Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 23

Subiect: Sfaturi Adsense

gamerap este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    10th September 2010
    Locaţie
    UK
    Vârstă
    33
    Posturi
    384
    Putere Rep
    32

Implicit

Castiguri mai mari o sa ai atunci cand acele reclame "trezesc" interesul vizitatorilor... incearca sa schimbi desing-ul pentru ca cel prezent (pe frapex.ro) este sobru. Incearca sa adaugi alte unitati de anunturi, de exemplu sub meniu, in loc de unitatea cu link-uri sa adaugi un bloc de anunturi de 728x90, in sidebar sa lasi decat blocul de 160x60 iar sub video sa adaugi 336x300 sau daca iti permite tema 728x90.

Yahweh este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    10th June 2011
    Vârstă
    37
    Posturi
    125
    Putere Rep
    0

Implicit

Ok,ms,am mai editat putin tema,am adaugat in partea de sus si jos a playerului banner 720x90 ,eu credeam ca la acest cont adsense trebuiesc adaugate canale personalizate,sau mai stiu eu ce alte setari ar mai fi nevoie.

sa vedem cum se vor comporta astazi click-urile,multumesc tuturor pentru ajutorul acordat,daca mai aveti si alte sfaturi le astept cu placere.

bodyporkul este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    25th May 2011
    Locaţie
    Bucharest
    Posturi
    39
    Putere Rep
    28

Implicit

Eu cred ca ai castiguri arhi-sufieciente pt continutul de pe site

helyos este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    2nd June 2011
    Vârstă
    35
    Posturi
    105
    Putere Rep
    28

Implicit

trimite mi si mie adresa, te rog, sa vad poate te pot ajuta cu ceva!

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    10th June 2011
    Vârstă
    37
    Posturi
    125
    Putere Rep
    0

Implicit

Vezi ca adresa site-ului o gasesti la profilul meu,pagina personala,sau citeste postul lui gamerap.Aseara n-am dormit toata noaptea ,am lucrat la site de pe la 3-4 dimineata pana la 11,si se pare ca sfaturile voastre au fost foarte bune,astazi se anunta o zi super ,pana la aceasta ora am fix 2,59 E ,in comparatie cu 20-30 centi cat aveam de obicei la aceasta ora,multumesc

dary5ro este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    7th June 2005
    Locaţie
    Romania
    Vârstă
    51
    Posturi
    364
    Putere Rep
    40

0 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de PhoeniXman Vezi Post
    Google interzice treaba asta, multi au avut la site-urile de jocuri si au primit avertizare de la google apoi au fost banati daca nu au remediat problema.
    Daca nu stii ce vorbesti mai bine te abtii, toate site-urile mai serioase de jocuri au reclama inainte de inceperea jocului!

Andrei Luca este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    2nd April 2007
    Locaţie
    Iași
    Posturi
    522
    Putere Rep
    44

1 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de dary5ro Vezi Post
    Daca nu stii ce vorbesti mai bine te abtii, toate site-urile mai serioase de jocuri au reclama inainte de inceperea jocului!
    Avoiding accidental clicks Pt. 2: Use the right product - Inside AdSense

Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    7th June 2005
    Locaţie
    Romania
    Vârstă
    51
    Posturi
    364
    Putere Rep
    40

0 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Ala e un post scris in otc. 2010, poti pune linistit reclama inainte de filmulet sau joc, nu-ti face nimeni nimic.
    Iti spun si tie daca tie ti-e teama pentru ca nu te pricepi nu sfatui si pe altii sa procedeze ca tine.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    10th June 2011
    Vârstă
    37
    Posturi
    125
    Putere Rep
    0

Implicit

Indiferent ca se poate sau nu se poate,nu il pun ,pentru ca nu vreau sub nicio forma sa-mi risc contul,ii rog pe cei cu mai multa experienta sa verifice site-ul si sa-mi spuna daca in acest moment risc ceva.Sunt sigur ca nu am de ce sa-mi risc contul pentru ca nu oblig in niciun fel utilizatorii sa clicuiasca reclamele,si nici continut ilegal nu am,tot continutul site-ului meu se bazeaza pe youtube.Are cineva idee pe cate site-uri as putea posta reclamele mele ? din cate amm vazut ,nu exista o limita.

Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    7th June 2005
    Locaţie
    Romania
    Vârstă
    51
    Posturi
    364
    Putere Rep
    40

Implicit

Citat Postat în original de Yahweh Vezi Post
    Indiferent ca se poate sau nu se poate,nu il pun ,pentru ca nu vreau sub nicio forma sa-mi risc contul,ii rog pe cei cu mai multa experienta sa verifice site-ul si sa-mi spuna daca in acest moment risc ceva.Sunt sigur ca nu am de ce sa-mi risc contul pentru ca nu oblig in niciun fel utilizatorii sa clicuiasca reclamele,si nici continut ilegal nu am,tot continutul site-ului meu se bazeaza pe youtube.Are cineva idee pe cate site-uri as putea posta reclamele mele ? din cate amm vazut ,nu exista o limita.
    E bine ca nu vrei sa iti risti contul, e o buna hotarare pentru tine mai ales ca esti incepator.
    Problema insa nu este aici, in general incepatorii fac tot felul de alte greseli care atrag pierderea contului tocmai din lipsa de experienta si de cunostinte.
    Din primul tau post in care ai prezentat situatia contului ai si incalcat o regula din termenii de utilizare al serviciului adsense, te sfatuiesc sa nu mai faci asa ceva pe viitor.
    In plus dupa cum am mai spus si intr-un post anterior nu e bine sa te bazezi pe continut doar de pe youtube, google nu agreeaza faptul ca faci bani pe continutul lor.
    Nu stiu cum sa-ti spun, eu iti dau niste sfaturi aici deoarece sunt de multi ani pe internet si am site-uri bune inclusiv pe nisa de care vorbesti tu, ca tu urmezi sau nu sfaturile mele e problema ta, pe mine nu ma intereseaza.
    Referitor la intrebarea ta privind pozitia reclamelor pe site, m-am uitat pe frapex si vad ca ai pus reclama sub film, nu stiu daca mai e de actualitate, dar atat eu cat si cativa amici ne-am ales cu cate un site banat din adsense pe motiv de reclama sub joc sau filmulet, mai bine puneai reclama verticala lateral de film. In plus repet, daca tot continutul site-ului tau se bazeaza pe filmele de pe youtube, risti sa fii banat oricand, citeste termenii de utilizare de la youtube si te vei lamuri. Reclamele poti sa le pui cred ca in total pe 500 url-uri diferite, cred ca aceasta este limita mai nou. Nu stiu daca ai primit deja pin-ul de adsense, dar afla ca esti verificat atunci cand ti se trimite pin-ul, asa ca daca nu esti in regula, ai sanse sa fii curentat.
    Daca esti atent, vei invata ceva din toate mesajele de la userii care au scris in threadul tau, vei realiza care sunt scrise de profesionisti si care de amatori (care vor doar sa se bage in seama, desi sunt paraleli cu nisa in discutie).
    Daca ai invatat ceva util, iti va spune viitorul, urmatoarele 3-4 luni. O zi buna.
    Ultima modificare făcută de dary5ro; 6th December 2011 la 00:30.

Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Sfaturi adsense/website/domeniu
    De Mugurel în forumul Adsense
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 2nd June 2011, 15:00
  2. Sfaturi SEO
    De crissuca în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 32
    Ultimul Post: 29th January 2009, 19:12
  3. Sfaturi: ce sa-i mai fac?
    De thefan în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 22
    Ultimul Post: 11th November 2008, 23:29
  4. Sfaturi filtrare adsense
    De doro în forumul Adsense
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 2nd August 2008, 22:34
  5. Sfaturi Adsense - Castigul variaza ...
    De Cristian Mezei în forumul Adsense
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 9th June 2006, 22:18

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •