Hmm! Mi s-ar parea o mare prostie! Cardul ING VISA care merge peste tot. In paypal..., pot plati oriunde cu el, are homebank ok sa nu il pot folosi cu adsense. Chiar mi s-ar parea o prostie.
Multumesc rnicolescu pentru BIC!
Hmm! Mi s-ar parea o mare prostie! Cardul ING VISA care merge peste tot. In paypal..., pot plati oriunde cu el, are homebank ok sa nu il pot folosi cu adsense. Chiar mi s-ar parea o prostie.
Multumesc rnicolescu pentru BIC!
Puteti fara probleme sa primiti banii prin ING...eu i-am incasat deja
Aici gasesti cel mai bun dictionar | Click aici pentru marturii nunta
Vremea ido Prognoza Cluj. Aici se învață istorie pentru bacalaureat.
Bun atunci sa facem un calcul simplu.
Sa zicem am incasat 700 de euro.
Prin WU i-am primit in euro si i-am schimbat la o casa de schimb valutar cu 4,35 (cu 2 bani mai putin decat cursul oficial din ziua respectiva), asa ca am luat 3045 lei.
N-am platit nici un comision.
Daca ii incasam in cont la ING era asa:
700 de euro schimbati in lei la curs cum spui tu cu 5 bani mai putin decat cel oficial, deci la 4,32, vine ca mi-au intrat in cont 3024 lei.
Deja am pierdut fata de WU: 21 de lei (3045-3024).
Vreau sa ii scot din cont, deci imi ia comision 0.5%
0,5% din 3024 lei inseamna 15 lei, asa ca pot scoate doar 3009 lei.
Deci fata de WU unde luam euro si ii schimbam eu unde vroiam, am in loc de 3045 doar 3009 lei, deci o pierdere de 36 de lei! si asta la o suma mica de genul 700 euro!
Sa vezi ce pierdere aveti la 1000 de euro sau peste.
@dary5ro, ai dreptate, sunt pierderi fata de plata prin WU, insa, in functie de suma acestea pot fi diminuate daca se opteaza pentru retragerea de valuta folosind un cont in euro si apoi se schimba la o casa de schimb mai avantajos.
Singurul comision de plata va fi cel de retragere numerar, care, dupa cum spunea un coleg mai devreme, este 0,5% sau minim 5 euro.
Astfel, pierderile pt 700 euro vor fi de 5 euro.
Toate aceste calcule se aplica doar pt ING.
Aici gasesti cel mai bun dictionar | Click aici pentru marturii nunta
Pentru plata prin transfer bancar, ce tip de cont trebuie specificat in contul Adsense? RON sau EURO?
La ING daca ai Cont Card Complet comisionul de retragere la bancomatele lor este 0. Deci se pierde un pic doar la cursul de schimb. Doar la conturile vechi Cont Rol se aplica comisionul de 0.5% pe retragere. Iti poti schimba contul in 5 minute cu o vizita la sucursala unde ti-ai facut cardul.
Eu vroiam sa-mi deschid cont in euro la ING pentru ca au bancomat de retragere in euro. Ce banci mai au bancomate cu euro ?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)