Pagina 3 din 5 PrimulPrimul 12345 UltimulUltimul
Rezultate 21 la 30 din 44

Subiect: AdSense

deadworldisee este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    6th April 2008
    Locaţie
    iasi
    Vârstă
    38
    Posturi
    1.034
    Putere Rep
    36

Implicit

cristi , stiu cu ce se mananca economia si fiscalitatea, si inca sustin ca oameni ca noi din online "doneaza" la stat pentru nimic in schimb.
    Daca fac un calcul banal pt anul 2010 ,cati bani am dat la stat prin taxe, fac usor 100 si ceva de milioane, si fiind vorba despre ce am primit la schimb toata viata mea, lor le dau cu plus in fiecare an...

Oricum eu unul am sa incerc sa imi schimb cetatenia doar ca sa nu cotizez aiurea...si am de mult timp in cam asta.

Cei care primesc peste 5000 euro prin western union mai si declara fiindca bancile din romania mai au "prostul obicei" sa dea tranzactiile lunare la fisc, si te trezesti cu fiscul la usa.

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

Citat Postat în original de deadworldisee Vezi Post
    Oricum eu unul am sa incerc sa imi schimb cetatenia doar ca sa nu cotizez aiurea...si am de mult timp in cam asta.
    trebuie sa iti schimbi tara, nu cetatenia. Poti fi cetatean strain, care face afaceri in Romania si tot la statul roman trebuie sa platesti impozite.

Legat de suta respectiva de milioane, depinde ti-am zis cum socotesti. Daca incluzi si serviciile care iti sunt facute nu cu titlu special, ci la general (infrastructura, securitatea, etc. ) nu vad cum ai putea cuantifica. Daca pui doar ce ai primit direct (scolarizare, poate o internare, etc.) atunci poti zice si asa, insa tot nu pot sa iti dau dreptate.
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Alex Dumitru este deconectat Administrator
    Reputatie:
    64
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    64

Implicit

Adevarul e ca din impozite si taxe are statul bani sa se ocupe de tot ce avem nevoie. Din pacate foarte multi bani se fura si de aia majoritatea sunt reticenti in a le plati. Sincer nici mie nu-mi convine situatia deloc, dar n-ai ce sa faci

Marius Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    14th January 2007
    Locaţie
    Bucuresti, Romania
    Posturi
    1.519
    Putere Rep
    53

Implicit

Daca fac un calcul banal pt anul 2010 ,cati bani am dat la stat prin taxe, fac usor 100 si ceva de milioane, si fiind vorba despre ce am primit la schimb toata viata mea, lor le dau cu plus in fiecare an...
    Felicitari: esti o investitie buna ptr statul roman. Daca mergi tot asa ajungi repede pe zero in relatia cu statul (daaca acesta ar fi un bun admininstrator al taxelor primite).
    Din cheltuielile care le-a avut cu tine statul cea mai evidenta este cea legata de scolarizare (doar daca nu ai facut pe banii parintilor studiile incepand cu gradinita).
    Cat sa punem pe an ptr gradinita, cat ptr ciclul primal, cat ptr cel gimnazial, liceu, eventual facultate? Apoi se face o suma si se compara cu cat s-a cotizat.
    Poate ai mai depus si in ceilalti ani sume marisoara. Altfel, o suta si ceva de milioane nu mi se pare ca acopera suma datorata de tine statului.
    Deocamdata tu, alaturi de cei care "fura" de la stat prin diverse "invarteli" (atat ca angajati ai statului, cat si prin "afaceri" cu el), ati trait sau/si traiti inca din banii celorlalti cetateni ai statului.
    Mai mult ca sigur ca si din ai mei...

superbus este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    23rd October 2007
    Locaţie
    Madrid
    Vârstă
    49
    Posturi
    810
    Putere Rep
    0

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

eu mor cand va aud ca vb despre declararea castigurilor din adsense pentru persoane fizice ...
    adica dupa ce ca suntem saraci... mai sunte si fuduli..

Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    14th January 2007
    Locaţie
    Bucuresti, Romania
    Posturi
    1.519
    Putere Rep
    53

Implicit

Citat Postat în original de superbus Vezi Post
    eu mor cand va aud ca vb despre declararea castigurilor din adsense pentru persoane fizice ...
    adica dupa ce ca suntem saraci... mai sunte si fuduli..
    Problema care o expunea Cristi Ursut cred ca era alta, dar el o spune mai diplomat.
    Nu ca esti un ticalos ca nu declari taxele (daca tot poti sa te feresti, asta e, nu-ti va spune Cristi "Bravo tie! Esti genial! Esti un model de urmat!", dar nici nu va fugi repede la fix sa te reclame), ci ca, dupa ce ca faci asta, vii si esti suparat p'aci ca dai banii degeaba, ce a facut statul ptr tine samd.
    Si, multi de aici au o varsta la care nu au putut sa returneze inca suma pe care a investit-o statul in ei din ce a luat de la altii (macar suma investita daca statul ar fi avut eficienta 100%).

Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    6th April 2008
    Locaţie
    iasi
    Vârstă
    38
    Posturi
    1.034
    Putere Rep
    36

Implicit

Marius, e usor sa faci calcule dupa ochi

Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    14th January 2007
    Locaţie
    Bucuresti, Romania
    Posturi
    1.519
    Putere Rep
    53

Implicit

Marius, e usor sa faci calcule dupa ochi
    Cu siguranta tu ai fost catalizatorul interventiei mele si luat drept model , insa aprecierile asupra atitudinii sunt la modul general.
    Sper ca poti aprecia la modul neutru ce spun si sper sa ca ai luat si vei lua drept impartiale judecatile mele.
    PS: Emigreaza intr-o tara din vest pentru a plati un procent mai mare decat cel de 16% (iar 40%=16+24 este o gaselnita de-a ta, la fel TVA-ul poti sa-l pui in carca firmei ce IL PLATESTE EA de la stat dupa ce l-a pus in produsul pe care ti l-a vandut, no offence, dar asta e: exagerezi).
    Eu te vad o persoana nemultumita de starea actuala si cred ca cea mai buna solutie e sa faci cat mai repede ce ai spus, chiar daca dincolo vei plati taxe cu mult mai mari, macar vei fi fericit ca nu ai fost furat la modul grosolan de catre statul roman (eventual poate chiar vei avea satisfactia ca poate l-ai tras tu in piept putin, daca vei face niste calcule).
    Ultima modificare făcută de Marius Cristian; 18th January 2011 la 13:08.

Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    6th April 2008
    Locaţie
    iasi
    Vârstă
    38
    Posturi
    1.034
    Putere Rep
    36

Implicit

De curiozitate , cum exagerez daca zic ca in aia 40% intra TVA pe care orice client il plateste obligatoriu!! pentru produs ?(drumul pe care il iau banii pana la trezoreria statului nu are importanta)
    Hai sa alegem o tara din vest , de exemplu Germania, care e smechera vestului :
    "
    Impozit % Cota EURO pe an Cota EURO pe luna

0 sub 7 834 sub 653
    14% 7 835 – 52 552 653 – 4379
    42% 52 553 – 250 400 4379 – 20 867
    45% peste 250 401 peste 20 867

[ deci pentru pana la 4376 euro pe luna se plateste 14% * 5,5% + 14% = 14,77% impozit, deci nu 16% ca in Romania, rezulta un trai decent impozitat putin]"
    sursa: http://josbasescublog.wordpress.com/...mala-germania/ >> este mai explicativa

la astia 14% mai adauga TVA de 19% si da cam 33% si nu 40%.

Acum zi-mi ca gresesc fiindca afirm ca 40% e mai mare ca 33%.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Si daca banii vin de la vizitatorii din afara? si singura legatura cu Romania e ca in buletin scrie ca esti roman?. Sunt multi in cazul asta....
    Si daca nu doresti sa mai platesti impozit la statul roman, te rog sa numai circuli in romania, sa nu mai folosesti trotuarul, soselele, etc.
    Crezi ca banii prin care se creeaza toate astea vin asa de undeva din cer?

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

De curiozitate , cum exagerez daca zic ca in aia 40% intra TVA pe care orice client il plateste obligatoriu!! pentru produs ?(drumul pe care il iau banii pana la trezoreria statului nu are importanta)
    Hai sa alegem o tara din vest , de exemplu Germania, care e smechera vestului :
    "
    Impozit % Cota EURO pe an Cota EURO pe luna

0 sub 7 834 sub 653
    14% 7 835 – 52 552 653 – 4379
    42% 52 553 – 250 400 4379 – 20 867
    45% peste 250 401 peste 20 867

[ deci pentru pana la 4376 euro pe luna se plateste 14% * 5,5% + 14% = 14,77% impozit, deci nu 16% ca in Romania, rezulta un trai decent impozitat putin]"
    sursa: Sistemul de taxe dintr-o tara normala: Germania « Jos Basescu >> este mai explicativa

la astia 14% mai adauga TVA de 19% si da cam 33% si nu 40%.

Acum zi-mi ca gresesc fiindca afirm ca 40% e mai mare ca 33%.
    MAcar citeste ceea ce scrii, e vorba de venit anual si nu lunar
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Pagina 3 din 5 PrimulPrimul 12345 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 15th December 2010, 17:23

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •