In optiunile de pe contul AdSense gasesti si optiunea asta, unde sunt urmatoarele optiuni:
Eu am ales optiunea a doua insa nu am observat absolut nicio diferenta in contextul reclamelor postate. In functie de ce anume ar trebui sa alegem o optiune sau alta? Sau trebuie vazut pe fiecare site in parte cum merge?1. Afişaţi anunţuri în baza categoriilor de interese ale utilizatorului. Informaţiile privind accesarea site-urilor mele pot fi folosite pentru a ajuta la crearea de categorii de interese.
2. Nu afişaţi anunţuri pe baza categoriilor de interese ale utilizatorului. Informaţiile privind accesarea site-urilor mele nu vor fi folosite pentru a ajuta la crearea categoriilor de interese.
Nu cred ca ii dau drumul pana pe 8 Aprilie. Asa ca nu ai cum sa vezi diferente pana atunci.Eu am ales optiunea a doua insa nu am observat absolut nicio diferenta in contextul reclamelor postate.
Those were fast strange times and we worked in fast strange ways.
nu cred ca va fi nevoie sa le verfice pe toate, daca tin neaparat ca tu ca publisher sa ai "politicile lor pe site-ul tau" va fi nevoie doar de un zvon cum ca au inchis ceva conturi pentru ca au zis ca au facut asta si nu au facut-o si majoritatea se va conforma pt ca de la ei iti iei bani!
parerea mea!
Nu toata lumea intra pe acest forum, nu toti am cunostiinte asa mari ca tine in domeniu, nu o sa tina chestia cu zvonul. Si clar nu iti permit sa piarda ff multi clienti. Parerea mea.![]()
Oh the good ol' days of 2006. Cand te banau si daca te uitai urat la reclame....nu o sa tina chestia cu zvonul. Si clar nu iti permit sa piarda ff multi clienti...
Referitor la pierdutul clientilor stai linistit, au asa multi publisheri ca au scos programul de referali inca de anul trecut. Asta ca sa mai micsoreze nr de cereri de inregistrare.
Verificarea respectarii se va face mai mult ca sigur de catre boti, urmate probabil de amenintari pe email automate (eventual intreruperea afisarii reclamelor pana corectezi) si daca recidivezi te dau pe mana unui operator uman sa iti decida soarta.
Those were fast strange times and we worked in fast strange ways.
cum ziceti voiom trai si om vedea. oricum bine ar fi sa aveti dreptate.
1. Afişaţi anunţuri în baza categoriilor de interese ale utilizatorului. Informaţiile privind accesarea site-urilor mele pot fi folosite pentru a ajuta la crearea de categorii de interese.
2. Nu afişaţi anunţuri pe baza categoriilor de interese ale utilizatorului. Informaţiile privind accesarea site-urilor mele nu vor fi folosite pentru a ajuta la crearea categoriilor de interese.
Voi ce optiune ati ales ? Am vazut ca prima este cea default, deci cea cu care am mers pana acum, dar vad ca, castigurile sunt din ce in ce mai mici si nici CTR-ul nu e grozav. Ma gandesc sa trec la optiunea numarul 2 de astazi.
Eu sunt curios cum afecteaza asta continutul reclamelor pentru site-urile de nisa. Adica nu o sa mai fie targetate pe nisa ta ci individual in functie de ce site-uri a vizitat user-ul... cred ca e de incercat insa e destul de dificil de tras o concluzie.
Consultanta si externalizare servicii IT prin Suport IT
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)