Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 22

Subiect: Page Load Time to HIGH

tynatwine este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    23rd September 2015
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Posturi
    11
    Putere Rep
    0

Implicit Page Load Time to HIGH

Buna ,

Sunt noua in acest domeniu, astfel incat as prefera sa fiti cat mai expliciti Am un site pe dezvoltare personala care are un page Page Load Time de 13secunde !!! Din pacate nu prea inteleg ce si cum ar trebui sa optimizez ... gtmetrix. com/reports/lifelessonsbox.com/XRzrSYgn am aici niste date referitoare la ce consuma. Ma puteti oare ajuta sa descifrez ce trebuie sa fac ?

Multumesc mult !

gupi este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    15th March 2008
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    420
    Putere Rep
    44

Implicit

Citat Postat în original de tynatwine Vezi Post
    Buna ,

Sunt noua in acest domeniu, astfel incat as prefera sa fiti cat mai expliciti Am un site pe dezvoltare personala care are un page Page Load Time de 13secunde !!! Din pacate nu prea inteleg ce si cum ar trebui sa optimizez ... gtmetrix. com/reports/lifelessonsbox.com/XRzrSYgn am aici niste date referitoare la ce consuma. Ma puteti oare ajuta sa descifrez ce trebuie sa fac ?

Multumesc mult !
    Doar una din observatii

Uita-te la raportul GTMetrix > YSlow > Reduce DNS lookups
    Pana sa se incarce pagina ta, vizitatorul trebuie sa incarce o gramada de resurse (reclame ?) din alte domenii.

Chiar ai nevoie de resursele din toate domeniile acelea ?
    .:|:.

tynatwine este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    23rd September 2015
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Posturi
    11
    Putere Rep
    0

Implicit

Nu am nevoie... sunt doar cateva pe care le pot recunoaste . Restul nu stiu ce sunt. Cum le pot elimina ?

Rhobur este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    29th June 2011
    Locaţie
    Bucuresti, Romania
    Posturi
    17
    Putere Rep
    0

Implicit

Din ce vad, incarcarea este mult intarziata din cauza scripturilor JS. Pagina ta asteapta finalizarea acestora.
    Ar trebui asa cum iti si sugereaza Gmetrix sa muti scripturile (<script>) la sfarsit, in footer.
    Trebuie sa verifici daca si functioneaza, poate scripturile sunt adaugate de module si atunci trebuie modificat in codul respectivelor module.
    In plus ai si o multime de redirect-uri care si astea iti mananca timp.
    Mai depinde si de gazduirea pe care o ai.
    Am si eu o curiozitate. de ce ai domeniu pe .com si numele in engleza daca tu te adresezi celor din Romania si singura limba disponibila pe site este Romana?

deluxx76 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    6th August 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    127
    Putere Rep
    28

Implicit

Vad ca folosesti wp deci poti muta JS-urile in footer cu pluginul JavaScript to Footer. Eu il folosesc pe mai multe site-uri si se vede o schimbare in bine.

O. Cosmin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    16th March 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    38
    Posturi
    332
    Putere Rep
    27

Implicit

Citat Postat în original de tynatwine Vezi Post
    Nu am nevoie... sunt doar cateva pe care le pot recunoaste . Restul nu stiu ce sunt. Cum le pot elimina ?
    Cel mai simplu ar fi sa schimbi tema daca nu te pricepi dar vad ca ai una premium si nu cred ca e o varianta de luat in calcul pentru tine. Nu stiu daca ai optimizat fotografiile, dar daca nu ai facut-o, optimizandu-le, poti castiga cateva secunde, nu multe dar importante. Incearca sa ai imagini pana in 50 k, maxim 100. Elimina din plugin-urile care nu iti trebuiesc (trei cred ca sunt suficiente). Astia sunt primii pasi pentru un "neinitiat", cum sunt si eu. Nu umbla la coduri daca nu te pricepi. Mai stiu eu unul care si-a prins urechiile incercand sa isi faca site-ul mai rapid. Fa modificarile astea si vezi daca ti-a crescut viteza de incarcare. E posibil sa castigi pana la 5 secunde, mai mult nu cred.

Daca nu esti multumita, nu ai decat sa angajezi pe cineva care sa iti modifice codul sau sa cumperi o alta tema. Aaa, mai poti activa cache-ul din anumite plugin-uri de securitate, sau poti instala un plugin special pentru asta.

Trebui luate in calcul si reclamele care iti mananca din timpul de incarcare.

SERGIUx este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    21
    Data înscrierii
    11th October 2014
    Locaţie
    Braila
    Vârstă
    42
    Posturi
    156
    Putere Rep
    21

Implicit

Ca sa nu mai deschid alt topic as dori sa intreb si eu de ce acelasi site , fara nici o modificare adusa, are timpi diferiti cand verififi cu page speed insight ?

O. Cosmin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    16th March 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    38
    Posturi
    332
    Putere Rep
    27

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de SERGIUx Vezi Post
    Ca sa nu mai deschid alt topic as dori sa intreb si eu de ce acelasi site , fara nici o modificare adusa, are timpi diferiti cand verififi cu page speed insight ?
    Cand spui fara nici o modificare ar trebui sa insemne si fara nici un articol postat. Daca postezi un articol nou care are o fotografie ce apare pe prima pagina, influenteaza viteza de incarcare.

Alt motiv poate fi serverul pe care gazduiesti site-ul. Acesta se poate incarca mai greu sau mai usor in functie de numarul de cititori de pe el, care poate fi diferit in momentul in care verifici tu timpii de incarcare.

Mishu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    29th March 2013
    Vârstă
    56
    Posturi
    1.307
    Putere Rep
    31

Implicit

Nici nu-i de mirare ca merge greu! Se incarca 2,85 MB pe Home si 3,59 pe un articol (216 request-uri !!! ). Mi se pare exagerat de mult in conditiile in care problema nu este continutul.
    Nici nu sta la discutii, opteaza pentru alta tema!
    Intre timp poate treci si tu pe la prezentare forumisti sa ne spui cate ceva despre tine. Asa se face aici la noi...

Razvan92 este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    10th October 2010
    Posturi
    110
    Putere Rep
    0

Implicit

Schimba tema, pune mai putine reclame, foloseste un CDN - Content Delivery Network -> Incapsula - CloudFlare si daca ai un hosting ieftin sau cu servere in America schimba-l adu-l mai aproape gen Olanda - Romania.

Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Caut content writer din Brasov pentru colaborare part-time sau full-time
    De adrianciocalau în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 13th February 2013, 15:29
  2. High PR Authority backlinks
    De tudorc11 în forumul Link Building
    Răspunsuri: 25
    Ultimul Post: 12th August 2011, 13:54
  3. Time on Page
    De andrei_r în forumul Google
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 16th April 2009, 14:51
  4. High Design
    De Emil Chelariu în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 35
    Ultimul Post: 19th February 2007, 09:15
  5. Server load
    De coala în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 16th August 2005, 19:47

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •