Pagina 3 din 14 PrimulPrimul 1234513 ... UltimulUltimul
Rezultate 21 la 30 din 134

Subiect: adsense si impozitul

Cristi G este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    32
    Posturi
    1.664
    Putere Rep
    46

Implicit

Daca faci 200 euro pe luna, hostul fiind 10 euro...Ramai cu 190 euro adica 800 lei. Dupa calculele tale ar trebui sa platesti la pensii 200 lei, la sanatate 400 lei si sa platesti si 16% din 800 lei adica 128 lei. Deci din 200 euro ramai cu 72 lei.

Sa fim seriosi baieti, asta e bataie de joc si japca pe fata. Cine are de platit, sa se duca sa plateasca. Statul nu face absolut nimic decat sa taie din salarii, sa mareasca taxele si sa incearca sa te fure de unde si cum poate. La fel si parlamentarii. Nu-i de-ajuns ca au ajuns sa se duca in vacante de mii de euro pe spatele nostru, acum le mai dam si noi bani din proprie initiativa.

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    95
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.027
    Putere Rep
    95

0 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de Anturaju93 Vezi Post
    Poți sa spui ca după cunoștințele tale acele venituri erau impozitate la sursa. Evaziunea fiscala nu e totuna cu violenta fizica. Gaura de 1 leu nu exista, iar pentru sume mici ești sancționat contravențional cu amenda și numai cazierul juridic iți este pătat.
    Heloo, nu exista sanctiune contraventionala in caz de evaziune fiscala. Cel mai ieftin scapi cu o amenda penala.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Anturaju93 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    11th October 2010
    Vârstă
    40
    Posturi
    137
    Putere Rep
    28

1 out of 2 members found this post helpful.

Thumbs down

robyroy dacă ești pe dinafara, te rog abține-te și nu te mai da asa deștept, cu faze de genul Hello, sau Maestro! Ori ești vreun avocat cu diploma de la Spiru Haret?
    Citește aici și educa-te:
    Potrivit dispozițiilor prevăzute de art. 10 alin. (1) din Legea nr. 241/2005 pentru prevenirea și combaterea evaziunii fiscale, în cazul săvârșirii unei infracțiuni de evaziune fiscală prevăzută de aceasta lege, dacă în cursul urmăririi penale sau al judecății, până la primul termen de judecată, învinuitul ori inculpatul acoperă integral prejudiciul cauzat, limitele pedepsei prevăzute de lege pentru fapta săvârșită se reduc la jumătate.

In baza aceluiași articol, în cazul in care prejudiciul cauzat și recuperat de stat în aceleași condiții este de până la 100.000 euro, în echivalentul monedei naționale, se poate aplica pedeapsa cu amenda.

Tot în temeiul art. 10 alin. (1) din Legea nr. 241/2005, se prevede că, dacă prejudiciul cauzat și recuperat în aceleași condiții de mai sus este de până la 50.000 euro, în echivalentul monedei naționale, se aplică o sancțiune administrativă care se înregistrează în cazierul judiciar.

In consecință, în ipoteza în care prejudiciul cauzat statului este în cuantum de 10 000 lei și este recuperat integral, bugetul de stat nefiind afectat din punct de vedere financiar, în conformitate cu prevederile art. 10 alin. (1) din legea sus-menționată, există posibilitatea aplicării amenzii administrative învinuitului sau inculpatului, de către procuror.

Mai este de precizat și faptul că, în conformitate cu dispozițiile prevăzute de art. 10 alin. (2) din Legea nr. 241/2005, prevederile alin. (1) ale aceluiași articol nu se aplică dacă făptuitorul a mai săvârșit o infracțiune prevăzută de aceasta lege într-un interval de 5 ani de la comiterea faptei pentru care a beneficiat de prevederile alin. (1).

Avocat Claudiu Lascoschi
    Ia si sursa:
    Amenda administrativă pentru evaziune fiscală

100R este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    1st December 2010
    Posturi
    749
    Putere Rep
    39

Implicit

Nu va mai intepati atata , eu personal cred ca statul stie de miile ? de utilizatori care majoritatea nu platesc cativa euro pe luna, de majoritatea care scot la cateva luni, o actiune aspra n-ar duce decat la stoparea multor initiative din online-ul romanesc care si asa nu e cine stie ce dezvoltat. Nu e corect sa nu platesti, dar nici sa ii lasi pe altii sa fure cu sacul sau mai rau si sa te iei de banii de inghetata ai altora.

