Pagina 1 din 4 123 ... UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 36

Subiect: High Design

Emil Chelariu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    1st March 2006
    Locaţie
    Ploiesti
    Posturi
    622
    Putere Rep
    36

Implicit

Salut baieti , citesc de ceva timp forumul acesta , dar asta e prima mea interventie asa ca "bine am venit! ".
    Problema mea este urmatoarea :
    Am incercat sa optimizez situl acesta link pentru cautarea "web design ploiesti" . Nici nu stiu daca cauta cineva pe google cuvintele astea, dar oricum eu am cautat si m-am gandit ca poate or mai fi utilizatori care folosesc cautarea aceasta .
    Am folosit tot ce am stiu eu in fel fel sa fiu gasit cu cautarea asta de kkt, dar nu reusesc si nu stiu de ce.
    Culmea este ca la cautarea " web ploiesti" sunt primul , la "design ploiesti" sunt primul , dar la "web design ploiesti" nu exist nici in pagina 200 . Habar n-am ce se intampla ...pe msn merge treaba si sunt gasit , dar pe google nu vrea .

Acum a devenit mai mult o obsesie pentru ca nu inteleg cauza..ce greseala am facut, pentru ca v-am spus... probabil nu cauta prea multa lume cuvintele astea .

Va multumesc si sper sa gasesc raspunsul aici!
    :)

Iskander este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    9th December 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    41
    Posturi
    749
    Putere Rep
    37

Implicit

dragut site-ul imi place

in rest in afara de titlu nu-l vad de loc optimizat pentru "web design ploiesti"

creste densitatea cuvantului cheie "web design ploiesti", link-uri, alt-uri, obtine IBL cu anchor web design ploiesti si o sa vedem ce se intampla

ps. acu vad poza aia de la avatar.. ma sperie
    Ghid de optimizare SEO pentru începători și nu doar!

Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    1st March 2006
    Locaţie
    Ploiesti
    Posturi
    622
    Putere Rep
    36

Implicit

treaba e ca nu este aproape deloc concuresta pentru cautarea asta , mie mi s-a parut ca e de ajuns sa adaug text in pagina care sa contina "web design ploiesti" si pun in titlu , in descriere si in cuvintele cheie .
    Celelalte situri care sunt gasite pentru cautarea asta nici macar nu au incercat sa optimizeze pentru asa ceva

cum se explica ca la "web ploiesti" sunt gasit , la "design ploiesti" de asemenea si la "web design ploiesti" ba !! ?

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    69
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    69

Implicit

Salut allergic si bine ai venit.

Parte asta din cod nu e ok. Site-ul e xhtml si ar trebui inchise meta name-urile cu "/":

Cod:
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1"; charset="iso-8859-1">
    <meta name="Author" content="HighDesign - http://www.highdesign.ro" />
    <meta name="robots" content="FOLLOW,ALL,INDEX">
    <meta name="classification" CONTENT="Reference">
    <meta name="language" content="ro">
    <meta name="rating" CONTENT="SAFE FOR KIDS">
    <meta name="subjects" content="web design ploiesti">
    Apoi nu ai pe prima pagina "web design ploiesti" in formula intreaga ci doar separat. Deci nu ai cuvantul cheie pe prima pagina.

treaba e ca nu este aproape deloc concuresta pentru cautarea asta ,
    Toate rezultatele alea sint concurenta ta.

No robots.txt. No validation.

Sinteti cam saracaciosi in cuvinte pe site. Ca firma de web design cred ca ati avea mai multe de spus. Evident in spiritul discutiei de mai sus. Nu am gasit in continut deloc "web design ploiesti".

Textul de pe prima pagina de sub logo "web design pe masura asteptarilor tale" nu te ajuta cu nimic chiar daca e text indexabil.

Si o intrebare: de ce folositi form de contact inloc de locatie reala cu email, telefon si adresa?
    O firma de web design inspira incredere prin locatie si datele de contact.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    1st March 2006
    Locaţie
    Ploiesti
    Posturi
    622
    Putere Rep
    36

Implicit

Citat Postat în original de Krumel @ Mar 2 2006, 04:52 PM) [post=11407
    Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>

Parte asta din cod nu e ok. Site-ul e xhtml si ar trebui inchise meta name-urile cu "/":

Cod:
    &#60;meta http-equiv=&#34;Content-Type&#34; content=&#34;text/html; charset=iso-8859-1&#34;; charset=&#34;iso-8859-1&#34;&#62;
    &#60;meta name=&#34;Author&#34; content=&#34;HighDesign - http&#58;//www.highdesign.ro&#34; /&#62;
    &#60;meta name=&#34;robots&#34; content=&#34;FOLLOW,ALL,INDEX&#34;&#62;
    &#60;meta name=&#34;classification&#34; CONTENT=&#34;Reference&#34;&#62;
    &#60;meta name=&#34;language&#34; content=&#34;ro&#34;&#62;
    &#60;meta name=&#34;rating&#34; CONTENT=&#34;SAFE FOR KIDS&#34;&#62;
    &#60;meta name=&#34;subjects&#34; content=&#34;web design ploiesti&#34;&#62;
    Apoi nu ai pe prima pagina "web design ploiesti" in formula intreaga ci doar separat. Deci nu ai cuvantul cheie pe prima pagina.

Sinteti cam saracaciosi in cuvinte pe site. Ca firma de web design cred ca ati avea mai multe de spus. Evident in spiritul discutiei de mai sus. Nu am gasit in continut deloc "web design ploiesti".

Textul de pe prima pagina de sub logo "web design pe masura asteptarilor tale" nu te ajuta cu nimic chiar daca e text indexabil.

Si o intrebare: de ce folositi form de contact inloc de locatie reala cu email, telefon si adresa?

ms pt sfaturi , o sa vad ce pot face , nu folosim adresa si telefon si restul pent]

Cod:
    &#60;meta http-equiv=&#34;Content-Type&#34; content=&#34;text/html; charset=iso-8859-1&#34;; charset=&#34;iso-8859-1&#34;&#62;
    &#60;meta name=&#34;Author&#34; content=&#34;HighDesign - http&#58;//www.highdesign.ro&#34; /&#62;
    &#60;meta name=&#34;robots&#34; content=&#34;FOLLOW,ALL,INDEX&#34;&#62;
    &#60;meta name=&#34;classification&#34; CONTENT=&#34;Reference&#34;&#62;
    &#60;meta name=&#34;language&#34; content=&#34;ro&#34;&#62;
    &#60;meta name=&#34;rating&#34; CONTENT=&#34;SAFE FOR KIDS&#34;&#62;
    &#60;meta name=&#34;subjects&#34; content=&#34;web design ploiesti&#34;&#62;

[/QUOTE]

ms pt sfaturi , o sa vad ce pot face , nu folosim adresa si telefon si restul pentru ca inca nu suntem firma

Cristian Mezei este deconectat Administrator
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    20th February 2005
    Locaţie
    Everywhere
    Posturi
    6.975
    Putere Rep
    63

Implicit

Citat Postat în original de allergic &#064; Mar 2 2006, 05&#58;05 PM) [post=11408
    ms pt sfaturi , o sa vad ce pot face , nu folosim adresa si telefon si restul pentru ca inca nu suntem firma
    Poti presta servicii si ca persoana fizica. Nu e asa mare bai

Sau poti aplica pentru PFA. Este mult mai usor si ve]
    [/QUOTE]

Poti presta servicii si ca persoana fizica. Nu e asa mare bai

Sau poti aplica pentru PFA. Este mult mai usor si vei scapa de multa hartogaraie.
    Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.

mindsoul este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    17th April 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    63
    Putere Rep
    37

Implicit

link-urile in flash nu pot fi urmate de spider, asa ca baga pe undeva un sitemap xhtml,cu toate linkurile
    <a href=\"http://www.avasilcaidaniel.com/\" target=\"_blank\"> Personal Design Showcase </a>

Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    1st March 2006
    Locaţie
    Ploiesti
    Posturi
    622
    Putere Rep
    36

Implicit

Citat Postat în original de Krumel &#064; Mar 2 2006, 04&#58;52 PM) [post=11407
    tot eu sunt , nu prea am inteles care e treaba robots.txt . Adica..la ce ma ajuta fisierul asta? Din cate am inteles eu , cu ajutorul lui pot restrictiona spiderii sa viziteze anumite portiuni din pagina , dar eu nu vreu lucrul asta. La altceva mai e bun robots.txt?

ps: am validat pagina si am bagat ibl-uri catre mine , acum am de asteptat putin , dar tot nu sunt eu convins de ce nu am gaseste cu "web design ploiesti" . Am inteles ca nu am in continut exact expresia "web design ploiesti" , dar nici "web ploiesti" , "design ploiesti" , "programare ploiesti" nu scrie exact in continut , dar sunt gasit pe primele locuri . Sunt gasit pana si cu "imagini ploiesti" si e clar ca nu am optimizat deloc pentru cautarea asta( am decat cuvantul &#39;imagini" si "ploiesti&#39; prin text) , ma gaseste si la cautare "ploiesti" ( ma rog pe a 4 pagina , dar pentru "web design ploiesti" nu&#39;s nici in a 100 pagina .

ms anticipat si sper ca n-am facut prea multe greseli ca mi-a fost len]
    [/QUOTE]

tot eu sunt , nu prea am inteles care e treaba robots.txt . Adica..la ce ma ajuta fisierul asta? Din cate am inteles eu , cu ajutorul lui pot restrictiona spiderii sa viziteze anumite portiuni din pagina , dar eu nu vreu lucrul asta. La altceva mai e bun robots.txt?

ps: am validat pagina si am bagat ibl-uri catre mine , acum am de asteptat putin , dar tot nu sunt eu convins de ce nu am gaseste cu "web design ploiesti" . Am inteles ca nu am in continut exact expresia "web design ploiesti" , dar nici "web ploiesti" , "design ploiesti" , "programare ploiesti" nu scrie exact in continut , dar sunt gasit pe primele locuri . Sunt gasit pana si cu "imagini ploiesti" si e clar ca nu am optimizat deloc pentru cautarea asta( am decat cuvantul &#39;imagini" si "ploiesti&#39; prin text) , ma gaseste si la cautare "ploiesti" ( ma rog pe a 4 pagina , dar pentru "web design ploiesti" nu&#39;s nici in a 100 pagina .

ms anticipat si sper ca n-am facut prea multe greseli ca mi-a fost lene sa mai citesc inca o data

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    69
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    69

Implicit

Citat Postat în original de allergic &#064; Mar 13 2006, 06&#58;44 PM) [post=12240
    La nimic altceva.

Nu vrei sa il folosesti, nu il folosi. Ai toate resursele despre robots.txt explicate pe forum.
    Sa ma scuzi daca nu stau dupa fiecare sa le spun sa citeasca ce e scris pe forum ]
    [/QUOTE]

La nimic altceva.

Nu vrei sa il folosesti, nu il folosi. Ai toate resursele despre robots.txt explicate pe forum.
    Sa ma scuzi daca nu stau dupa fiecare sa le spun sa citeasca ce e scris pe forum si sa faca ce cred.

Succese.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    1st March 2006
    Locaţie
    Ploiesti
    Posturi
    622
    Putere Rep
    36

Implicit

Citat Postat în original de Krumel &#064; Mar 13 2006, 08&#58;25 PM) [post=12242
    La nimic altceva.

Sa ma scuzi daca nu stau dupa fiecare sa le spun sa citeasca ce e scris pe forum si sa faca ce cred.

Succese.

parca simt un pic de nervozitate la tine, nu ]
    La nimic altceva.

Succese.
    [/QUOTE]

parca simt un pic de nervozitate la tine, nu trebuie...oricum ms pt ajutor

Pagina 1 din 4 123 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Spam ro-design.net
    De KidRock în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 12th March 2009, 01:39
  2. PHP + Design
    De BeFree în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 15th April 2008, 18:24
  3. design + seo
    De toni în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 1