In afara de cei 16% mai trebuie sa platesc si CAS sau la pensii?
In afara de cei 16% mai trebuie sa platesc si CAS sau la pensii?
Esti campionul de azi la "Cum sa pun intrebari".
Este pentru prima data cand scriu pe acest forum. Doresc sa pun reclame pe propriul meu site si nu vreau sa am probleme cu diferite institutii
Prima oara cand pui o intrebare zici ?
Incearca sa formulezi cap-coada intrebarea pentru ca nu se intelege. Si arunca o privire si aici Prezentare forumisti .
Vroiam sa stiu daca trebuie sa mai platesc si alte taxe sau impozite in afara de cel pe venit pentru castigurile din adsense. Daca trebuie sa platesc la pensii sau la sanatate.
Asa da, intelegem si noi.Nu, nu trebuie, doar cel pe venit.
Un simplu search pe forum : http://forum.seopedia.ro/adsense-adw...e-adsense.html
Un citat Cristi Ursut : Vorbim de persoana fizica, nu? Nu de vreo firma sau ceva...
In Romania, (din punct de vedere legal vorbesc) orice venit ai ca persoana fizica, trebuie sa fie impozitat cu 16%. Adica daca castigi un leu, teoretic ar tb sa-i dai statului 16 bani (o sa rada unii poate, dar a fost un caz acum cateva luni, in care niste copii de 10-12 ani au fost amendati de fisc pentru ca nu au declarat niste sume de 20-50 ron castigate pentru ceva reprezentatie la un specatcol).
Asa ca, banii pe care-i faci in Adsense ar tb sa-i declari in declaratia de venit dupa ce se incheie fiecare an (pana in martie daca nu ma insel a anului urmator). Cum stie statul? Pai banii aia vin prin banca, deci vor figura in niste evidente, ceea ce inseamna ca daca va fi nevoie... se poate afla.
Deci trebuie sa platesc si alte impozite.
Multumesc frumos. Raman dator.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)