Citat Postat în original de 100R Vezi Post
Eu zic sa mutati intrebarile astea intr-o zona doar pentru utilizatorii inregistrati, nu se stie cine, strain de cauza sa citeasca si sa ajunga in presa si la fisc.
NU e nevoie sa fie mutat topicul. Problema e simpla.

Daca se renunta la WU, si ramane doar wire transfer, atunci e posibil pe viitor ca si google sa ceara anumite lucruri de la cei care se inscriu un programul adsense.

Intre timp, fiecare trebuie sa decida cum lucreaza: la fel ca pana acum, sau "pe bune".

Pentru "pe bune" trebuiesc minim 2 lucruri:

- pfa sau srl
- tva european

Nu cred ca se streseaza nimeni, momentan, cu cei care fac adsense, asa ca fiecare decide ce vrea sa faca pe viitor. Eu cred oricum ca pe viitor google o sa ceara aceste minim 2 acte.

Oricum, daca discutam de "pe bune", toata discutia de 0.5-1% comision de extragere, o sa para o gluma

DA, fiscul poate cere de la banci sau chiar de la google, lista cu incasarile sau platile. Cei 15k sunt pentru spalare de bani, si sunt pt 1 tranzactie. Dar din cate stiu, sunt de fapt 9k, (tranzactie). Oricum astea sunt cerinte de cand cu 9-11, pentru "terorism", dar fiscul are metodele lui. Luati in calcul faptul ca fiscul cere de la "curieri" sa le trimita lista cu incasarile "ramburs", astfel incat au exact cine ce incaseaza Poate face la fel cu Google, sa ceara lista cu platile catre Romania, si atunci stie exact cine ce incaseaza.

Trebuie sa va decideti singuri ce vreti.

Off: Parerea mea este ca nu-si bate nimeni capul pentru 5-10k.