dap..mie de o sapt nu mi-au rasp...se intampla ceva naspa!!!
dap..mie de o sapt nu mi-au rasp...se intampla ceva naspa!!!
Daca nici astazi nu imi ajunge cel de aprilie la noapte fac retrimiterea! Astept cecul de aprilie!
au inceput sa vina de azi...m-am intalnit la BRD cu cineva care avea un cec primit astazi in timisoara...al meu inca n-a venit![]()
L`am gasit azi in posta,cam sifonat dar sper ca mi`l ia la banca![]()
Apropo de banca...sugestii, experiente?
Care si cum e mai buna ca timp, cel putin...
Exista vreo banca in care cecurile Adsense ajung mai repede...sau care au tarife mai mici?
Poate ar trebui un topic nou...
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Eu la Transilvania ma duc cu el,dar stiu ca 30 de zile e la fiecare banca din ro...
Cat ti se opreste la Transilvania? SI in cat timp ajunge?
Vreau sa imi confirmi sau sa imi infirmi, ceea ce mi-a zis cineva care lucreaza la o astfel de banca.
Mersi.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
eu la BRD am fost azi ,am depus cecu si a trebuit sa imi fac cont.Pentru 100 $ cecu mi-au luat garantie 15$ ca sa fie in cont ca cica e cecul vechi...avea 3 luni fara vreo 3 zile,plus 8$ pe an pentru card ca sa nu ma mai complic cu statu la banca...
La Raiffeisen intra banii cam in 30 de zile. O singura data, in decurs de aproape un an, s-a intamplat sa intre in 15 zile. Comisionul e fix, 13 dolari, indiferent de valoarea cecului. Trebuie sa iti deschizi cont in USD.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)