Pagina 11 din 14 PrimulPrimul ... 910111213 ... UltimulUltimul
Rezultate 101 la 110 din 134

Subiect: adsense si impozitul

palex1988 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Hunedoara
    Vârstă
    36
    Posturi
    344
    Putere Rep
    31

Implicit

Corect, dar platesc alte zeci de taxe care imi acopera acele cheltuieli.

O zicala: "Mai multe persoane se uita la acelasi obiect, dar au pareri total diferite despre acel obiect" - asa este si in postul acesta. Fiecare isi da cu pararea despre cum vede el lucrurile. Nu inseamna ca trebuie sa fie acuzat, batut, pus la zid si chinuit
    Ultima modificare făcută de palex1988; 7th January 2012 la 13:33. Motiv: am uitat sa adaug :)

valentin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    17th March 2011
    Locaţie
    Galati
    Posturi
    193
    Putere Rep
    26

Implicit

Chestia e foarte simpla, nu stiu daca este nevoie de prea multe comentarii, toti cetatenii Romani, chiar si cei straini au obligatie de a plati un impozit pe venit, indiferent din ce afacere sau serviciu provin ei, mai devreme sau mai tarziu ei vor platiti acest impozit, in ce priveste adsense si aici mai mult ca sigur exsista o arhiva cu toti romanii cara au venituri din serviciile de publicitate cat si platile prin Westen facute de google, si care cu un singur click se pot identifica.
    Platile facute de google prin western sunt toate monitorizate, defapt toti cei care detin WU au un contract cu cei de la adsense au o linie separata (ceva de genul asta), spun asta deoarece am vrut sa scot bani de la un WU din Italia si nu am putut, in zona unde eram eu nu erau filiale de la WU care sa fi semnat acest protocol cu cei de la adsense, trebuia sa ma duc intr-un alt oras la o alta filiala.

Asa ca daca ar vrea sa faca cineva o verificare despre toti cei care au venituri din adsens si nu platesc cu siguranta o pot face cu foarte mare usurinta.

slobodan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    28th August 2006
    Vârstă
    45
    Posturi
    582
    Putere Rep
    37

Implicit

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
    Apropo tu unde ai facut scoala? cine a platit scolarizarea ta? Daca nu aveai parte de scoala crezi ca puteai sa faci ce faci acum?
    Dar cand iesi afara din casa mergi prin doar prin noroi sau au facut unii ceva drumuri (bune sau rele) cu bani picati din cer ?
    Si asa taxele si impozitele sunt prea mari. Statul face aproape nimic de banii aia pentru ca o buna parte din ei se fura fiind facuti cadou la firmele clientelei politice. Pentru ce sa imi ia impozit, pentru ce CAS si atatea alte taxe de protectie, pentru ca fix asta sunt, taxe de protectie pe care le percepe un sistem mafiot numit stat.
    Impozitul pe venit este printre cele mai imorale pentru ca incurajaza trandavia si traiul din ajutoare sociale (pe care evident le platesc aia care muncesc), practic e o pedeapsa pentru ca esti fraier si muncesti, aia care muncesc si nu stau cu mana in tinsa la stat ar merita ceva mai mult decat sa fie jecmaniti cu 16%. Acest impozit nu ar trebui sa existe in mod normal, nu a existat din totdeauna, a fost introdus relativ recent in istoria mondiala, inca mai exista state care nu au acest impozit.

La noi ar fi nevoie de o greva fiscala pentru ca nesimtirea politicienilor a dus la o fiscalitate excesiva, nu ar trebui sa mai platim un sfant la stat daca ar fi dupa mine, dar deh, romanul rabda cat ii pui in carca...

P.S.: scuteste-ma cu drumurile, scolile si alte alea ca in toate sistemele astea se fura de se rupe, adica unii platesc ca prostii si altii se lafaie in bani dupa care se plang ca nu ajung si le trece prin cap sa inventeze alte impozite. Zau bre parca vorbesti din filme...

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    101
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    48
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    101

Implicit

Fa un calcul cat cheltui tu de la stat si cat platesti, ai sa vezi ca mai mult primesti decat platesti. Mare parte din banii din care se construieste si se fura sunt cei platit de companii. Si daca vrei ca altii sa nu fure poti incepe prin a numai fura tu, si evaziunea fiscala este un fel de furt, pe care il facem majoritatea dintre noi
    Daca nu iti convine 16% poti sa te duci prin germania unde poti sa platesti si 42% impozit, la fel si in alte tari
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

slobodan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    28th August 2006
    Vârstă
    45
    Posturi
    582
    Putere Rep
    37

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Fa un calcul cat cheltui tu de la stat si cat platesti, ai sa vezi ca mai mult primesti decat platesti.
    Nu primesc nimic de la stat iar de platit platesc tot felul de taxe si impozite, unele lunare, altele anuale, le platesc de la 18 ani si nu am luat niciodata ajutor de somaj etc. Platesc CAS-ul absolut degeaba, e doar un exemplu de impozit fara rost, chiar si aia de se interneaza la stat sunt obligati sa cumpere medicamentatia asa ca e chiar degeaba.

Mare parte din banii din care se construieste si se fura sunt cei platit de companii.
    Fi serios, se fura in spitale/politie/armata cel putin la fel de mult ca la investitiile publice. Mai ieri era un scandal ca lipsesc nu stiu cate tone de benzina de la politie. Nu mai vb de spitale unde se dau contracte pe spranceana, mafia certificatelor de handicap etc. si lista e prea lunga sa o dezvolt aici.

si evaziunea fiscala este un fel de furt, pe care il facem majoritatea dintre noi
    Mai furt mi se pare ce face statul cu unele impozite (cum e CAS-ul de mai sus) ca iti baga mana in buzunar cu japca nu faptul ca nu vrei sa dai altora ceea ce ai castigat din munca ta. Adica te intorci de la munca si iti tine calea unu care iti cere sa imparti cu el castigul desi nu te-a ajutat cu nimic la munca, el e doar smecherul cu taxa de protectie, asta e simplist povestea cu impozitele.

Daca nu iti convine 16% poti sa te duci prin germania unde poti sa platesti si 42% impozit, la fel si in alte tari
    Eu as prefera sa fie ca in Monaco, 0%, what about that? Eu nu vreau ca in Germania, vreau ca statul sa ma lase in pace, stiu ca ma iubeste dar m-as simti mai bine daca nu m-ar mai strange atat in brate ca simt ca ma sufoc.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    101
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    48
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    101

Implicit

Citat Postat în original de slobodan Vezi Post
    Nu primesc nimic de la stat iar de platit platesc tot felul de taxe si impozite, unele lunare, altele anuale, le platesc de la 18 ani si nu am luat niciodata ajutor de somaj etc. Platesc CAS-ul absolut degeaba, e doar un exemplu de impozit fara rost, chiar si aia de se interneaza la stat sunt obligati sa cumpere medicamentatia asa ca e chiar degeaba.
    Presupun ca esti singul care nu merge pe strazi, te ai fost niciodata la spital, si presupun ca te-ai nascut deja invatat cu facultatea terminata.
    Eu as prefera sa fie ca in Monaco, 0%,
    Vezi ca si acolo se plateste ceva consitent, dar daca ai o avere mai mica de ........ nu prea poti sa ai resedinta pe acolo, fiecare cetatean din Monaco contribuie la buget mai mult decat castigi tu
    Vezi ca sunt cateva state cu impozit 0 sunt prin africa niste triburi, dar si aia aduc un plocon la sef de trib si vraci
    Mai furt mi se pare ce face statul cu unele impozite (cum e CAS-ul de mai sus)
    Atunci de ce ai pretentie la pensie? Sau daca ai un accident si numai poti munci din ce ai sa traiesti? sau preferi sa te sinucizi atunci cand esti incapabil sa muncesti?
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Cristi G este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    32
    Posturi
    1.664
    Putere Rep
    47

Implicit

Numai din TVA-ul pe care il platim dam fiecare din noi milioane bune la stat, luna de luna. Si ca tot ziceai de scolizare & stuff..hai sa fim seriosi..Cu cat e platit un profesor si cate impozite platim fiecare din noi la stat in fiecare luna?

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    81

Implicit

mie nu imi vine sa cred ce citesc... atat de inapoiati sunteti incat sa nu realizati ca totul costa? drumurile pe care mergeti, spitalul in care v ati nascut, parcurile prin care va plimbati, scolile facute, politia, granicerii, cladirile, etc ?
    douazeci de ani in care doar ati consumat totul a fost perfect, cand trebuie sa si platiti pentru deranj, devine o problema. in romania, chiar asa cum va pare voua, impozitele sunt mici fata de multe alte tari, binenteles, in care se si traieste proportional mai bine. O tara se dezvolta si functioneaza pe baza darilor care le ia de la locuitorii sai, cu mici exceptii gen celor care au mai mult petrol decat apa la robinet.

slobodan, exemplul tau cu monaco imi dovedeste ca tu nu ai pasit in afara granitelor tarii, nu discutam sa pui piciorul in monaco. Muta-te tu acolo cu credinta ca ai 0% impozit, sa imi spui daca rezisti un an. Cata minte sa ai sa nu realizezi ca daca era asa roz, devenea suprapopulat?

Cristi G este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    32
    Posturi
    1.664
    Putere Rep
    47

Implicit

Pe vremea cand au fost construite, din banii cui au fost construite? Tu intai construiesti ceva, si dupa vrei sa iti scoti banii pe aia? Pai atunci, din banii cui construiesti? Ca Romania nu avea datorii de nu stiu cate jde miliarde peste tot pana acum 20 ani...

Acum, in ultima vreme, se pare ca ne imprumutam de peste tot, in timp ce unii destepti fac ce stiu ei mai bine cu banii...Atunci te intrebi..pentru ce sa platesti? Peste 50 ani o sa zici acelasi lucru si despre copiii nostri? Ca ei au de platit pentru spitalele care sunt construite acum 100 ani?

De ce dracu sa platesti, cand vezi pe la televizor ca aia in sedinte se joaca farmville pe macbook-urile lor.. se plimba pe banii nostri, stau in hoteluri de 5 stele pe banii nostri, isi bat joc de banii nostri?

Porcisme - Romania furata zi de zi

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    92
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    3.420
    Putere Rep
    92

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de Kidu Vezi Post
    mie nu imi vine sa cred ce citesc... atat de inapoiati sunteti incat sa nu realizati ca totul costa? drumurile pe care mergeti, spitalul in care v ati nascut, parcurile prin care va plimbati, scolile facute, politia, granicerii, cladirile, etc ?
    Avioane pe creier

http://porcisme.ro/component/content...blic-in-statie

Sculpturi "artistice"

Ma intreb oare cate clickuri / comisioane aprobate trebuie platite numai pentru tepele astea trei...
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Pagina 11 din 14 PrimulPrimul ... 910111213 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 15th December 2010, 17:23
  2. Impozitul forfetar
    De tataraseni în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 67
    Ultimul Post: 20th June 2009, 16:11

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii