Am verificat si eu si nu e phising. In plus, nu te poti loga, pentru ca e un serviciu pe care deabia acum l-au sincronizat cu userele Google. Deci trebuie sa te inregistrezi separat la Affiliate Network iar apoi iti poti updata username-ul sa mearga cu userul Google.







Răspunde cu citat