Despre Digitalpoint Ad-Network (Co-Op), tin sa va spun ca mi-a soptit o pasarica din campusul Google, sa nu fie folosit.
Deci indiferent de ce credeti, nu il MAI folositi.
Despre Digitalpoint Ad-Network (Co-Op), tin sa va spun ca mi-a soptit o pasarica din campusul Google, sa nu fie folosit.
Deci indiferent de ce credeti, nu il MAI folositi.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Danke!![]()
Parca oamenii incepusera sa aiba probleme mari de acum ceva timp (cateva luni pana pe la un an) daca nu ma insel. Cel putin am vazut plangeri din cand in cand pe DP si nu numai, cat sa dea de gandit...
Oricum, go and link bait some more guys!![]()
scotea ceva ad-networkul ala ? n-am stat sa fac posturi pe DP dar oricum forumul e plin de geeks si nu ma astept sa se dea clikuri prea multe cand toata lumea stie de adsense.
Ideea este ca site-urile care sunt in Network, chiar sunt monitorizate si penalizate 100%.
Nu era vorba de bani sau de click-uri. Tot sistemul era bazat pe link-uri HREF care transfera PR. Un fel de link-exchange intr-o retea cu 20.000 de site-uri.
Thanks Cristian for your informations. You are great!
Cristian, unul dintre site-urile mele, pe care l-am bagat in COOP ca urmare a unor recomandari xperte, a fost banat aproape 6 luni, adica avea o singura pagina indexata. De abia acuma si-a revenit. Sa fie o coincidenta? Eu zic ca nu. Coop a fost urmarit de Google de foarte mult timp. Ca acuma o fii oficial... e alta mancare de peste![]()
Nu e oficial.
Am dat si eu un tip pe care mi l-a spus personal cineva.
Consideri asta oficial ? Daca da, atunci asa sa fie.
Ma bazez ca e in Romana, deci e mai greu sa fiu prins. Si ma bucur ca va ajuta pe multi, chiar daca risc eu ceva obraz![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)