@ Gin: Nu, nu verific piata, ci vreau sa cumpar site-uri pentru a le adauga retelei de site-uri curente.
@w3bmaster: In mare, ai prins ideea, insa sunt de acord cu tine ... nu as refuza un site BUN pe platforma WP.
@Draqos: Nu am castigat la loto si nici nu ma vad vreun mare norocos in anii ce-i mai am de trait. Nu voi apasa niciun buton, inteleg absolut toate genurile de oameni si nici nu comentez mai mult decat este nevoie, unde nu este nevoie!
Si daca ar fi sa comparam treaba cu afacerea on-line (fara sa fiu rau si poate "ingamfat"), nu cred ca stiai cum arata Internetul cand m-am apucat eu de el si cand am inceput sa-i deslusesc tainele! -> Repet, fara nicio rautate (e posibil sa ma indoiesc in aceasta privinta necunoscandu-te personal, dar cunoscandu-i pe cei care au fost pe la inceputurile net-ului pe .ro)
@ Danielu: De la x 6 (castiga lunar) in sus si asta pentru ca majoritatea site-urilor pe .ro sunt clar instabile. Asta nu inseamna ca nu pot da x 10-12. Depinde de site si de ceea ce are in spate!
Va multumesc pentru intelegere domnilor, iar daca aveti ceva de remarcat, v-as fi recunoscator daca ati face-o in privat ... doresc sa va lamuresc pe fiecare in parte acolo unde apare o problema, legata de orice!
Respect.
Nu există un mare talent, fără o mare voință (Honoré de Balzac)