Pagina 4 din 5 PrimulPrimul ... 2345 UltimulUltimul
Rezultate 31 la 40 din 44

Subiect: AdSense

deadworldisee este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    6th April 2008
    Locaţie
    iasi
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.034
    Putere Rep
    36

Implicit

lovelife
    1 la mana, ce exista acum in tara strazi, blocuri, trotuare,spitale,parcuri sunt pentru ca unu Nicolae Ceausescu le-a facut, si in ziua de astazi nici macar cu var nu sunt date
    2 la mana ,mai reciteste tu odata , fiindca am scris destul de corect si daca nu intelegi da click pe linkul ala, fiindca e copy paste.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Serios? Indiferent de cand sunt facute, tu cu ce ai contribuit la ele? De ce ar trebui sa le folosesti, daca tu nu ai contribuit cu nimic la ele, fie ca au fost facute ier, acum 30 de ani sau acum o mie de ani. Esti invatat doar sa ceri, ca totul ti se cuvine. Bunicul meu ma invatat ceva "Nu ai dreptul sa ceri mai mult decat ai daruit"
    Pentru ca ai fost la scoala ai platit profesorii, manualele, caldura din clasa, etc.? Stii cat costa studiile in in SUA sau Germania de curiozitate? Sii ca acolo nu este moca scoala cum este in Romania,
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

deadworldisee este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    6th April 2008
    Locaţie
    iasi
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.034
    Putere Rep
    36

Implicit

Prin exprimarea ta "Sii ca acolo nu este moca scoala cum este in Romania," nu inteleg decat ca in SUA si Germania nu exista scoli publice, deci platite de stat cea ce e total eronat ,uite si un link Sisteme educa

Pamantul nu a aparut odata cu nasterea mea ,deci nu merge sintagma asta cu , tu cu ce ai contribuit ca sa ai dreptul sa mergi pe strada.Inaintea mea au fost,parintii mei,bunicii mei care au platit pentru asta si constitutional vorbind, urmasii lor au aceleasi drepturi cetatenesti ca si ei, fiindca vezi tu daca bunicii mei au murit, nu primesc de la stat diferenta dintre impozitul pe care l-au dat si pensia pe care au luat-o.Tocmai din cauza asta, statul intotdeauna este pe plus .

Nu mai are rost si nu mai am chef sa continui discutia asta interminabila ,despre daca se merita sau nu sa platesti impozit statului roman.Ideea mea de baza ramane, daca din adsense nu castigi peste 5000 euro/lunar prin western union nu declara nimic, fiindca nu verifica fiscul tranzactiile mici.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Totul se inregistreaza, orice tranzactie si nu se stie cand poate fi folosite impotriva ta
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    3.422
    Putere Rep
    94

Implicit

Citat Postat în original de Marius Cristian Vezi Post
    Felicitari: esti o investitie buna ptr statul roman. Daca mergi tot asa ajungi repede pe zero in relatia cu statul (daaca acesta ar fi un bun admininstrator al taxelor primite).
    Din cheltuielile care le-a avut cu tine statul cea mai evidenta este cea legata de scolarizare (doar daca nu ai facut pe banii parintilor studiile incepand cu gradinita).
    Cat sa punem pe an ptr gradinita, cat ptr ciclul primal, cat ptr cel gimnazial, liceu, eventual facultate? Apoi se face o suma si se compara cu cat s-a cotizat.
    Poate ai mai depus si in ceilalti ani sume marisoara. Altfel, o suta si ceva de milioane nu mi se pare ca acopera suma datorata de tine statului.
    Deocamdata tu, alaturi de cei care "fura" de la stat prin diverse "invarteli" (atat ca angajati ai statului, cat si prin "afaceri" cu el), ati trait sau/si traiti inca din banii celorlalti cetateni ai statului.
    Mai mult ca sigur ca si din ai mei...
    Marius, parintii nostri au platit pentru noi, la vremea lor. Ceea ce nu pot eu sa inteleg este de ce in momentul asta sunt tolerate tacit furturi de milioane de euro de catre diversi trepadusi, in timp ce unii ca tine vin si imi spun ca trebuie sa fiu corect.

Sincer, personal m-am cam saturat sa fiu corect. Din impozitele pe care le platim, X bugetari isi primesc salariile. Si cand spun bugetari vorbesc de cucoanele care se uita la tine din spatele ghiseurilor, foarte ofuscate atunci cand le soliciti ceva ce intra in atributiile lor.

Aparatul asta birocratic imens trebuie sa dispara, nu sa fiu eu jumulit, dupa x nopti pierdute in fata PC-ului in timp ce acesti trepadusi joaca table in parc si se plang de salarile mici.
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Diana este deconectat Administrator
    Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    4th January 2006
    Locaţie
    Vatra Dornei
    Posturi
    1.696
    Putere Rep
    46

Implicit

Scoala poate era moca pe cand eram eu mica. Acum zau ca nu mai e moca deloc. Atat ca nu se platesc nu stiu ce taxe. Dar mobilierul scolar l-am cumparat noi, parintii, manualele le-am cumparat, si in fiecare saptamana apar tot felul de cheltuieli.
    Am un magazin online de Cosmetice romanesti si un portal de Afaceri

Cristi G este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    33
    Posturi
    1.664
    Putere Rep
    49

Implicit

Citat Postat în original de Nichita Vezi Post
    Marius, parintii nostri au platit pentru noi, la vremea lor. Ceea ce nu pot eu sa inteleg este de ce in momentul asta sunt tolerate tacit furturi de milioane de euro de catre diversi trepadusi, in timp ce unii ca tine vin si imi spun ca trebuie sa fiu corect.

Sincer, personal m-am cam saturat sa fiu corect. Din impozitele pe care le platim, X bugetari isi primesc salariile. Si cand spun bugetari vorbesc de cucoanele care se uita la tine din spatele ghiseurilor, foarte ofuscate atunci cand le soliciti ceva ce intra in atributiile lor.

Aparatul asta birocratic imens trebuie sa dispara, nu sa fiu eu jumulit, dupa x nopti pierdute in fata PC-ului in timp ce acesti trepadusi joaca table in parc si se plang de salarile mici.
    Dar prin bugetari spui si oameni cinstiti care muncesc si isi fac treaba cum trebuie. Nu trebuie bagati toti in aceeasi oala.
    Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    3.422
    Putere Rep
    94

Implicit

Citat Postat în original de FinalDestiny Vezi Post
    Dar prin bugetari spui si oameni cinstiti care muncesc si isi fac treaba cum trebuie. Nu trebuie bagati toti in aceeasi oala.
    Sunt si din acestia dar au cam devenit raritate. Unii sunt platiti sub atributiile lor dar o mare parte sunt ruda lu' nu stiu cine bagata pe cate un post din asta caldut, ca oricum nu o platea el din buzunar. Inainte de revolutie erau in jur de 800.000 de bugetari. Acum sunt vreun 1.800.000 din cate am inteles.

De unde au aparut astia ? De ce inainte nu era nevoie de ei dar acum este ? De ce trebuie sa ii platesc eu ? Ce servicii imi aduc ei mie ? La doctor nu au medicamente (le platesc), medicului ii dau spaga (ca are salariu mic) etc.
    Ultima modificare făcută de Nichita; 18th January 2011 la 22:56.
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Alex Dumitru este deconectat Administrator
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    65

Implicit

Citat Postat în original de Nichita Vezi Post
    Sunt si din acestia dar au cam devenit raritate. Unii sunt platiti sub atributiile lor dar o mare parte sunt ruda lu' nu stiu cine bagata pe cate un post din asta caldut ca oricum nu o platea el din buzunar. Inainte de revolutie erau in jur de 800.000 de bugetari. Acum sunt vreun 1.800.000 din cate am inteles.

De unde au aparut astia ? De ce inainte nu era nevoie de ei dar acum este ? De ce trebuie sa ii platesc eu ? Ce servicii imi aduc ei mie ? La doctor nu au medicamente (le platesc), medicului ii dau spaga (ca are salariu mic) etc.
    Pentru ca acum am evoluat si folosim computere, deci e nevoie de 25 de bugetari pentru fiecare pc. Care acel PC e menit sa reduca birocratia si sa scada cheltuielile cu salariile bugetarilor

superbus este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    23rd October 2007
    Locaţie
    Madrid
    Vârstă
    50
    Posturi
    810
    Putere Rep
    0

Implicit

ati denaturat sensul discutie rau de tot....

oricum : concluzia mea : trebuie sa fii tampit sa te apuci sa declari cei 100-200 euro castigati din adsense ca si persoana fizica..
    inteleg... cand e vba de o firma si de sume substantiale... atunci se pot declara.

Pagina 4 din 5 PrimulPrimul ... 2345 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 15th December 2010, 17:23

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •