Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 12

Subiect: ImobiliarePro.com

costy81gl este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    22nd November 2006
    Vârstă
    45
    Posturi
    80
    Putere Rep
    36

Implicit ImobiliarePro.com

Salut
    Am postat aici toate detaliile site-ului:
    http://www.imobiliarepro.com/site-de-vanzare.htm

Il vand pentru ca am venituri mult mai mari din alte activitati si nu mai am timp sa verific anunturile noi, sa postez stiri, sa programez la el, etc.

Eu am primit o oferta concreta de 7000 de euro pe care am refuzat-o. Nu am stabilit inca un pret insa dupa ce primesc mai multe oferte concrete si cateva opinii pentru care va multumesc anticipat, il voi vinde celui care ofera mai mult.

Alte informatii financiare utile: emit factura, insa nu sunt platitor de TVA.
    Ultima modificare făcută de costy81gl; 25th March 2009 la 13:17.
    nimic

haos este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    19th February 2008
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    2.239
    Putere Rep
    63

Implicit

Cu tot respectul.. n-o sa-ti ofere nimeni d-aici 7000(poate doar daca dai cateva detalii despre profit) , asa ca eu zic sa vi si tu cu un pret.

Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    22nd November 2006
    Vârstă
    45
    Posturi
    80
    Putere Rep
    36

Implicit

Un membru serios al acestui forum s-a oferit sa-mi intermedieze vanzare site-ului cu 7000 de euro(catre o agentie imobiliara). Tocmai de aia am postat mesajul. Poate mai stie cineva o agentie interesata. Datele despre profit sunt la linkul specificat in primul mesaj.

De altfel eu recomand site-ul agentiilor imobiliare si nu unui alt webmaster. E pacat de cererile de cumparare sau inchiriere pe care le arunc zilnic in Trash, pentru ca n-am ce face cu ele.
    Ultima modificare făcută de costy81gl; 19th November 2008 la 13:37.
    nimic

haos este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    19th February 2008
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    2.239
    Putere Rep
    63

Implicit

Citat Postat în original de costy81gl Vezi Post
    De altfel eu recomand site-ul agentiilor imobiliare si nu unui alt webmaster.
    Asta schimba situatia. Intr-adevar pentru o firma imobiliara care vrea sa intre pe piata online ar fi o oportunitate.

iSKY este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    4th January 2008
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    1.232
    Putere Rep
    44

Implicit

Mult succes cu site-ul. Desi nu arata foarte multe ca aspect, este in top 3, chiar pe locul 2 dupa tag-ul "imobiliare", care este o performanta destul de buna, tinand cont de importanta si valoarea acestuia pe net-ul romanesc, dar si de valoarea sa reala, in viata de zi cu zi.

Munca depusa pentru optimizarea lui iti va aduce pana la urma castigul dorit, cu toate ca sunt sigur ca iei destul si din AdSense ... reclamele pe nisa asta sunt foarte bine platite.

Numai bine si succes!

sambo este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    6th November 2006
    Posturi
    75
    Putere Rep
    36

Implicit

Probabil ca pretul cerut de tine este in directa legatura cu veniturile dar si cu rentabilitatea domeniului de activitate vizat de site.
    Totusi, cat de curant multe dintre agentii vor ichide portile.
    Vinde-l acum, ca domeniul nu e pe o panta ascendenta.

Plus ca rezultate in google nu raman pe vecie.

floring este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    22nd February 2007
    Posturi
    32
    Putere Rep
    36

Implicit

cu datele din oferta site-ul face vreao 20000 usd calculand cu asta in glurk.com. nu spun ca sprijin vanzatorul, dar, in ultima vreme intalnesc oameni care vor sa bage acum "x" euro si sa scoata "x ori 2" euro intr-o luna... comme on!!! o agentie imobiliara ca si colliers sau orice agentie ori franciza nou deschisa ar avea un profit imens in urma achizitionarii unui astfel de site. check traffic.ro tools (nr de cautari dupa cuvinte cheie ca si "imobiliare" si google trends)
    atentie, incepe era francizelor si multinationalelor. nu am vazut nici un site al colliers sau caldwell bakers sau orice alta franciza pe primele pozitii la cautarea "imobiliare", pe cand in alte tari le-am vazut.

da, cred ca imobiliarepro.com face mai mult de 7000, but it is just me...
    Ultima modificare făcută de floring; 26th November 2008 la 02:11.

Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    22nd November 2006
    Vârstă
    45
    Posturi
    80
    Putere Rep
    36

Implicit

Cu tot respectul.. n-o sa-ti ofere nimeni d-aici 7000(poate doar daca dai cateva detalii despre profit)
    Update: tocmai s-au marit veniturile. ING are o campanie pe site pana la sfarsitul anului. Din experientele anterioare cu banci, estimez ca aceasta campanie imi va aduce un bonus de mos craciun.
    Ultima modificare făcută de costy81gl; 25th March 2009 la 13:12.
    nimic

aly21 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    13th February 2008
    Vârstă
    42
    Posturi
    131
    Putere Rep
    34

Implicit

Pai atunci nu il mai vinde; pastreaza-l si in felul asta iesi in avantaj. Asta daca nu cumva ti-e teama de criza financiara, care a inceput sa muste un pic si din piata imobiliarelor de pe la noi...

sambo este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    6th November 2006
    Posturi
    75
    Putere Rep
    36

Implicit

Citat Postat în original de floring Vezi Post
    cu datele din oferta site-ul face vreao 20000 usd calculand cu asta in glurk.com. nu spun ca sprijin vanzatorul, dar, in ultima vreme intalnesc oameni care vor sa bage acum "x" euro si sa scoata "x ori 2" euro intr-o luna... comme on!!! o agentie imobiliara ca si colliers sau orice agentie ori franciza nou deschisa ar avea un profit imens in urma achizitionarii unui astfel de site. check traffic.ro tools (nr de cautari dupa cuvinte cheie ca si "imobiliare" si google trends)
    atentie, incepe era francizelor si multinationalelor. nu am vazut nici un site al colliers sau caldwell bakers sau orice alta franciza pe primele pozitii la cautarea "imobiliare", pe cand in alte tari le-am vazut.

da, cred ca imobiliarepro.com face mai mult de 7000, but it is just me...
    Eu in locul tau mi-as vedea de SEO. Lasa-i pe altii sa isi sparga capul cu strategiile de expansiune ale multinationalelor.
    Nu de alta, dar penultima ta fraza este penibila, fara suparare.
    Una ai tu in minte, alta au ei, sincer.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •