topic gresit
topic gresit
Ultima modificare făcută de Catalin C.; 18th September 2013 la 22:37.
Retired
Vad ca majoritatea folositi W3 Total Cache. Puneti si voi setarile pe care le-ati facut. Eu l-am activat si dupa aceea vizitatorii nu mai vedeau ultimele articole publicate. L-am dezactivat si tot exista aceasta problema.
Uite aici un topic despre asa ceva : Configurare "w3 total cache" wordpress plugin
Sper sa iti foloseasca!
@emus multumesc frumos pentru toate informatiile furnizate
Folosesc 'w3 total cache' de vreo doua saptamani, am setat la inceput toate optiunile dar nu stiu din ce motiv mi-a scazut numarul de vizitatori pe site. Atunci, dupa tot felul de combinatii si incercari, am dezacticat 'page cache' si 'minify' si numarul de vizitatori a crescut la loc, iar acum sunt in continua crestere.
Aveti idee de ce activarea 'page cache' duce la scaderea numarului de vizitatori Probabil ca unii cum zici si tu @florescualin, nu-mi vedeau siteul) chiar daca scorul cu gtmetrix era mai bun cu el activat?
In plus am instalat separat si pluginul wp-minify care mi-a marit si el viteza site-ului.
Era aici un sfat legat de permisiunea lui wp-config pe 'writable' ...si ma intreb daca hackerii nu pot sa intre mai usor in site, in urma acestei configurari. Voi ce stiti?
Ar mai fi niste chestii de rezolvat, schimbarea hostingului de la Hostgator cu un hosting romanesc si micsorarea imaginilor astronomice care imi impanzesc site-ul.
Ce hosting romanesc recomandati? Cu care lucrati voi, nu din auzite.
If you don’t build your dream, someone will hire you to help build theirs ✔
Daca imi trimiti un pm cu adresa site-ului, pot arunca eu o privire ca sa incerc sa te ajut.
Apropo de gazduire pentru WordPress, cauta SimpleNet.
Merg editate si unele zone din site cum ar fi meniurile, categoriile listate (sa zicem ca raman statice). Daca le scrii manual nu mai streseaza baza de date.
La fel cu o gramada de interogari.
Eu mai folosesc asta pentru a face analize Analyze webpages, improve web site performance : Site24x7
Iar acela nu e singurul tool disponibil Website Uptime and Performance Monitoring:Site24x7
Da conteaza foarte mult si serverul si locatia acestuia.
Am niste colegi ce gazduiesc un forum apicol la hostgator si au mereu probleme, se incarca greu etc.
Am inteles de la cineva ca un vas ar fi atins un cablu de fibra optica, ulterior ar fi fost reparat dar nu corespunzator si de aici problemele.
Ideal pentru un site e sa aiba gazduirea in zona de interes sau si mai bine gazduire cloud.
In cloud se creaza un fel de retea de servere iar situl e gazduit in mai multe locuri implicit vizitatori din zona de interes il vor incarca mai repede.
Depinde si de tema pe care o folosesti si ce incarcari ai. Eu folosesc si recomand WP Super Cache care este foarte usor de folosit si are si rezultate pe masura.
Mai multe detalii cu astfel de plugin-uri ai aici: 8 Excellent WordPress Caching Plugins to Speed Up Your Site
Salutare, am o intrebare, daca folosesti aceste pluginuri de comprimare nu te poate penaliza google? Ma gandesc in sensul ca nu stiu daca schimba codul comprimand-ul intr-un limbaj indescifrabil.
Daca site-ul se vede si functioneaza la fel ca inainte, inseamna ca nu e indescifrabil. Daca ar fi, atunci nu l-ar putea citi nici browserul. Nu te afecteaza cu nimic dpdv SEO.
Doar ca unele pluginuri care fac minify pot transforma codul intr-un indescifrabil, asa ca e recomandat sa testezi putin site-ul dupa ce le activezi.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)