Salut,
Dauneaza SEO chestia: 2 link-uri cu acelasi target dar cu anchor diferit si care se afla (link-urile) in aceeasi pagina?
Salut,
Dauneaza SEO chestia: 2 link-uri cu acelasi target dar cu anchor diferit si care se afla (link-urile) in aceeasi pagina?
Nu dauneaza dar nici nu ajuta.
Doua link-uri catre acelasi exact URL sunt redundante.
Schimba al doilea, sa pointeze catre alta pagina macar.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Daca-s "redundante" (inutile, care se repeta adica, right?) dar in acelasi timp "nu dauneaza", de unde stie Google pe care s-o ia de buna (daca ia doar una, desi ma indoiesc), ca si anchor text, vreau sa zic?Postat în original de Cristian Mezei
De exemplu, toate paginile ar cam treb.sa aiba link-ul "home"/"acasa" sau cum o fi, dar pt.index se lucreaza clar pt.al key, nu pt."home", nu...? (ca sa nu mai vorbesc despre site-urile cu mii de pagini indexate).
p.s. nu stiu de unde mi-a venit intrebarea asta; am citit ceva in leg.cu asta mai demult, dar nu mai stiu de unde sa o iau; cred, totusi, ca avea legatura cu accesibilitatea si nu cu altele...![]()
E logic nu ? Prima in ordinea sursei.Postat în original de too_night
]Postat în original de Cristian Mezei
aha!; pai cu atat mai ...rau, inseamna; ca de cele mai multe ori, ordinea sursei pune pe primul loc "home-ul", cu meniul principal & stuff, si dupa continutul...
p.s. inca o data zic, "problema"/intrebarea mea, cred ca a fost exagerata; dar mi-a venit, pur si simpul ...
Nu a fost exagerata. A fost OK si nu cred ca a mai fost intrebata aici in forum. E bine si pentru posteritate.
Exact. Cu css si un site tableless poti pune continul intai si apoi header-ul.de cele mai multe ori, ordinea sursei pune pe primul loc "home-ul", cu meniul principal & stuff, si dupa continutul...![]()
Sau poti face link-ul din header cu Home (sau link-ul de pe logo) cu javascript, in locul unui link curat.
Asta cu 2 coloane (cred...); eu am 3 col. si n-am reusit asta; cine/daca/etc are o varianta de CSS 3 coloane cu content-ul pe primul loc, i-as fi recunocator de un exemplu CSS...Postat în original de Cristian Mezei
uita-te in sursa la site-ul asta. daca sti sa folosesti position absolute e ok si foarte simplu.![]()
Boingeanu Ben
Cu oricate coloane.Postat în original de too_night
Vezi: http://www.fortliberty.org/
whois fortliberty.org:Postat în original de Cristian Mezei
Registrant Name:Will Spencer
acelasi will spencer de pe dp si care a postat si aici la rubrica job-uri?
imi place mult de tot cum arata, mai ales ad-urile, nu sunt deloc enervante iar fara ele chiar ar arata mai saracacios...![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)