Nu acuz pe nimeni, dar din discutii in general nu poate sa nu ma socheze "puritanismul" romanesc, brusc in online am devenit cei mai curati care nu ne abatem de la nici o lege scrisa sau nescrisa, noi ne platim cuminti impozite, noi raportam pe toate lumea, noi facem matanii cand vedem un link de pe pagina de spam.

E ok sa fii bine intentionat, dar rau cand in spate stau alte sentimente, exemplu, azi sa fii puternic si sa vrei sa ii elimini pe cei mici care de abia supravietuiesc uitand oate ca si tu ai fost asa odata, sa dai raport cu aceeasi rautate, stand si asteptand sa apara un link spam la competitor ca un agent al Gestapo-ului. Eu sunt oarecum glumet dar asa mi se pare ca e cateodata, si repet nu e un atac personal, sunt mici concluzii din ce am citit.

Daca ar fi sa fiu un pic rau as zice ca unu - doi deja scriu mesaj statului despre evazionistii online
    Ultima modificare făcută de 100R; 24th July 2011 la 18:13.

Reputatie:
    95
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.027
    Putere Rep
    95

Implicit

De la sanctiune contraventionala, la sanctiune administrativa e cale lunga. Da, mea culpa, nu e amenda penala, e administrativa (De acum 10 ani de cand am terminat scoala s-au mai tocit neuronii). Dar cazierul iti ramane patat pana la prescriere.
    off topic ::
    Si da, intamplator am studii Juridice, cu licenta data nu la Spiru Haret, ci la UNIBuc, pe vremea cand chiar se facea scoala prin Romania.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Nic
    Nic este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    14th May 2007
    Posturi
    987
    Putere Rep
    51

Implicit

Corect și legal este ca atunci când declarați sumele la FISC sa declarați numai profitul vostru, nu toate sumele adunate de la Adsense.
    Ce proiect din lege reglementeaza asta? Din cate stiu eu, daca esti persoana fizica, nu pfa, nu persoana juridica, nu firma, etc, nu poti scade cheltuieli, trebuie sa declari sumele complete si platesti impozit pe ele.

In rest zici de bine, la sume mici maxim se lasa cu o amenda, nu mai speriati lumea degeaba. Termenul de prescriptie insa e 5 ani pentru datorii fiscale, pentru infractiuni fiscale - cum e evaziunea fiscala- e de 10 ani.

Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    11th October 2010
    Vârstă
    40
    Posturi
    137
    Putere Rep
    28

Implicit

Sa zicem ca eu declar numai ce-mi rămâne în mana după ce scad cheltuielile, ca persoana fizica, apoi ma controlează Fiscul și vede ca am primit mai multi bani decât cei declarați, iar eu apoi ma adresez instantei de judecata cu toate dovezile ce reprezinta facturi pentru plata hosting, credeți ca nu as avea câștig de cauza?

Reputatie:
    95
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.027
    Putere Rep
    95

Implicit

Destul de putin probabil.
    Daca realizezi venituri din activitati independente , si vrei sa nu ai dureri de cap, iti deschizi un PFA (e cel mai simplu asa). Astfel iti poti deduce cheltuielile (in limitele admise de lege) si platesti impozit fix pe profitul net.

Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    11th October 2010
    Vârstă
    40
    Posturi
    137
    Putere Rep
    28

Implicit

Daca vrei sa ai dureri de cap, iți deschizi un PFA, eu știu, ca am unul din 2007, dar intenționez sa renunț la el pentru va rămâne fără activitate.

Reputatie:
    95
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.027
    Putere Rep
    95

Implicit

Daca vrei sa ai dureri de cap, iți deschizi un PFA, eu știu, ca am unul din 2007,
    Vorbeam din punct de vedere al legalitatii In plus un PFA il poti inchide mult mai usor decat un SRL daca decizi sa renunti la afacere.

Pagina 3 din 14 PrimulPrimul 1234513 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 15th December 2010, 18:23
  2. Impozitul forfetar
    De tataraseni în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 67
    Ultimul Post: 20th June 2009, 17:11

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii