Citat Postat în original de lumpy Vezi Post
0.02 e bataie de joc, sincer. Ultimul site pe care l-am avut pe .ro a fost acum cativa ani, dar parca atunci luam mai mult...

11 High Paying AdSense Niche Topics (sursa)

1. Health
2. Insurance
3. Computers & Internet
4. Banking and Finance
5.Legal representation
6. Digital Photography
7. Psychotherapy
8. Real Estate
9. Consumer Electronics
10. Antiques and Collectibles
11. Dating

Se platese oricum mult mai bine decat 0.02, sunt mai multi advertiseri si e bataia mai mare. Dintre cele 11 eu as recomanda Consumer Electronics si Computers & Internet, dar depinde de ce iti place tie. Poti urma link-ul acela pentru a vedea mai multe despre fiecare nisa.

PS: Mai multi bani implica bataie mai mare, vezi cazul site-urilor IT, Gadgets, Software. Deci, e si mult mai greu de castigat.
Inca o data, ms pentru post si PM-uri.

Citat Postat în original de Alex Dumitru Vezi Post
Eu am o medie de ~30 centi pe .com si sunt pe nise bine platite, deci nu te gandi ca o sa ai CPC-uri enorme. Pe langa asta conteaza si de unde sunt vizitatorii. Daca ai majoritatea din US, atunci CPC-ul sigur va fi mai mare, dar daca ai doar indieni, pakistanezi etc. o sa ajungi pe la nivelul din ro
Ms, scurt si la obiect.

Citat Postat în original de Nic Vezi Post
Nu are treaba ce vezi tu in adwords cpc cu programul adsense. Acolo arata cat platesti daca vrei sa apari pe google.com pentru cuvantul respectiv. Acolo nu se arata preturile care se platesc in programul adsense - bugetul pentru promovare pe google.com si bugetul pentru promovare pe content network se seteaza diferit.

Nici pe .com nu sunt mari minuni. Cele mai bine platite din ce am testat eu nu reusesc sa depaseasca un cpc mediu de 50 euro centi (ma refer la un volum considerabil de clickuri, nu exceptii, asa am mai vazut si eu clickuri ratacite de 2$+ prin diverse canale, dar nu aia e media).

Cele mai bine platite nise la mine sunt educatie si electronice. Presupun ca siteurile medicale, asigurari si legale, considerate cele mai bine platite, pot atinge un cpc mediu de 1$. Dar cam atat. Ce vezi pe acolo prin adwords, cpc de 13$, de 20$ la cuvinte competitive, etc.. nu ai tu treaba cu alea.
Nic, stiam, dar ma foloseam de adwords pentru a-mi face o idee generala, nu am intrebat de CPC-uri de 20$. Ms de reply.