7th January 2012, 15:51
1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
lovelife
Fa un calcul cat cheltui tu de la stat si cat platesti, ai sa vezi ca mai mult primesti decat platesti.
Nu primesc nimic de la stat iar de platit platesc tot felul de taxe si impozite, unele lunare, altele anuale, le platesc de la 18 ani si nu am luat niciodata ajutor de somaj etc. Platesc CAS-ul absolut degeaba, e doar un exemplu de impozit fara rost, chiar si aia de se interneaza la stat sunt obligati sa cumpere medicamentatia asa ca e chiar degeaba.

Postat în original de
lovelife
Mare parte din banii din care se construieste si se fura sunt cei platit de companii.
Fi serios, se fura in spitale/politie/armata cel putin la fel de mult ca la investitiile publice. Mai ieri era un scandal ca lipsesc nu stiu cate tone de benzina de la politie. Nu mai vb de spitale unde se dau contracte pe spranceana, mafia certificatelor de handicap etc. si lista e prea lunga sa o dezvolt aici.

Postat în original de
lovelife
si evaziunea fiscala este un fel de furt, pe care il facem majoritatea dintre noi
Mai furt mi se pare ce face statul cu unele impozite (cum e CAS-ul de mai sus) ca iti baga mana in buzunar cu japca nu faptul ca nu vrei sa dai altora ceea ce ai castigat din munca ta. Adica te intorci de la munca si iti tine calea unu care iti cere sa imparti cu el castigul desi nu te-a ajutat cu nimic la munca, el e doar smecherul cu taxa de protectie, asta e simplist povestea cu impozitele.

Postat în original de
lovelife
Daca nu iti convine 16% poti sa te duci prin germania unde poti sa platesti si 42% impozit, la fel si in alte tari
Eu as prefera sa fie ca in Monaco, 0%, what about that? Eu nu vreau ca in Germania, vreau ca statul sa ma lase in pace, stiu ca ma iubeste dar m-as simti mai bine daca nu m-ar mai strange atat in brate ca simt ca ma sufoc.
7th January 2012, 18:16
1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
Kidu
mie nu imi vine sa cred ce citesc... atat de inapoiati sunteti incat sa nu realizati ca totul costa? drumurile pe care mergeti, spitalul in care v ati nascut, parcurile prin care va plimbati, scolile facute, politia, granicerii, cladirile, etc ?
Avioane pe creier
http://porcisme.ro/component/content...blic-in-statie
Sculpturi "artistice"
Ma intreb oare cate clickuri / comisioane aprobate trebuie platite numai pentru tepele astea trei...
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un
audit SEO complet. :)