L-am primit si eu luni![]()
Cei care sunt din Timisoara,pot scoate cecurile de la Transilvania din Centru,trebuie sa completati un formular enervant si sa aveti un cont in care sa depuneti comisionul de cat va zic ei,nu e asa mare,cam 7$ Dupa ce ati completat formularul il depuneti impreuna cu cecul la banca si asteptati maxim 6 saptamani,banii pot intra si mai repede in cont,acuma depinde....
Eu inca nu am primit cecul.![]()
Ma gandesc sa caut alte metode....
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
La banca transilvania mi-au spus ca trebuie sa depun $25 garantie pt fiecare CEC , cica e o regula noua .... Voi ati patit la fel ?
Eu la Raiffeisen trebuie sa depun garantie "vreo 35 de dolari" pentru fiecare cec. Nu stie nimeni suma exacta si nici la ce foloseste, avand in vedere ca comisionul e 13 usd, dar daca banca cere clientul plateste. Plus ca garantia sta in contul meu si pot sa o scot imediat dupa ce am depus cecul, nu exista nici o restrictie.
Asa a fost de la inceput, plus ca pe formularul de depunere e o clauza ca daca cecul e respins ma oblig sa restitui contravaloarea cecului (cred ca e o ramasita din perioada cand dadeau banii pe loc, daca a fost vreodata asa, sau au tradus "mot a mot" un formular strain).
Asta e birocratia de pe la noi, in rest sistemul functioneza bine, asa ca nu am de ce sa ma plang.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)