Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 24

Subiect: Nou algoritm Adsense in teste

tataraseni este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    15th July 2005
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.482
    Putere Rep
    43

Implicit

Citat Postat în original de folobush Vezi Post
    a crescut CTR cu 25 % fata de saptamana trecuta (si pretul pe click un pic s-a ridicat), oare algoritmul nou e cauza..la voi ceva schimbari?
    Nici un fel de schimbari... dimpotriva dupa o oarecare iluzie de revigorare la inceputul lui martie acum am din nou 1 cent/click

StarNET este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    5th March 2009
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.429
    Putere Rep
    36

Implicit

La mine se simte o oarecare crestere ( 10% ... ) .. dar e mult sub ce a fost inainte de scaderea brusca ( poate 50 .. 60% din ce a fost inainte )
    Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
    Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com

Popescu Marian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    18th April 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    983
    Putere Rep
    46

Implicit

Avand in vedere ca observ o crestere a CTR-ului pe majoritatea site-urilor de cand s-a introdus optiunea "Interest-based Ads" as vrea sa stiu cum trebuie creata pagina de Privacy in limba romana si engleza. Daca aveti cateva exemple v-as ruga mult sa le scrieti in cadrul acestui thread.

Va multumesc.

c_n_m este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    25th February 2006
    Locaţie
    București / Ilfov
    Vârstă
    53
    Posturi
    622
    Putere Rep
    39

Implicit

Citat Postat în original de Marius ISP Vezi Post
    ...as vrea sa stiu cum trebuie creata pagina de Privacy in limba romana si engleza...
    Variante orientative pentru textul respectiv sunt date de Google pentru limba română si pentru limba engleză. Integrarea textului in termenii de utilizare sau in pagina Privacy a site-urilor ar trebui facuta pana pe 8 aprilie.

Cristian Mezei este deconectat Administrator
    Reputatie:
    64
    Data înscrierii
    20th February 2005
    Locaţie
    Everywhere
    Posturi
    6.975
    Putere Rep
    64

Implicit

Citat Postat în original de c_n_m Vezi Post
    Integrarea textului in termenii de utilizare sau in pagina Privacy a site-urilor ar trebui facuta pana pe 8 aprilie.
    Ma scuzati ca sunt insolent dar eu nu am inteles mare lucru legat de aceasta noua facilitate.

Nu mai pot afisa reclame Adsense pe site-uri, incepand cu 8 aprilie, daca nu am acest privacy policy actualizat ? (Sau macar prezent, for a fact).
    Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.

Popescu Marian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    18th April 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    983
    Putere Rep
    46

Implicit

Citat Postat în original de c_n_m Vezi Post
    Variante orientative pentru textul respectiv sunt date de Google pentru limba română si pentru limba engleză. Integrarea textului in termenii de utilizare sau in pagina Privacy a site-urilor ar trebui facuta pana pe 8 aprilie.
    Pai si ceva clar, in care doar sa inlocuiesc url-uri nu exista?

Si eu am inteles ca pana pe 8 apr e obligatoriu dar despre ceea ce se va intampla daca nu respecti conditiile chiar nu am cea mai vaga idee

big
    big este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    13th July 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    864
    Putere Rep
    37

Implicit

AdSense publishers must have and abide by a privacy policy that ...
    Este ultima fraza din TOS. Nerespectarea TOS-ului stim cum se pedepseste.
    Obligativitatea de privacy policy a fost introdusa acum un an: http://adsense.blogspot.com/2008/02/...onditions.html

Acum trebuie sa le actualizam conform cerintelor din mail (care au fost deja introduse in TOS, penultimele 3 fraze). E obligatoriu.

Chiar nu mai citeste nimeni tos-ul?
    Those were fast strange times and we worked in fast strange ways.

c_n_m este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    25th February 2006
    Locaţie
    București / Ilfov
    Vârstă
    53
    Posturi
    622
    Putere Rep
    39

Implicit

@Cristian
    E legat de AdSense, nu de AdWords. Ideea e ca reclamele vor putea sa fie afisate nu in functie de continutul paginii vizitate, ci in functie de domeniile de interes a vizitatorilor [link]. Determinarea domeniilor de interes ale vizitatorilor va fi facuta atat pe baza unui cookie, cat si pe baza exprimarii explicite ale acestora, chiar de vizitatori. Astfel, vizitatorii site-urilor care afiseaza reclame AdSense trebuie avertizati (in cadrul paginii cu politica privind utilizarea datelor personale) de utilizarea acestor cookie-uri si de posibilitatile care se lunt oferite pentru alegerea preferintelor lor sau pentru dezactivarea acestei facilitati. Personal, cred ca ad-urile vor continua sa fie afisate si dupa 8 aprilie pe site-urile care nu si-au actualizat politica de date personale conform indicatiilor Google, si eventualele masuri (desi nu am inteles care ar putea fi acestea) pot fi luate doar de la caz la caz si oricum numai in urma unor investigatii facute de catre operatori umani. Dealtfel, nu am auzit de inchideri de conturi AdSense datorate neimplementarii pe site-uri a fostelor specificatii prinvind utilizarea web-beacons si cookies de catre AdSense si posibilitatea dezactivarii cookie-urilor de catre useri, deci nu cred ca va fi cazul nici acum. Dar asta e doar o parere personala, asa ca cel mai mai bine e sa facem actualizarile respective ale termenilor si conditiilor sau politicilor de date personale.

@Marius
    Din pacate ceva mai clar nu exista, textele din paginile respective fiind oferite ca si model.

@big
    Corect, alea erau cerintele aparute acum un an, iar acum s-au adaugat cele legate de publicitatea in functie de interesele vizitatorilor.

P.S. Acum am vazut, exista doua threaduri pe aceeasi tema, adica discutia curenta si acesta. Poate ca ar trebui lipite.
    Ultima modificare făcută de c_n_m; 14th March 2009 la 00:30. Motiv: completari

dontedro este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    27th April 2008
    Locaţie
    Cuca Macaii
    Posturi
    337
    Putere Rep
    0

Implicit cum ii anunti?

bun sa zicem ca am modificat politica de confidentialitate dupa cum vor ei... acum ei de unde afla ca eu am modificat sau nu ? cum ii instiintezi ?

Nic
    Nic este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    52
    Data înscrierii
    14th May 2007
    Posturi
    987
    Putere Rep
    52

Implicit

Am impresia ca emailurile astea sunt mai mult sa isi acopere ei spatele. De ex, o groaza de siteuri folosind adsense nu au privacy policy desi e obligatorie si nu au patit nimic. Nu cred ca or sa te baneze din adsense ca nu ai privacy policy fara sa te instiinteze inainte. Dar better safe than sorry.

Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Efectele noului algoritm/politici adsense
    De tataraseni în forumul Adsense
    Răspunsuri: 19
    Ultimul Post: 30th April 2009, 21:17
  2. Noua categorie: Teste
    De Cristian Mezei în forumul Discutii administrative
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 6th December 2007, 14:52
  3. Conturi hosting gratuit 30 zile pentru teste.
    De SeerKan în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 17th July 2007, 12:30
  4. algoritm Yahoo
    De too_night în forumul Yahoo!
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 11th January 2007, 12:46
  5. Un nou algoritm?
    De Razvan Pop în forumul Google
    Răspunsuri: 32
    Ultimul Post: 27th October 2005, 17:07

Permisiuni postare