Pagina 1 din 4 123 ... UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 31

Subiect: Prezentarea publicităţii pe bază de categorii de interes - acţiune necesară pentru co

tataraseni este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    15th July 2005
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.482
    Putere Rep
    40

Implicit Prezentarea publicităţii pe bază de categorii de interes - acţiune necesară pentru co

Iata ce ne spune Google despre viitorul Adsense:

Vă scriem pentru a vă înştiinţa cu privire la viitoarea lansare a publicităţii pe bază de categorii de interes, pentru care va fi nevoie să analizaţi politicile de confidenţialitate ale site-ului dvs. şi să aduceţi toate modificările necesare acestora. De asemenea, veţi vedea noi opţiuni în pagina Setările contului.

Publicitatea pe bază de categorii de interes le va permite agenţilor de publicitate să afişeze anunţuri pe baza interacţiunilor anterioare ale unui utilizator cu aceştia, cum ar fi accesările site-urilor Web ale agenţilor de publicitate, precum şi să ajungă la utilizatori pe baza intereselor acestora (de ex., „pasionat de sport”). Pentru a dezvolta categorii de interes, vom recunoaşte tipurile de pagini Web pe care le accesează utilizatorii în reţea de conţinut Google. De exemplu, dacă aceştia accesează mai multe pagini cu conţinut sportiv, îi vom adăuga în categoria de interes „pasionat de sport”. Pentru a afla mai multe despre setările contului asociat, accesaţi Centrul de ajutor AdSense la http://www.google.com/adsense/suppor...ic=20310&hl=ro.

Ca urmare a acestui anunţ, va fi necesar ca politica dvs. de confidenţialitate să reflecte utilizarea publicităţii pe bază de categorii de interes. Consultaţi informaţiile de la https://www.google.com/adsense/suppo...r=100557&hl=ro pentru a vă asigura că politicile de confidenţialitate ale site-ului dvs. sunt actualizate şi efectuaţi modificările necesare până la data de 8 aprilie 2009. Întrucât site-urile editorilor şi legile diferă de la ţară la ţară, din păcate, nu putem sugera un anumit tip de formulare pentru politica de confidenţialitate.

Pentru informaţii suplimentare cu privire la publicitatea pe bază de categorii de interes, puteţi accesa, de asemenea, blogul Inside AdSense (în limba engleză) de la http://adsense.blogspot.com/2009/03/...-ads-that.html.

Vă mulţumim pentru participare şi aşteptăm cu nerăbdare această îmbunătăţire.
    Pe de-o parte e bine, pe de alta parte e de rau... de ce ? inca nu-mi dau seama... dar cred ca in Romania va merge din ce in ce mai prost...

Alex Dumitru este deconectat Administrator
    Reputatie:
    61
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    35
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    61

Implicit

Vezi threadul meu, e ceva general, nu tine doar de romania.
    http://forum.seopedia.ro/adsense-adw...nse-teste.html

tataraseni este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    15th July 2005
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.482
    Putere Rep
    40

Implicit

Probabil ca nu tine doar de romania, doar ca la noi va fi tot mai aiurea...

slobodan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    28th August 2006
    Vârstă
    45
    Posturi
    581
    Putere Rep
    35

Implicit

Concret, ce actiune e necesara in cont/pe site? Ca in mare am inteles ce e cu categoriile de interes, dar ce trebuie sa fac eu? Ce vor astia de la viata mea?

big
    big este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    13th July 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    43
    Posturi
    864
    Putere Rep
    35

Implicit

Sa-ti modifici "privacy policy"-ul de pe siteurile tale astfel incat sa includa fraza sugerata de ei sau ceva asemanator din care userii tai sa inteleaga ca google ii urmareste cu cookieuri, le serveste ad-uri targetate si ca pot sa opteze pentru inlaturarea lor din sistem prin accesarea respectivei pagini de la google.

Disclaimer: This is for educational and information purposes only. It is not legal advice or legal opinion. For acurate informations about this subject please contact Google team or a competent legal counsel.
    Those were fast strange times and we worked in fast strange ways.

Sebastian este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    7th June 2007
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    45
    Posturi
    150
    Putere Rep
    32

Implicit

Am debifat deja optiunea asta. Adica eu, ca utilizator, sunt pasionat de gogosi cu vanilie. Bineinteles, am vizitat cateva reclame care-mi ofereau gogosi cu vanilie. Mi-am satisfacut poftele si acum as vrea sa ma interesez de o excursie. Intru pe situl turistic si vad tot promo la gogosi cu vanilie?? Pai tocmai am rezolvat problema si vreau informatii turistice cat mai diverse. De cate ori dau eu clic pe gogosi ca nu-s chiar un obsedat?

Sper ca am priceput eu bine si nu bat campii.

Cornelius este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    5th March 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    43
    Posturi
    102
    Putere Rep
    29

Implicit

Cam ce ai inteles u am inteles si eu dar, nu vad de ce ai debifat pt ca tu chiar daca ai gasit "gogosile" pote mai vezi o reclama la "gogosi cu vanilie si ciocolata" si asta te-ar putea incata sa incerci dar daca vei gasi acum reclame despre " papuci de cauciuc" nu vei intra nu pt ca u poate nu ai nici un interes sa cauti asa ceva, de "gogosi" ai fost si ai mai putea fi interesat, a?

big
    big este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    13th July 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    43
    Posturi
    864
    Putere Rep
    35

Implicit

Cred ca google se pricepe mai bine decat noi la publicitate contextuala asa ca sunt convins ca schimbarea va avea efecte pozitive. Oricum in cel mai rau caz, daca or sa scada incasarile in timpul testelor google va reveni la vechea varianta.
    Those were fast strange times and we worked in fast strange ways.

Catalin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Galati, Romania
    Posturi
    153
    Putere Rep
    29

Implicit

eu am inteles ca daca vei intra pe site turistic vrei gasi reclama cu "gogosi cu vanilie la vila Gogosica din Busteni"
    Banner, Logo, Header Design si alte editari grafice Portofoliu

Prometeu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    27th October 2007
    Posturi
    1.434
    Putere Rep
    38

Implicit

Citat Postat în original de Catalin Vezi Post
    eu am inteles ca daca vei intra pe site turistic vrei gasi reclama cu "gogosi cu vanilie la vila Gogosica din Busteni"
    da, asa va fi din cate am inteles eu... si mi se pare mai bine daca tot esti interesat de turism sa vezi unde si gasesti gogosi pe gustul tau

Pagina 1 din 4 123 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Ajutor necesar pentru actionarea in instanta
    De Popescu Marian în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 30th November 2009, 08:16
  2. Nu vad de ce ati citi prezentarea mea...
    De ombundan în forumul Prezentare forumisti
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 18th January 2008, 21:20
  3. redirect necesar?
    De florinoslo în forumul Server side
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 7th February 2007, 22:36
  4. Intram in UE... cu interes.
    De Ciprian Sorlea în forumul Domenii
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 4th January 2007, 18:53
  5. Sugestii Pentru Categorii Director Web