o mica poveste interesanta...
museum of media history
o mica poveste interesanta...
museum of media history
O trecere foarte interesanta prin istoria Internetului si a tot ce inseamna el. Unii dintre noi s-ar putea sa si-l aminteasca, altii il vad pentru prima oara.
De asemenea filmuletul e super fain facut.
Multumim geosoft.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
da, mi-a placut si mie cum e realizat
interesant filmul -chiar foarte bine realizat, dar se cam monopolizeaza activitatea facuta de GOOGLE, de aceea cred ca titlul nu prea arata ceea ce este prezentat in film.
Poate "Museum of GOOGLE media history".
Nu mi-ar place sa vad pe viitor un monopol al Google-lui pe web. Cred in continuare, ca acolo unde exista concurenta, sunt servicii mai bune. De aceea filmu este un pic exagerat.
Probabil ca se pleaca de la ideea ca pana acum doar Google, a cam facut istoria Internetului. Defapt mie mi se pare mai degraba o previziune decat un istoric al Internetului si implicit al lui Google.
Nu prea cred ca o sa avem (daca deja nu avem) un monopol. In principiu Google este zeul, dar sint multi utilizatori care folosesc sau se raporteaza si la alte motoare de cautare. Google defapt incearca sa implineasca nemultumirile aduse celorlalte.
Oricum, pe Internet..intotdeauna exista o alternativä in caz de monopol. Exemplele sint multe.
Vezi FireFox, Linux, etc care au aparut ca alternative imbunatatite fata de zeul monopolist.
Dar sa vedem. Nimic nu e batut in cuie.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Frumos facut dar tras de par desi nu se stie in 8 ani ce servici apar ce aliante se fac![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)