La mine se simte o oarecare crestere ( 10% ... ) .. dar e mult sub ce a fost inainte de scaderea brusca ( poate 50 .. 60% din ce a fost inainte )
Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com
Avand in vedere ca observ o crestere a CTR-ului pe majoritatea site-urilor de cand s-a introdus optiunea "Interest-based Ads" as vrea sa stiu cum trebuie creata pagina de Privacy in limba romana si engleza. Daca aveti cateva exemple v-as ruga mult sa le scrieti in cadrul acestui thread.
Va multumesc.
Variante orientative pentru textul respectiv sunt date de Google pentru limba română si pentru limba engleză. Integrarea textului in termenii de utilizare sau in pagina Privacy a site-urilor ar trebui facuta pana pe 8 aprilie.
Este ultima fraza din TOS. Nerespectarea TOS-ului stim cum se pedepseste.AdSense publishers must have and abide by a privacy policy that ...
Obligativitatea de privacy policy a fost introdusa acum un an: http://adsense.blogspot.com/2008/02/...onditions.html
Acum trebuie sa le actualizam conform cerintelor din mail (care au fost deja introduse in TOS, penultimele 3 fraze). E obligatoriu.
Chiar nu mai citeste nimeni tos-ul?
Those were fast strange times and we worked in fast strange ways.
@Cristian
E legat de AdSense, nu de AdWords. Ideea e ca reclamele vor putea sa fie afisate nu in functie de continutul paginii vizitate, ci in functie de domeniile de interes a vizitatorilor [link]. Determinarea domeniilor de interes ale vizitatorilor va fi facuta atat pe baza unui cookie, cat si pe baza exprimarii explicite ale acestora, chiar de vizitatori. Astfel, vizitatorii site-urilor care afiseaza reclame AdSense trebuie avertizati (in cadrul paginii cu politica privind utilizarea datelor personale) de utilizarea acestor cookie-uri si de posibilitatile care se lunt oferite pentru alegerea preferintelor lor sau pentru dezactivarea acestei facilitati. Personal, cred ca ad-urile vor continua sa fie afisate si dupa 8 aprilie pe site-urile care nu si-au actualizat politica de date personale conform indicatiilor Google, si eventualele masuri (desi nu am inteles care ar putea fi acestea) pot fi luate doar de la caz la caz si oricum numai in urma unor investigatii facute de catre operatori umani. Dealtfel, nu am auzit de inchideri de conturi AdSense datorate neimplementarii pe site-uri a fostelor specificatii prinvind utilizarea web-beacons si cookies de catre AdSense si posibilitatea dezactivarii cookie-urilor de catre useri, deci nu cred ca va fi cazul nici acum. Dar asta e doar o parere personala, asa ca cel mai mai bine e sa facem actualizarile respective ale termenilor si conditiilor sau politicilor de date personale.
@Marius
Din pacate ceva mai clar nu exista, textele din paginile respective fiind oferite ca si model.
@big
Corect, alea erau cerintele aparute acum un an, iar acum s-au adaugat cele legate de publicitatea in functie de interesele vizitatorilor.
P.S. Acum am vazut, exista doua threaduri pe aceeasi tema, adica discutia curenta si acesta. Poate ca ar trebui lipite.
Ultima modificare făcută de c_n_m; 14th March 2009 la 00:30. Motiv: completari
bun sa zicem ca am modificat politica de confidentialitate dupa cum vor ei... acum ei de unde afla ca eu am modificat sau nu ? cum ii instiintezi ?
Am impresia ca emailurile astea sunt mai mult sa isi acopere ei spatele. De ex, o groaza de siteuri folosind adsense nu au privacy policy desi e obligatorie si nu au patit nimic. Nu cred ca or sa te baneze din adsense ca nu ai privacy policy fara sa te instiinteze inainte. Dar better safe than sorry.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)