Offtopic: de curiozitate, cat investeste statul in afacerea ta ca sa ii platesti voluntar 16% impozit? E mai mult de gandire intrebarea.....
Si daca banii vin de la vizitatorii din afara? si singura legatura cu Romania e ca in buletin scrie ca esti roman?. Sunt multi in cazul asta....
si m-ai aduni 24% tva pe ce cheltuiesti in tara, si asa faci un 40% donatie la stat,pt faptul ca esti roman
Daca ai castiguri sub 5000 euro lunar din adsense iti recomand sa nu declari nimic.
SuperTare raspunsul. Si comic, si la obiect.
PS: era sa scriu "l-a obiect". Tare rau te poti tampi cand citesti forumuri in care nu exista selectia userilor pe baza unui test de limba romana (acum sunt de acord cu scrisoarea de intentie pe care am combatut-o la greu).
Banii aia ii "donezi" pe o gramada de chestii care fac ca lucrurile sa mearga bine. Incepand de la faptul ca ai avut un loc la scoala, ai avut o protectie sociala, ai niste strazi pe care sa mergi, ai un spital unde poti primi niste ajutor, ai o armata care sa iti protejeze tara, ai pe cineva care sa vegheze spatiul aerian, ai inclusiv niste vamesi care sa te verifice la plecarea (de tot daca vrei) de aici.
Stiu ca multe dintre lucrurile de mai sus sunt de cacat in Romania, insa crede-ma ca daca am pune in balanta "donatia" pe care n-ai mai da-o si lipsa tuturor acestor lucruri, cred ca ai iesi in pierdere.
Sper ca ai glumit in legatura cu donatia, pentru ca eu sunt exasperat de unii oameni care nu inteleg diferenta dintre a pretinde si a oferi ceva in schimb.
Oricum, cel mai bun raspuns ti l-a dat lumpy. Tehnic vorbind, tu platesti banii respectivi doar pentru ca esti cetatean roman si te desfasori in Romania. Restul sunt facilitatile care iti sunt oferite tie, tot pentru ca esti cetatean roman.
Ca se mai vorbeste pe aici de nedeclarat niste sume mici e una, dar sa mergi pe idei de genul asta cum ca "donezi" 40% statului...
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)