Salut,
Care este modalitatea legala prin care poti primi bani de la site-urile cu soft de tip affilate.
Ce trebuie sa fii legal, firma sau doar impozitul pe venit?
Care ar fi conditiile?
Mutumesc!
Salut,
Care este modalitatea legala prin care poti primi bani de la site-urile cu soft de tip affilate.
Ce trebuie sa fii legal, firma sau doar impozitul pe venit?
Care ar fi conditiile?
Mutumesc!
Download Soft Free try it and buy it. - http://www.downloadsoftfree.com
Poti sa fii firma sau PFA si atunci totul e mai simplu.
Ca si persoana fizica, e mai complicata treaba. Cel mai probabil, daca te duci la admin. fin. spunandu-le ca vrei sa dai niste taxe pentru niste treburi pe care ei oricum nu le vor intzelege .... cam o sa ai de alergat din birou in birou...
Deci cel mai bine zic eu....firma sau PFA.
Dpdv strict al primirii banilor, cred ca e cam la fel daca esti firma sau PFA. Dpdv al inscrierii pe site-ul care platesc bani din afiliere (alea din strainatate in special SUA), cred ca le este cam indiferent daca esti firma, pfa sau pf simpla.
Dar mai apare o problema.
Banii care ii primesti in urma afilierii au fost impozitati deja in tara respectiva, se vor impozita si in Romania??
Aceeasi intrebare se poate pune si pentru adsense. Daca realizez venituri din adsense, ca persoana fizica, trebuie sa le declar la sfarsit de an... si sa platesc impozit 16%?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)