Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 12

Subiect: Beyond Media PPC

Prometeu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    27th October 2007
    Posturi
    1.434
    Putere Rep
    39

Implicit Beyond Media PPC

Salut!

Am zis sa impartasesc si eu experienta cu cei de la Beyond Media, in caz ca mai are cineva pus reclama de la ei.
    Nu stiu daca aveti castiguri mari sau nu dar sunt curios daca ati primit vreo plata.
    Eu unul am facut cererea de plata , minim, cat cer ei 100 de euro si de o luna de zile nu am primit nicio informatie. Bineinteles, i-am sunat eu si mi-au spus ca plata se face in termen de 3-6 luni de la cerere . Adica eu voi primi plata in jumatate de an ? Nu stiu, mi se pare mie sau e absurd?
    Procedura este aceeasi , trimit un contract , il trimit inapoi semnat, bineinteles a trebuit sa sun ca sa primesc acest contract si inca nu l-am primit.
    Nu ma mir de ce nu poate concura nimeni cu Adsense.

voidcode este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    12th October 2007
    Locaţie
    Baia Mare
    Vârstă
    49
    Posturi
    321
    Putere Rep
    33

Implicit

pana nu va incerca yahoo sau msn sa intre pe piata nu vor avea nici un concurent, dupa cum, vezi si tu si neogen si restul cumpara reclama tot de la tatucul google
    Aici gasesti cele mai tari Jocuri cu masini si mai poti juca alte Jocuri Gratis

dary5ro este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    7th June 2005
    Locaţie
    Romania
    Vârstă
    50
    Posturi
    364
    Putere Rep
    38

Implicit

Citat Postat în original de Prometeu Vezi Post
    Salut!

Am zis sa impartasesc si eu experienta cu cei de la Beyond Media, in caz ca mai are cineva pus reclama de la ei.
    Nu stiu daca aveti castiguri mari sau nu dar sunt curios daca ati primit vreo plata.
    Eu unul am facut cererea de plata , minim, cat cer ei 100 de euro si de o luna de zile nu am primit nicio informatie. Bineinteles, i-am sunat eu si mi-au spus ca plata se face in termen de 3-6 luni de la cerere . Adica eu voi primi plata in jumatate de an ? Nu stiu, mi se pare mie sau e absurd?
    Procedura este aceeasi , trimit un contract , il trimit inapoi semnat, bineinteles a trebuit sa sun ca sa primesc acest contract si inca nu l-am primit.
    Nu ma mir de ce nu poate concura nimeni cu Adsense.
    Am cerut si eu plata de la Beyond prin martie 2010, nu m-a contatctat nimeni nici macar pe mail.
    Am intrat in cont zilele astea si am dat cancel la plata deoarece se mai stransesera cativa euro
    Ce sa spun acum un an au facut plata dupa cca. 60 de zile,acum insa nu par sa dea semne ca vor sa faca vreo plata.
    Problema mea cu ei e alta insa: nu stiu daca ati sesizat, dar reclama beyond are ctr foarte mic la mine undeva la 0,01 desi afiseaza si bannere.
    Evident ca nu se pot compara cu adsense la ctr, insa pe acelasi site am avut deja neogen si etarget (inca mai am etarget pe acel site) dar nici unul nu avea ctr de 0,01 etarget cel putin 0,3 deci de treizeci de ori cat beyond.
    Eu zic ca precis fura si la clickuri iar cand le ceri banii mai bine renunti.
    Eu le-am scos reclama si folosesc doar etarget.

ghinionist este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    11th February 2009
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    122
    Putere Rep
    30

Implicit

Pai au modificat contractul,il puteti gasi pe pagina de unde luati codurile pentru reclame!Ideea e ca au marit termenul de plata la 90 de zile lucratoare(undeva la 5 luni calendaristice), fara sa anunte undeva sau pe cineva!Eu desi am contract cu ei semnat in care scrie 60 de zile, ei fac plata la 90 de zile lucratoare si doar daca ii "tragi de urechi", dar fara sa se oboseasca sa iti dea vreun raspuns,macar sa zica: "am facut plata mah nene"!Am observat ca nici nu se mai obosesc sa schimbe statusul la plati ... mi-au facut o plata acum o luna dar in contul meu apare tot ca "In curs de plata"!Ideea e ca mi se pare aberant sa faci o plata la 90 de zile calendaristice, cand ei incaseaza banii pentru campaniile publicitare,inainte de a le afisa!Unde nu e concurenta ...

Prometeu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    27th October 2007
    Posturi
    1.434
    Putere Rep
    39

Implicit

Revin cu o intrebare, a trecut jumatate de an si nu am primit plata, am zis sa-i sun azi dar la singurul numar de contact spune "Esti in reteaua Orange" , chiar daca pare un numar de fix. Deci sunt mai mult ca sigur ca am pierdut 100 de euro, dar totusi, am ce sa mai fac?
    Multumesc!

Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    7th June 2005
    Locaţie
    Romania
    Vârstă
    50
    Posturi
    364
    Putere Rep
    38

Implicit

Citat Postat în original de Prometeu Vezi Post
    Revin cu o intrebare, a trecut jumatate de an si nu am primit plata, am zis sa-i sun azi dar la singurul numar de contact spune "Esti in reteaua Orange" , chiar daca pare un numar de fix. Deci sunt mai mult ca sigur ca am pierdut 100 de euro, dar totusi, am ce sa mai fac?
    Multumesc!
    Si eu cam 120 de euroi dar nu ma baga nimeni in seama.
    Nu stiu ce sa zic, cred ca putem sa anuntam si Prot. cons. sa-i scuture nitel de-o amenda.
    Macar stiu ca au si ei paguba.

Zone este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    5th June 2007
    Locaţie
    Pipera
    Posturi
    220
    Putere Rep
    33

Implicit

Poate vrei sa zici ca anunti politia. OPC-ul se ocupa doar de cazurile in care clientii (persoane fizice) au probleme cu firmele. Tu nu esti client Beyond, esti partener, mai degraba...
    Promovare prin Comunicat de presa | Ai gasit ceea ce cautai? Nu? Zeci de anunturi de vanzare te astepta.

Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    7th June 2005
    Locaţie
    Romania
    Vârstă
    50
    Posturi
    364
    Putere Rep
    38

Implicit

Citat Postat în original de Zone Vezi Post
    Poate vrei sa zici ca anunti politia. OPC-ul se ocupa doar de cazurile in care clientii (persoane fizice) au probleme cu firmele. Tu nu esti client Beyond, esti partener, mai degraba...
    Politia economica mai degraba, garda orice organ de control , oricum ar trebui reclamati ori devin mai seriosi cu partenerii lor ori sa-si inchida firma.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    101
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    48
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    101

Implicit

Eu zic sa mergeti fiecare separat sa faceti cate o plangere, cu cat sunt mai multe plangeri, cu atat se va acorda o atentie mai mare cazului, cu atat mai rau pentru ei.
    Ultima modificare făcută de lovelife; 19th October 2010 la 18:51.
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Andrei S este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    16th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    453
    Putere Rep
    31

Implicit

Citat Postat în original de dary5ro Vezi Post
    Si eu cam 120 de euroi dar nu ma baga nimeni in seama.
    Putea sa fie si un euro... daca nu faceti nimic or sa o pateasca si altii... si uite asa "baietii inteligenti" fac bani "cinstiti" in Romanica!

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. resita sport & media
    De resita în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 13th October 2008, 16:37
  2. cross media solution
    De Adrian Poputoaia în forumul SPAM made in .RO
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 8th May 2008, 14:27
  3. Vibrant Media
    De Silver în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 16th September 2007, 15:32
  4. Www.wd-media.com
    De Toto în forumul SPAM made in .RO
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 11th April 2006, 17:50
  5. museum of media history
    De geosoft în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 27th July 2005, 15:59

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.