salut. as dori sa stiu daca este legal sa imparti pliante (nisa pariuri ).
pliantele vor fi impartite in plina strada,oras.
imi trebuie ceva aprobari ? trebuie sa platesc ceva?
multumesc frumos
salut. as dori sa stiu daca este legal sa imparti pliante (nisa pariuri ).
pliantele vor fi impartite in plina strada,oras.
imi trebuie ceva aprobari ? trebuie sa platesc ceva?
multumesc frumos
In Timisoara da, ai nevoie de un aviz. E o prevedere locala HCL 290 din 2006, art. 32, punctul 8 si se sanctioneaza cu amenda intre 200 si 500 lei. E pe siteul politiei locale.
Distribuirea de mostre și materiale publicitare fără aviz din partea P.M.T.
cum se poate obtine un asemenea aviz? si care ar fi pretul acestuia.
mersi!
Nu stiu sa-ti zic asta. Ai putea sa afli daca ii contactezi pe cei de la Primarie, pe mail, telefon sau personal.
sau Call Center tel 0256-969 – luni pana vineri, 8 - 22.Centrul de Informare pentru Cetățeni
Adresa:
Bulevardul Constantin Diaconovici Loga, nr. 1, cod postal 300030
Telefon: 0256-408300; 408309
Fax: 0256-490635; 493019
Email: primariatm@primariatm.ro
Programul cu publicul: luni, miercuri, joi, vineri: 8,30 - 16,30; marți: 8,30 - 18,30
Mergi la primarie, daca intri pe intrarea dinspre Capitol te duci in stanga, cred ca prima usa pe stanga dupa ce treci de gardieni, oricum ,, te vor interoga'', respectiv indruma. Taxa e in functie de tiraj, daca crezi ca iti atingi targetul cu acest gen de promovare iti recomand si panourile stradale ale primariei, costa cateva milioane/ luna, depinde cate locatii vrei, plus productia afisului. Deasemene afisajul din toaletele de la Mall au avut rezultate peste asteptari.
Am un Blog
multumesc foarte mult .
Astea la cat sunt de nebuni, poate te pune sa pui pe ele timbru cu holograma. Nu stiam de aceasta lege, din pacate mi se adevereste pe zi ce trece ca tara asta se scufunda. Sunt curios daca firmele de telefonie mobila care inpart pliate in intersectii au aviz.
Studiu de caz pentru un magazin online, FashionLand, Bld, Bulevardul Regele Mihai I 55, Baia Mare 430012
nu toti au aviz,unii si-au gasit ”prosti” care sa imparta.Sunt curios daca firmele de telefonie mobila care inpart pliate in intersectii au aviz.
Stiu ca exista o firma specializata pe impartit pliante pe strada si in cutiile postale in Timisoara, sunt niste studenti cu care am colaborat eu in urma cu cativa ani si care s-au gandit ca ar fi o treaba buna sa continue pe cont propriu. Nu stiu sa iti spun unde-i poti gasi, dar daca ne-ai da mai mutle detalii despre ce vrei sa faci te-am ajuta bucurosi.
Ideea lui Fium cu toaletele din Mall e foare buna, si intradevar functioneaza peste asteptari![]()
Ai nevoie de aviz daca le imparti pe strada, te abordeaza comunitari. Eu am echipa care imparte acuma pliante la fiecare usa ( se agata de maner ), fara sa fie platit nimic si nu sunt putine, e vorba de 50 000 bucati.
Am un Blog
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)