Rezultate 1 la 4 din 4

Subiect: Intram in UE... cu interes.

Ciprian Sorlea este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    5th September 2005
    Locaţie
    Cluj Napoca, Romania
    Vârstă
    44
    Posturi
    885
    Putere Rep
    40

Implicit Intram in UE... cu interes.

Chiar daca luna decembrie a insemnat intotdeauna o scadere in interes fata de serviciile de gazduire, inregistrare a domeniilor de internet, si in general fata de orice produs/serviciu care nu are tangenta cu sarbatorile de iarna, luna curenta pare a se diferentia de luniile decembrie de pana acum. Analizand traficul unuia dintre siteurile mele (domenii-internet.com), am observat o crestere cu peste 100% a cautarilor dupa familia de expresii din jurul domenii .eu . In conditiile in care pozitionarile pentru acest cuvinte au fost cam constante in ultimele 3-4 luni, iar traficul global al site-ului a scazut cu 20 de procente, am dedus ca interesul pentru acest tip de domenii a crescut considerabil in randul romanilor.

Credeti ca odata cu intrarea Romaniei in UE, va creste numarul firmelor cu site-uri EU? Sau firme cu site-uri dezvoltate si in alte limbi decat limba romana/engleza? Cum vedeti voi evolutia web-ului romanesc dupa aderarea Romaniei la Uniunea Europeana?
    Scriem pe blog despre Optimizare site-uri.
    Avem pentru voi peste 20 de Unelte SEO.

Emil Chelariu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    1st March 2006
    Locaţie
    Ploiesti
    Posturi
    622
    Putere Rep
    38

Implicit

daca ar fi sa ne uitam in curtea tarilor deja prezentein Uniune , atunci trebuie sa ne asteptam la o dezvoltare a web-ului romanesc. In ceea ce priveste domeniile .eu , este adevarata observatia cu privire la interesul firmelor romanesti asupra odmeniilor europene. Si eu am primit mailuri de la clienti care cereau informatii despre aceste domenii.
    Eu personal astept de la viitorul web-ului rom. o mai buna dezvoltare a programelor de publicitate...ar fi iteresant un adsense in limba romana..dar sunt numai vise
    :)

Duncan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    26th October 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    135
    Putere Rep
    38

Implicit

Da, ar fi bun un Google AdSense in limba romana (asta este cel mai usor de obtinut dintre wishes, i think), la fel ar fi bun un Google Checkout pt Romania (nu ma mai gandesc la PayPal de mult ). Si (o mare dorinta de a mea) astept in continuare momentul in care ClickBank o sa accepte si romani (asta probabil ca va mai dura 1000 de ani).
    semnatura conforma cu regulamentul

BogdanM este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    27th November 2006
    Posturi
    51
    Putere Rep
    36

Implicit

Eu cred ca multe din domeniile .eu cu termeni generici in romana si cu marci cunoscute romanesti au fost deja rezervate - din pacate.
    Am scris mai multe aici - ca urmare a participarii la seminarul organizat de EURID la Bucuresti
    http://legi-internet.ro/blogs/index....&c=1&tb=1&pb=1

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 30
    Ultimul Post: 26th April 2009, 00:11

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •