Intamplator am vazut o emisiune cu Moise Guran unde se trata subiectul acesta vis-a-vis de branduri, nume personale, etc. Daca vrea sa ti-l ia, o sa ti-l ia. Daca ai noroc si e ca si Moise Guran, caruia nu ii pasa ca moiseguran.ro e in proprietatea altcuiva, nu o sa ti-l ia. Daca o sa faci bani cu el, ma gandesc ca o sa ramai fara el. Klaus Iohanis sau cum il cheama nu e Costica Moromete, e o persoana publica, si daca nu cumva pe tine te cheama la fel, te-as sfatui sa nu il iei.
Incet incet ne aliniem la standardele vest europene si a tarilor dezvoltate cu legislatia, asa ca si daca ai ignora ce am zis mai sus, tot nu ar fi recomandat sa monetizezi numele presedintelui Romaniei. Nu de alta, dar eu cel putin sunt patit, dar cu .com, si nu cu romani. Acum cativa ani am fost fortat sa vand la pretul hotarat de ei cateva domenii unei firme din State, sau sa le pierd gratis dupa un proces care nu mi-l permiteam. Nu a fost putin, dar raportat la cati bani faceau si cat am primit, mi-a lasat un gust al naibii de amar, nu de alta, dar m-am considerat al naibii de nedreptatit, si cred ca pe buna dreptate.

)
Răspunde cu citat