am vazut in multe site-uri ca au cate 3 blocuri de reclame google pe pagina. a crescut de la 2 la 3 numarul maxim de blocuri acceptate pe pagina?
am vazut in multe site-uri ca au cate 3 blocuri de reclame google pe pagina. a crescut de la 2 la 3 numarul maxim de blocuri acceptate pe pagina?
Scriu si eu din cand in cand despre mobila si amenajari interioare
De mult timp ai voie 3 ad unit pe pagina si mai nou ai voie si 3 link unit pe pagina.
Recomand sa folosesti doar un bloc de reclame de la google si ala sa fie bine pozitionat.
si dupa aia primesti lunar mesaj de la Google ptr optimizare castiguri ca trebuie sa pui mai multe blocuri de reclame pe o pagina.
Asa am stat eu 6 luni cu un singur banner pe pagina, pozitionat in partea de sus primul ecran si primeam lunar raport de optimizare sa pun mai multe pe pagina.
Cred ca secretul e sa reusesti sa pacalesti vizitatorii sa dea click din greseala. Am un coleg care face asa, pagini albe cu text negru, si pune bannerul la fel text negru pe fond alb, si amesteca textul/link-urile din pagina de baza cu bannerele adsense astfel incat e foarte usor sa dai din greseala click pe link sponsorizat in loc sa dai click pe link in pagina.
Un alt secret este sa ai site-ul util ptr vizitatorii din SUA. Clickurile ptr vizitele din SUA se platesc mult. (dar SUA nu Uniunea Europeana sau Canada)
O discutie buna .. parerea mea.
StarTrek te rog sa imi zici si mie site-ul tau sau site-ul prietenului tau poate facem o reclamatie la google. Doar glumesc ... nu ma ocup cu asa ceva dar totusi aici nu cred ca vb de cum incalcam tos-ul google.
Eu am facut un mic test. Eu folosesc doar 1 singur anunt pe pagina indiferent de ce fel este ad unit sau link. Am observat ca prin adaugarea mai multor anunturi pe pagina CTR creste (la mine a crescut cam cu 33%) dar CPM scade(la mine a scazut cu 50%). Asa ca chestia cu recomandarea google sa punem mai multe anunturi pe pagina .. eu am ignorat-o pentru ca ...
Poate in alte cazuri e buna dar in cazul meu.. se pare ca nu.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)