Pagina 3 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul
Rezultate 21 la 30 din 33

Subiect: Cumpar website-uri profesionale ce aduc profit

iSKY este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    4th January 2008
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    1.232
    Putere Rep
    44

Implicit

Citat Postat în original de Gin Vezi Post
    NU, nici nu este finalizat
    ma rog te stiu dupa softpedia domnu "Fabian" , seriozitatea nu te caracterizeaza
    Domnule, daca vrei sa ne certam, o facem in particular! Spune-mi ce te-a deranjat la mine si cu asta terminam toata discutia! Vreau sa stiu DIRECT despre seriozitatea mea de pe orice forum. Deja incepi sa spui lucruri care nu au legatura si incepe sa ma supere atitudinea ta!

Si mai invata sa vorbesti corect romaneste! "te stiu dupa softpedia". Hai sa nu ne tragem de sireturi ca nu cred ca ai nici aceeasi varsta cu mine si nici cunostintele necesare, ok?
    Nu există un mare talent, fără o mare voință (Honoré de Balzac)

Diana este deconectat Administrator
    Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    4th January 2006
    Locaţie
    Vatra Dornei
    Posturi
    1.696
    Putere Rep
    46

Implicit

Dragilor, va rog sa va potoliti!

Omul a venit cu o cerere de oferta, nu e cazul sa-i dati in cap si sa transformati topicul intr-un flame. Intrebari de genul: de unde ai banii, ce buget ai, de faci asa si nu altfel, nu-si au rostul.

Cei care aveti siteuri de vanzare, ar trebui sa va apreciati singuri siteurile, ii faceti omului propunerea si discutati pe marginea propunerii voastre. Fiecare site/afacere online se judeca diferit.

Intrebarea: cat oferi? mi se pare cam ciudata. Asta inseamna ca voi aveti idee cam cat ar costa siteul vostru, dar mai bine il intrebati pe el cat ofera, ca cine stie, poate da mai mult
    Am un magazin online de Cosmetice romanesti si un portal de Afaceri

Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    4th January 2008
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    1.232
    Putere Rep
    44

Implicit

Multumesc frumos pentru intelegere stimata doamna administrator, Diana.

Astept in continuare ofertele dvs., iar detaliile le discutam in prealabil in particular!

Respect.

Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    4th January 2008
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    1.232
    Putere Rep
    44

Implicit

Friendly up!

marcos29 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    27th September 2007
    Posturi
    239
    Putere Rep
    34

Implicit

Am citit si eu topicul asta in speranta ca voi gasi cate site-uri profesionale care aduc profit. Nu ma gandeam ca voi citi doar critici pesonale, poate din invidie sau curiozitatea exagerata a romanului? E ceva specific forumurilor .RO? Am mai citi si alte forumuri din afara dar parca acolo nu erau atatia useri care posteaza atacuri la persoana. Cel mult erau pareri negative despre subiectul topicului dar nu altceva. Probabil ca sunt persoane care nu au alta ocupatie. Omul a postat o oferta de cumparare. Cel care nu este interesat poate sa dea close window la forum sau sa schimbe topicul, dar se pare ca nu ne abtinem

Netul este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    5th January 2006
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    1.068
    Putere Rep
    49

Implicit

Cand faci o oferta de cumparare, omul trebuie sa primeasca niste date complete despre site.. venituri, sursa trafic, sursa venituri, de unde vin vizitatorii, cuvinte cheie ... cine crezi ca da toate datele astea cuiva si nu are nici o garantie ca acele date vor fi folosite in alte scopuri? Nu asa se fac tranzactiile intre siteuri MARI.... (nu ma refer la siteuri de zeci sau sute de euro cu cateva sute de vizitatori)... Cand cineva e interesat de un site mare, trebuie sa depuna o garantie materiala ca sa aiba acces la statisticile acelui site. Ca si cum as da eu un mail la Softpedia (de ex.) ca sunt interesat sa il cumpar si sa imi dea toate datele.....

Fabius este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    15th December 2007
    Posturi
    417
    Putere Rep
    35

Implicit

Citat Postat în original de Netul Vezi Post
    Cand faci o oferta de cumparare, omul trebuie sa primeasca niste date complete despre site.. venituri, sursa trafic, sursa venituri, de unde vin vizitatorii, cuvinte cheie ... cine crezi ca da toate datele astea cuiva si nu are nici o garantie ca acele date vor fi folosite in alte scopuri? Nu asa se fac tranzactiile intre siteuri MARI.... (nu ma refer la siteuri de zeci sau sute de euro cu cateva sute de vizitatori)... Cand cineva e interesat de un site mare, trebuie sa depuna o garantie materiala ca sa aiba acces la statisticile acelui site. Ca si cum as da eu un mail la Softpedia (de ex.) ca sunt interesat sa il cumpar si sa imi dea toate datele.....
    Foarte corect ce spui tu, dar mie nu mi se pare normal ce s-a intamplat aici. Omul a postat o oferta, nu a obligat pe nimeni, asa lucreaza el si este alegerea lui, cei care accepta modul asta de lucru ii pot face oferte, iar ceilalti nu, daca nu primeste oferte el este singurul care are de pierdut, asa ca nu stiu de ce a trebuit sa-i sara toata lumea in cap.

Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    4th January 2008
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    1.232
    Putere Rep
    44

Implicit

Oferta valabila in continuare!

iuken este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    17th March 2008
    Posturi
    51
    Putere Rep
    34

Implicit

www.idurimessenger.com - Studiaza-l [ca trafic si pozitionare si oportunitati] si daca te intereseaza putem vorbi despre cati bani face sau alte lucruri. Nu stiu ce ajutor pot sa iti dau, ca sa fie mai usoara cercetarea. Daca ai nevoie de ceva, contacteaza-ma in privat. Am un pret sub care nu o sa il dau evident.

Numai bine

Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    4th January 2008
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    1.232
    Putere Rep
    44

Implicit

Citat Postat în original de iuken Vezi Post
    www.idurimessenger.com - Studiaza-l [ca trafic si pozitionare si oportunitati] si daca te intereseaza putem vorbi despre cati bani face sau alte lucruri. Nu stiu ce ajutor pot sa iti dau, ca sa fie mai usoara cercetarea. Daca ai nevoie de ceva, contacteaza-ma in privat. Am un pret sub care nu o sa il dau evident.

Numai bine
    Multumesc pentru oferta facuta, insa nu sunt interesat sa cumpar site-uri de id-uri.

Respect.

Pagina 3 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Cumpar website in engleza cu trafic
    De nomak în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 20th April 2010, 23:07
  2. Cumpar domenii & website-uri
    De style în forumul Domenii
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 1st March 2010, 21:36
  3. cum sa aduc crawlerii??
    De ombundan în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 10