28th September 2015, 20:03
1 out of 1 members found this post helpful.
Salut.
Imi permit o umila parere bazata pe un articol citit recent (nu-mi mai aduc aminte pe unde insa). Se considera ca din pdv SEO da, conteaza. Un domeniu .ro va ranka mai bine pentru ca se considera ca un site local, te poate ajuta mult mai bine decat un site .com. Cam asta ar fi argumentul de baza.
Eu nu sunt insa un expert seo, te pot lamuri mai bine colegii mai experimentati.
29th September 2015, 10:12

Postat în original de
evolution
As merge pe varianta fara cratima, in general cele cu cratima arata mai spammy. Nu am folosit cu cratima si nici nu am observat multe in
serps.
depinde de nisa. iti pot zice sigur un domeniu care rankeaza primul pe mai multe cuvinte cheie si care e cu cratima.
asa ca, nu conteaza asta, mai mult conteaza continutul la un site decat felul in care e scris.
29th September 2015, 10:48

Postat în original de
enzoloco
depinde de nisa. iti pot zice sigur un domeniu care rankeaza primul pe mai multe cuvinte cheie si care e cu cratima.
asa ca, nu conteaza asta, mai mult conteaza continutul la un site decat felul in care e scris.
Da, rankeaza si acestea, nu sunt asa des cumparate/folosite. As merge pe varianta fara cratima, de fapt pe brand.
29th September 2015, 15:24
2 out of 2 members found this post helpful.
Petronel, daca vrei sa creezi un brand, cauta ceva fara cratima. Daca nu asta e scopul tau principal, mergi linistit pe domeniul cu cratima. Rancheaza foarte bine si acesta.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!