27th January 2012, 03:50
1 out of 1 members found this post helpful.
Prima plata adsense - informatii
Salut,
Astazi mi-a fost emisa si mie prima plata adsense prin western union.
Situatia mea se prezinta in felul urmator : eu sunt in spania,contul adsense l-am facut cu toate datele mamei mele ,asa cum spuneam mai sus astazi a fost emisa prima mea factura adsense si nu stiu cum o primesc,trebuie sa vina ceva prin posta ? cat trebuie sa astept pana sa vina acel "ceva" prin posta ? sau care sunt proceduriele ? acel cec ,pentru ca inteleg ca este vorba de un cec ,imi inchipui ca vine prin posta,de la ce banca imi recomandati sa incasez cec-ul ? care sunt bancile care accepta astfel de plati,si care sunt comisioanele ?
Multumesc
LE: Raspuns gasit : http://support.google.com/adsense/bi...answer=1208579
Ultima modificare făcută de Yahweh; 27th January 2012 la 03:57.
27th January 2012, 03:57
Nu iti vine nimic prin posta daca ai ales prin wu. Nu trebuie decat sa accesezi link-ul din adsense, Detalii, de la Venituri finalizate iar acolo vei vedea detaliile.
Dai pe detalii de la plata efectuata, copiezi codul, suma etc. si ii dai mamei tale si merge si scoate banutii. Recomand Raieffeisen
27th January 2012, 17:08
Du-te la Raiffeisen. Azi aproape ca imi venea sa-i bat pe cei de la ghisee. Am fost la 2 banci + posta si apoi intr-un final am ajuns la Raiffeisen unde am scos fara nicio problema.
Oricum, depinde pana la urma de omul pe care il ai in fata, nu de banca la care te duci.
27th January 2012, 17:10
Eu unu am scos de la BRD deci probabil aia sunt din alta lume, cum se intampla de cele mai multe ori la contactul bancilor cu internetul, de exemplu si la paypal, cei mai multi dintre noi au avut diverse probleme cu bancile. Am mai scos si de la Raiffaisen fara probleme si cu mai putina hartogaraie. Totusi sa spuna ca a primit plata prin wu, poate nu a stiut ea sa explice, sau doar sunt aia batuti in cap!
27th January 2012, 17:33
2 out of 2 members found this post helpful.
Eu folosesc serviciile celor de la Banca Transilvania si am fost mereu multumit. Am scos plati de la sucursale din Iasi dar si din Suceava, totul a fost ok ca de fiecare data.
27th January 2012, 18:18
azi am incasat de la google si am fost la un brd si a fost totul ok , exclus persoana de la ghiseu care m-a intrebat ce treaba am eu cu guugle
27th January 2012, 20:55
Eu intodeauna il scot de la Transilvania - pentru ca la fiecare sucursala (oricat de mica e, de ex cu 2 persoane + batranul cu pistolul
) au fost promti, fara intrebari stupide.
27th January 2012, 20:59

Postat în original de
alarma
... + batranul cu pistolul

...
Ha ha chiar asa e si la mine peste tot
.
Eu scot la BRD, de ce pentru ca e cea mai aproape (exact langa mine), comision zero.
D R G
28th January 2012, 01:28
Din cate stiu eu, de oriunde scoti banii nu iti ia comision.... (la banii trimisi de google prin WU ma refer) ....
Eu in fiecare luna scot de la Transilvania, totul merge ok si rapid. Nu am avut niciodata probleme cu ei, si se misca mult mai rapid decat cei de la BRD, chiar daca la BT e nevoie sa stai la 2 cozi.