SRL, din 2006 fac asta
SRL, din 2006 fac asta
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Am inteles. Si ai reusit sa iti faci si ceva deduceri de plata?
Si daca zici ca ai platit as mai vrea sa te intreb doua lucruri cu care eu nu sunt lamurit: ce completezi acolo pe declaratia 201, venituri din alte surse? Si la aceasta declaratie trebuie atasat documntele care sa dovedeasca venitul sau merge doar cu semnatura?
Merci anticipat.
Stii cum functioneaza un SRL? Veniturile din Adsense pe SRL se incaseaza direct in cont bancar prin CEC trimis de google, eu emit factura pe care nu o trimit catre google, o folosesc doar in contabilitate, factura este in lei, la cursul valutar din data emiterii
Tu intrebi doar ca sa faci numar de posturi? Ca nu cred ca ai nici SRL si nici nu incasezi prin SRL, cand o sa ai cont pe firma o sa stii
Si pe SRL te impoziteaza tot cu 16% ?
Ma deranjeaza ca intrebi chiar si prostii doar ca sa aduni numarul de posturi. Si asta cu intrebarea despre cota de 16% ma lamurit asupra intentiei tale. Intrebarea mi-a fost adresata personal asa ca era normal sa iti raspuns, iar daca este de sters contul poti sa il stergi tu pe al tau.
Decat sa dai asemenea raspunsuri mai bine ai da o fuga la psiholog si eventual intre timp sa mai pui mana si pe o carte de gramatica din clasa a IV-a. Scrii cam jalnic pentru o persoana la 35 de ani.
Ca sa revin la topic scuza-ma ca nu stiu cum functioneaza un SRL si mi-am permis sa te intreb detalii)
PS: ca sa dormi tu bine noaptea poti sa stii ca mi se rupe de numarul de mesaje scrise aici.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)