Hai sa ne intelegem.
"Nu sunt adeptul reclamelor pe un background diferit." Completare: Versiunea ta mi se pare ca influenteaza vizitatorul sa dea click ceea ce cred ca nu este prea ok(din punctul meu de vedere).
2. Exemplele(inclusiv cel cu seomoz) erau pentru cazul in care pui anunturile pe care le-am dat in imagini, in special in partea superioara a paginii.
3. "Afisarea in acest mod imi ofera un ctr de ~ 2.5%.
Cu altele inclusiv cea spusa de tine nu am trecut niciodata de 1%."
Este imposibil sa nu treci de 1% cu alte variante daca sti cum sa le asezi. Ti-am spus mai sus si ti-am si aratat cateva exemple.
Încurajarea clicurilor
Editorii nu au dreptul de a solicita altor persoane să dea clic pe anunțurile lor și nu au dreptul să utilizeze metode de implementare înșelătoare pentru a obține clicuri. Acestea includ, dar nu se limitează la, recompensarea utilizatorilor pentru afișarea anunțurilor sau efectuarea căutărilor, promisiunea de a strânge fonduri pentru terțe părți ca urmare a unui astfel de comportament sau plasarea de imagini în dreptul anunțurilor individuale.
Aflați mai multe
Pentru a oferi utilizatorilor și agenților de publicitate o experiență pozitivă, editorii care participă la programul AdSense nu au voie:
să plătească utilizatorii pentru vizualizarea anunțurilor sau pentru efectuarea căutărilor ori să promită recompensarea unei terțe părți pentru acest lucru;
să încurajeze utilizatorii să dea clic pe anunțurile Google prin utilizarea unor formule precum „dați clic pe anunțuri”, „susțineți-ne”, „accesați aceste linkuri” sau altele asemănătoare;
să atragă atenția utilizatorului asupra anunțurilor utilizând săgeți sau alte trucuri grafice;
să plaseze imagini înșelătoare în dreptul anunțurilor individuale;
să plaseze anunțuri într-un script casetă flotantă;
să formateze anunțurile astfel încât acestea să nu se poată distinge de alt conținut din pagina respectivă;
să formateze conținutul site-ului, astfel încât acesta să fie dificil de distins de anunțuri;
să plaseze etichete înșelătoare deasupra unităților de anunțuri Google. De exemplu, anunțurile pot avea titluri precum „Linkuri sponsorizate” sau „Publicitate”, dar nu „Site-uri preferate” sau „Principalele oferte ale zilei”.

Răspunde cu citat