Daca nici astazi nu imi ajunge cel de aprilie la noapte fac retrimiterea! Astept cecul de aprilie!
Daca nici astazi nu imi ajunge cel de aprilie la noapte fac retrimiterea! Astept cecul de aprilie!
au inceput sa vina de azi...m-am intalnit la BRD cu cineva care avea un cec primit astazi in timisoara...al meu inca n-a venit![]()
L`am gasit azi in posta,cam sifonat dar sper ca mi`l ia la banca![]()
Apropo de banca...sugestii, experiente?
Care si cum e mai buna ca timp, cel putin...
Exista vreo banca in care cecurile Adsense ajung mai repede...sau care au tarife mai mici?
Poate ar trebui un topic nou...
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Eu la Transilvania ma duc cu el,dar stiu ca 30 de zile e la fiecare banca din ro...
Cat ti se opreste la Transilvania? SI in cat timp ajunge?
Vreau sa imi confirmi sau sa imi infirmi, ceea ce mi-a zis cineva care lucreaza la o astfel de banca.
Mersi.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Cei care sunt din Timisoara,pot scoate cecurile de la Transilvania din Centru,trebuie sa completati un formular enervant si sa aveti un cont in care sa depuneti comisionul de cat va zic ei,nu e asa mare,cam 7$ Dupa ce ati completat formularul il depuneti impreuna cu cecul la banca si asteptati maxim 6 saptamani,banii pot intra si mai repede in cont,acuma depinde....
eu la BRD am fost azi ,am depus cecu si a trebuit sa imi fac cont.Pentru 100 $ cecu mi-au luat garantie 15$ ca sa fie in cont ca cica e cecul vechi...avea 3 luni fara vreo 3 zile,plus 8$ pe an pentru card ca sa nu ma mai complic cu statu la banca...
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)