Hmm... am schimbat tema... si tot se incarca greu. Sa fie de vina Shareholic-ul ?
Hmm... am schimbat tema... si tot se incarca greu. Sa fie de vina Shareholic-ul ?
Sper sa ma insel dar
- ai inlocuit o tema care incarca greu cu o alta care se incarca la fel
- inca ai fotografii de 500 k
Daca tot ai inceput sa faci teste, incarca tema asta https://wordpress.org/themes/awaken/ si verifica viteza de incarcare. Mie, cu tema asta, un site cu pana in 50 de articole mi se incarca aproape instant.
Paginile articolelor se incarca in 5,3 sec, e mai bine.
Eu folosesc Photoscape pentru redimensionari, schimbare format, compresie, stergere Exif, etc. Poza de care zice Cosmin e una mica, cu rezolutia de 500x500, dar e png. Sigur mai sunt si altele, fa-le jpg.
Chiar daca le redimensionezi si in Photoscape, recomand si Compressor.io - scade dimensiunea (kb/mb) insa calitatea ramane aceeasi
Good to know ! Voi incerca sa le redimensionez. Mai imi scrie ceva de compresie gzip . Ce inseamna defapt ?
O. Cosmin , cu tema care spuneai se incarca in 11 secunde . Ceva nu e in regula ... Si admin-ul merge destul de greu. Oare ar fi o solutie sa export articolele cu imagini cu tot, sa instalez wordpress-ul clean si sa configurez din nou ?
Nu e importanta numai thema, conteaza si hosting, si cate plugins ai, imagini...
Incearca cu thema default si vezi daca merge mai bine, daca e ok poti elimina hostingul din ecuatie.
Retired
Cu Twenty Fifteen am 5.5 secunde . Hosting la romarg . A mers greu de la bun inceput (fara plugins suplimentare instalate).
Daca ai timp liber, incearca sa instalezi pe alt hosting de la zero, wordpress cu tema pe care deja i folosesti si vezi daca la fel se incarca. Ai posibilitatea pe histinguri gratuit sau pe cele care au citeva zile de proba sau chiar aici sunt colegi care au/lucreaza la firme de hist si cred ca te ar putea ajuta cu "permisiunea" de a testa 15-30 zile si alt host. In felul acesta nu risti sa faci "praf" instalarea pe care o ai deja daca vei incerca sa aplici toate sfaturile.
Succesul este ca si sarcina. Toata lumea te felicita, dar nimeni nu stie de cate ori ai fost f....
As zice sa incepi cu schimbarea hosting-ului, 2.8s server response time e foarte mult, ar trebui sa fie pe undeva pe la 2-300ms.
Apoi daca ai buget, cumpara WP Rocket, e un plugin de caching care da rezultate mult mai bune decat WP Super Cache sau W3TC.
Si nu in ultimul rand, foloseste o tema care sa incarce cat mai putine script-uri inutile.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)