24th September 2013, 15:51
4 out of 4 members found this post helpful.
Configurare "w3 total cache" wordpress plugin
Salut,
Am observat ca suntem destul de multi cei care intampina probleme cand vine vorba de configurarea unui plugin de cache pentru Wordpress. Am cautat in repetate randuri un articol care se spuna pas cu pas ce trebuie facut pentru a evita probleme cum ar fi :
1. neafisasrea noilor articole;
2. afisarea continutului de acum 10 zile pe site - imediat dupa actiavrea unui plugin de cache;
3. erori mySQL;
4. broken links;
5. tema deformata .. etc.
Dupa cateva ore bune de cautare si teste, am ales 3 articole care dupa parerea mea erau ceea ce are nevoie o persoana care doreste sa foloseasca "w3 total cache" fara probleme ca cele enumerate mai sus. Acele 3 article au fost urmate pas cu pas pe 3 wordpress-uri instalate separat pe acelasi server ( mentionez ca fiecare instal nu era o simpla instalare wordpress - defapt am multiplicat un site personal cu mai bine de 1500 articole ).
Inainte de a installa pluginul de cache, am verifict viteza fiecarui website cu ajutorul : Website speed test.
Dupa ce am installat pluginul de cache pe fiecare install in parte, am verificat cu ajutorul : Website speed test ( am avut grija ca de fiecare data testul sa fie facut din Amsterdam ) timpul de incarcare a site-ului ( la toate 3 instaluri diferentele de incarcare inainte si dupa au fost majore ).
Cu toate acestea, in cele din urma, am considerat ca din toate 3 variante, acest articol acopera cea mai mare parte a setarilor si mai mult decat atat, autorul explica ce face fiecare setare in parte, plus ca ofera suport in comentarii.
Pe mine m-a ajutat acel articol, daca vi se pare de folos, ma bucur!
Cele bune!