Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 25

Subiect: Mayday update si Caffeine pe .ro

tataraseni este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    15th July 2005
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.482
    Putere Rep
    43

Implicit

Citat Postat în original de Krumel Vezi Post
    Ok, traficul a scazut la toti. Asta cred ca era si rostul noii structuri si a update-ului.

Ma intereseaza daca vedeti cresteri in rank neobisnuite. Daca mai sint bune IBL-urile din forumuri sau directoare. Link-urile reciproce sau cele cumparate daca mai au efectul anterior... Sint link-urile de pe Ip-uri romanesti mai bune? A vazut cineva pentru site-urile romanesti o crestere datorita vitezei de incarcare?

Cam asta ma intereseaza.
    Dupa aproape un an de experimente am ajuns la o concluzie previzibila: IBL-urile te ajuta daca site-ul are continut unic si actualizat permanent, altfel poti sa adaugi unui site care nu-si schimba continutul 1.001 de IBL-uri ca nu te ajuta la nimic... nimic in sensul ca un site actualizat permanent chiar daca are doar 10 IBL-uri ii ia fata unuia cu 1000 de IBL-uri.

Emil Chelariu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    1st March 2006
    Locaţie
    Ploiesti
    Posturi
    622
    Putere Rep
    38

Implicit

mie experienta personala mi-a aratat ca un site pe care am introdus nu mai mult de 5-6 articole in ultimele 6 luni, site care mai castiga din cand un cand un link natural de pe diferite bloguri si site care nu are neaparat continut original este pe primul loc de peste un an pentru cuvintele cheie ce genereaza aproximativ 4.700.000 rezultate.
    Deci as putea spune ca ce ai spus tu mai sus nu e valabil in cazul meu. Eu zic ca cel putin pe .ro nu s-a schimbat mai nimic...inca !
    :)

Cata. este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    1st August 2005
    Posturi
    330
    Putere Rep
    38

Implicit

Nici eu nu sunt de acord cu Tataraseni,

Eu am observat pozitii bune la articole de prin 2008...
    Ce e nou aproape ca nici nu exista in cautari si am mai vazut ca daca sectiunea pe care o ai nu are continut bogat e mai apreciata pentru ce are, decat daca ar avea 1000 000 de articole din toate domeniile.

O alta chestie ciudata: Eu eram in top la o sectiune pe care n-am modificat-o 1 an de zile, iar dupa modificare am cazut 15 pozitii.

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

Nici nu trebuie sa fiti de acord cu Tataraseni, sint site-uri si site-uri, factori si factori .. care sint si trebuiesc analizati diferiti.

Discutia trebuia sa se axeze pe observatii personale, nu pe reguli care sa fie/sint generale.

Asa ca, daca aveti observatii personale privind ceea ce se intampla va rog sa le postati. Evitati contradictiile ptr ca uneori site-urile sufera modalitati diferite de optimizare sau suporta factori diferiti.

Am observat ca la unele cautari mari au disparut multe site-uri care nu erau relevante, la altele au aparut site-uri care sper sa dispara.

La unele cautari regionale observ ca nu e nici o modificare inca, spamul inca exista. Nu e neaparat sa fie relevant pentru ca zona regionala nu prea are continut si e evident ca spamul sa existe.

A inceput cineva sa inscrie in directoare romanesti si a observat diferente fata de trecut? Sau cei care cumpara link-uri observa vreun efect?
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

sht3fu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    29th March 2009
    Posturi
    108
    Putere Rep
    32

Implicit

Mai sa stii ca in directoare eu am inceput sa inscriu.
    Am avut o campanie de linkuri iar de curand ~ 8-9 zile am inceput sa bag si directoare. Cam de atunci pot spune ca am primit ceva autoritate si indexare mai rapida. Acum nu pot spune ca se datoreaza inscrierii in directoare sau nu, poate fi pur si simplu o coincidenta ...

Cata. este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    1st August 2005
    Posturi
    330
    Putere Rep
    38

Implicit

Sunt curios daca cineva a observat din perspectiva unui simplu utilizator ceea ce am observat eu.

Inainte cand cautam ceva, google imi dadea informatia cea mai buna pe prima pagina, pe langa maxim 2,3 rezultate nerelevante.

Acum cand caut ceva gasesc abia pe pagina 3,4 ce ma intereseaza.
    Exemplu: Recent am cautat cum recuperez parola pierduta la un telefon.
    Ce rezultate mi-a dat google ?
    Site-uri care aveau optiunea de membrii cu parola, complet nerelevant.
    Cand pe pagina 2,3 erau site-uri ( bine optimizate ) care aveau exact solutia pe care o ceream.

In final am gasit pe pagina 3 solutia buna!

Apropo am inscris si eu in cateva directoare cu bani.
    Cu o zi inainte de update-ul ibl-urilor, iar la update mi-a aparut linkul.
    Deci l-a vazut foarte repede..

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Pot spune ca si la mine apar cam la fel graficele din webmaster tools, am observat ca calitatea IBL-urilor conteaza mai mult, am IBL-uri despre care cred ca acum imi sunt nocive ca paginile care au astfel de IBL-uri au scazut.

Modul cum se comporta un site nou este diferita acum, daca aveam un link puternic de pe un site cu autoritate inainte pentur un site nou se cunoastea imediat acum dupa aproape 30 de zile cand tastez domeniul in google imi spune ca poate am vrut sa tastez alt domeniu (numedomeniu identic dar extensie diferita) si abia apoi imi da domeniul meu
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Krm
    Krm este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    12th October 2009
    Locaţie
    Targoviste / Bucuresti
    Posturi
    802
    Putere Rep
    33

Implicit

din ce observ s-a lucrat si pe partea de link spam, adica link-urile relevante apar foarte repede in webmasters, in timp ce cele te timp comment si forum incep sa dispara. a mai patit cineva asa ceva?

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    3.421
    Putere Rep
    94

Implicit

Cam toate site-urile isi revin conform webmaster tools. We are back in business !

Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

sht3fu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    29th March 2009
    Posturi
    108
    Putere Rep
    32

Implicit

Mda cam asa apare si pe la mine ... o urcare dar sa vedem daca se mentine sau nu.
    Ciudat totusi ca au urcat afisarile la normal ca in ziua in care a inceput sa scada dar nu si clickurile. Ramane de vazut.

Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Google Caffeine
    De StarNET în forumul Google
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 2nd January 2010, 14:07
  2. Google Caffeine update
    De evolution în forumul Google
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 5th December 2009, 00:47
  3. Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 1st December 2009, 11:24
  4. Google caffeine live intr-un data center!
    De adriana în forumul Google
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 13th November 2009, 20:15
  5. Google Caffeine
    De knife_prty în forumul Stiri despre motoarele de cautare, SEO si Marketing
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 14th August 2009, 14:07

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •