    să formateze conținutul site-ului, astfel încât acesta să fie dificil de distins de anunțuri;
    să plaseze etichete înșelătoare deasupra unităților de anunțuri Google. De exemplu, anunțurile pot avea titluri precum „Linkuri sponsorizate” sau „Publicitate”, dar nu „Site-uri preferate” sau „Principalele oferte ale zilei”.
    În timpul liber scriu sfaturi utile și articole interesante.

RedHat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    23rd September 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    896
    Putere Rep
    47

Implicit

Citat Postat în original de S. Stefan Vezi Post
    Versiunea ta mi se pare ca influenteaza vizitatorul sa dea click ceea ce cred ca nu este prea ok(din punctul meu de vedere).
    Exact de asta am si cerut pareri aici. Poate s-a mai confruntat cineva cu situatia asta pana acum si mi poate spune ceva concret.
    TOS-ul adsense l-am consultat si eu prin 2005 cand mi-am facut contul si de fiecare data cand am avut neclaritati

Din punctul meu de vedere trucuri grafice se refera la cu totul altceva decat un background pe o culoare pe care chiar si adsense o are in grila de culori de la formatarea anunturilor.
    Ultima modificare făcută de RedHat; 22nd May 2013 la 20:21.

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. link de pe acelas IP sau diferit
    De giovanni12345 în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 12th August 2009, 23:46
  2. Analytics nr de vizite diferit in grafic vs tabel
    De Mircea Budean în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 2nd July 2008, 16:28
  3. numar de blocuri reclame
    De misu în forumul Adsense
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 19th July 2007, 11:36
  4. 2 site-uri pe acelasi server, comportament diferit
    De kevinro în forumul Server side
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 25th July 2006, 09:34
  5. Anchor diferit in aceeasi pag.
    De too_night în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 20th July 2006, 11:03

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •