Pagina 10 din 14 PrimulPrimul ... 89101112 ... UltimulUltimul
Rezultate 91 la 100 din 134

Subiect: adsense si impozitul

helyos este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    2nd June 2011
    Vârstă
    35
    Posturi
    105
    Putere Rep
    28

Implicit

S-a modificat si data pana cand trebuie depuse declaratiile?

100R este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    1st December 2010
    Posturi
    749
    Putere Rep
    42

Implicit

O parere, Adsense nu inseamna prestari servicii, cei ce folosesc Adsense nu presteaza un serviciu pentru care primesc o anumita suma, seamana cu inchirierea spatiului pentru reclama dar fara taxa lunara, daca castigi bine daca nu nu. Toate veniturile trebuie impozitate, ok dar atunci si advertorialele vandute, linkurile, marketing afiliat, inscrierile in directoare, comentariile pe bloguri si alte astfel de servicii ar trebui impozitate, care chiar sunt prestari servicii, sa nu vorbim doar de Adsense.
    Sa nu mai vorbim cati declara, unii miile de dolari castigati pe Fiverr, facuti doar ca isi picteaza o inimioara pe obraz sau ca danseaza din buric la 100 de kg, banii facuti din servicii oferite pe forumuri, vanzari de siteuri, de domenii, nu stiu.
    Daca e cineva corect sa fie pana la capat si sa plateasca taxe pentru absolut tot, fiecare euro invartit

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Ce zic eu si in care probabil se regasesc multi e ca si frustrarea taranului, care el singur lucreaza pamantul, hraneste gaina de la mic puisor si cand s-o vanda hop si statul, 16% din gaina e partea mea.
    Da, e ceva normal, e ceva ciudat totusi tinand cont cate taxe merg la stat.
    Ultima modificare făcută de 100R; 4th January 2012 la 11:52.

Marius Morariu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    29th September 2011
    Posturi
    759
    Putere Rep
    47

Implicit

@100R in marketingul afiliat se plateste impozit fie ca ai sau nu firma

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Citat Postat în original de Marius Morariu Vezi Post
    @100R in marketingul afiliat se plateste impozit fie ca ai sau nu firma
    In tot ce este venit transparent, in marketingul afiliat nu are cum sa te plateasca altfel, restul este evaziune, inclusiv atunci cand vinzi un articol cu 1E sau scrii un articol pentru cineva, cat timp nu declari la stat ca ai vandut articole de 1e esti evazionist
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    49
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    83

Implicit

Citat Postat în original de 100R Vezi Post
    frustrarea taranului, care el singur lucreaza pamantul, hraneste gaina de la mic puisor si cand s-o vanda hop si statul, 16% din gaina e partea mea.
    Da, e ceva normal, e ceva ciudat totusi tinand cont cate taxe merg la stat.
    Da, dar drumurile pe care merge, educatia ptr copii lui, granitele pazite, etc trebuiesc platite de catre stat. Nu divalgam de la subiect ce face statul cu banii, dar fondurile necesare provin din taxe in cea mai mare proportie.

Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Citat Postat în original de Kidu Vezi Post
    Da, dar drumurile pe care merge, educatia ptr copii lui, granitele pazite, etc trebuiesc platite de catre stat. Nu divalgam de la subiect ce face statul cu banii, dar fondurile necesare provin din taxe in cea mai mare proportie.
    Ai f mare dreptate. Tu ca om simplu beneficiezi in general de servicii in valoare mai mare decat cea ce platesti, de exemplu scoala pentru copil daca ar fi sa o platesti integral tu, te-ar costa peste 200E/copil pe luna, iar un taran obisnuit sau un angajat daca nu ar plati nici un impozit si cu banii respectivi si-ar plati toate serviciile necesare (taxa de uzura drum cand se plimba, taxa de securitate la politie ca sa stie hotii ca si daca fura de la el va infunda puscaria, etc) nu iar ajunge tot venitul si fara sa mai manance.
    Veniturile cele mai importante ale statului sunt cele ce vin de la firme in general, din exploatarea resurselor, etc

helyos este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    2nd June 2011
    Vârstă
    35
    Posturi
    105
    Putere Rep
    28

Implicit

La adsense sigura chestie nasoala e ca se scot banii prin banca si ramane inregistrat ca in fiecare luna tu ai scos 300 de euro, sa zicem. Ca daca nu ar ramane in istoric la WU tranzactiile astea as plati statului roman un impozit de _|_

Si oricum acum eu ma gandesc putin in prostia mea, oare pentru cat timp este pastrat acest istoric de tranzactii in WU, oare pentru cate luni in urma. Oaaaaaaare chiar au ei timp sa verifice persoanele FIZICE, cand nu au timp de cei inregistrati cu srl-uri etc... E doar o mica dilema de a mea.

palex1988 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Hunedoara
    Vârstă
    37
    Posturi
    344
    Putere Rep
    33

Implicit

E clara treaba. Ma apuc sa trimit banii in alte tari precum Republica Moldova. Se pare ca acolo statul nu incaseaza inca impozit pe bani obtinuti din drepturi de autor sau din prestari servicii pe internet (by the way, numai ce a aparut internetul si la ei). Deci, o varianta ar fi asta, decat sa dau statului 16, 19 sau 24 %, sau cat o fi. Nu mi se pare ok sa dau statului, pentru ca statul nu m-a sprijit cu nimic sa ajung sa fac bani din prestarea de servicii, ba mai mult, uneori m-a si incurcat daca a putut.
    Eu raman la parerea ca daca va veni vremea sa ma oblige sa dau la stat din adsense...trimit banii afara din tara.

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    49
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    83

Implicit

parca am povestit, un prieten a patit-o cu castigurile de la holdem, primea banii in cont, scotea, etc. A primit scrisorica de la fisc, pentru o mica discutie referitoare la suma de xxx lei din contul xyz.
    Provenienta? Impozit ? Cu o mica explicatie ca intra in sfera penalului. Aveau extrasele exacte cu sumele venite in cont fara justificare.
    A platit impozitul aferent, penalitati si majorari, un pic mai mult decat scosese el in ~8 ani. Ca sa intelegeti cum e cu penalizarile la fisc, o datorie a unei firme de 4000 ron s a transformat in 2 ani in 12000 ron.

Ideea e ca a existat o mica reclamatie la anaf ( sau nu stiu exact unde ) privind veniturile respective pentru ca avea grija sa se laude peste tot cu bmwul luat, laptopurile, etc. Probabil ca cineva gelos i-a tras clapa. Si eu sunt convins ca nu are timp anaf sa stea sa purice persoanele fizice, cum de fapt, nu are timp nici pe cele juridice. Am prieteni cu firme la care nu a calcat nimeni din 2003, respectiv 2004.

Dupa faza asta, am inteles ca s au smecherit cu conturi bancare si card asociat prin diverse tari "permisive", scot lei in tara, sau euro unde pleaca, etc, fara probleme, se face conversia.

Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Citat Postat în original de palex1988 Vezi Post
    Nu mi se pare ok sa dau statului, pentru ca statul nu m-a sprijit cu nimic sa ajung sa fac bani din prestarea de servicii, ba mai mult, uneori m-a si incurcat daca a putut.
    Apropo tu unde ai facut scoala? cine a platit scolarizarea ta? Daca nu aveai parte de scoala crezi ca puteai sa faci ce faci acum?
    Dar cand iesi afara din casa mergi prin doar prin noroi sau au facut unii ceva drumuri (bune sau rele) cu bani picati din cer ?

Pagina 10 din 14 PrimulPrimul ... 89101112 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 15th December 2010, 17:23
  2. Impozitul forfetar
    De tataraseni în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 67
    Ultimul Post: 20th June 2009, 16:11

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii