Rezultate 1 la 8 din 8

Subiect: adsense placement

kitcat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    2nd April 2009
    Posturi
    60
    Putere Rep
    32

Implicit adsense placement

salutare,

ma gandeam daca am voie sa fac ceva in genu ce face google pe gmail.

Un modul de ad care sa se plimbe pe sidebar dupa scroll.

Voi ce ziceti? adica google is doing it ....

tymbark este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    5th November 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    1.355
    Putere Rep
    50

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Nu cred ca ai voie. Parca am citit ceva de genul si tin minte destul de sigur ca nu ai voie. Ei au voie, ca e firma lor Sincer, nici adsense pe video-uri nu cred ca ai voie, cum fac ei pe youtube, dar cui ii pasa? Cine sa se certe cu ei? Probabil si-au mai modificat intre timp termenii si conditiile, nu stiu. Dar cel mai bine e sa citesti la ei pe site. Oricum, nu ti-as sugera chestia cu div-ul fix (sa se plimbe pe sidebar, cum zici tu)

Inca o chestie... Asta este motivul pentru care se plang multi ca s-au trezit cu conturile inchise fara sa faca nimic Prostii. Toti care au patit asa au umblat cu ceva smecherii, mai mici sau mai mari, crezand ca ii pot pacali pe cei de la Google. Doamne, ce oameni. Aia au acolo programatori de fac masinile sa mearga singure si ditamai algoritmii si se trezesc cativa "smecheri" sa-i pacaleasca. Faci cum crezi, dar sa nu vii si tu sa te plangi pe forum ca ti-au banat contul
    Signatura lipsa

buzucan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    27th September 2010
    Locaţie
    Ploiesti
    Posturi
    94
    Putere Rep
    29

Implicit

Corect, ei centreaza, ei dau cu capul.
    Eu cat am avut bannere puse ok n-am avut nicio problema, dar ca orice algoritm poate avea si erori asadar nu bag mana in foc ca nu au fost si oameni banati aiurea...
    scriu pe blog cand n-am ce face ..

raxiro este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    2nd November 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    73
    Putere Rep
    29

Implicit

Cu siguranta nu ai voie!

raducu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    13th August 2011
    Locaţie
    Targoviste
    Vârstă
    34
    Posturi
    183
    Putere Rep
    27

Implicit

Sigur nu e voie si nici nu cred ca se merita... Pierzi si vizitatorii prin aceasta metoda care mie unul mi se pare "enervanta".

LexBruckner este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    5th July 2011
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    96
    Putere Rep
    0

Implicit

Cu toate astea poti incerca pe un site de proba, dar vezi sa nu il legi in nici un fel de restul proiectelor tale si apoi poate ne comunici si noua rezultatul... Ar fi o chestie faina sa vezi in practica ce se poate intampla cu adevarat.

Vali D este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    3rd November 2010
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.603
    Putere Rep
    43

Implicit

Citat Postat în original de tymbark Vezi Post
    Nu cred ca ai voie. Parca am citit ceva de genul si tin minte destul de sigur ca nu ai voie. Ei au voie, ca e firma lor Sincer, nici adsense pe video-uri nu cred ca ai voie, cum fac ei pe youtube, dar cui ii pasa? Cine sa se certe cu ei? Probabil si-au mai modificat intre timp termenii si conditiile, nu stiu. Dar cel mai bine e sa citesti la ei pe site. Oricum, nu ti-as sugera chestia cu div-ul fix (sa se plimbe pe sidebar, cum zici tu)

Inca o chestie... Asta este motivul pentru care se plang multi ca s-au trezit cu conturile inchise fara sa faca nimic Prostii. Toti care au patit asa au umblat cu ceva smecherii, mai mici sau mai mari, crezand ca ii pot pacali pe cei de la Google. Doamne, ce oameni. Aia au acolo programatori de fac masinile sa mearga singure si ditamai algoritmii si se trezesc cativa "smecheri" sa-i pacaleasca. Faci cum crezi, dar sa nu vii si tu sa te plangi pe forum ca ti-au banat contul
    Wow! inseamna ca nu poate fi inselat? TE INSELI!
    Daca vei cauta pe alte forumuri (straine) metode sa-l inseli, vei gasi cu sutele. Si multe dintre ele chiar functioneaza. Si multi webmasteri scot milioane din acele metode.
    Just search it!
    Vand Advertoriale (pr 5)

tymbark este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    5th November 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    1.355
    Putere Rep
    50

Implicit

Nu am spus ca lumea nu face asta. Am spus ca nu ai voie, conform termenilor si conditiilor adsense. Chiar nu faci diferenta? Kitcat a intrebat daca are voie, nu daca sunt oameni care fac. Am zis ca sunt care fac, dar asta nu inseamna ca-i un lucru bun. Daca sunt criminali pe lumea asta si violatori, inseamna ca-i un lucru bun? Of... gandeste si tu inainte sa vb
    Signatura lipsa

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 15th December 2010, 17:23
  2. Web Ad Layout and Placement Strategies for Maximum Clickthroughs
    De Aurel Dragut în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 19th November 2006, 13:53

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •