Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123
Rezultate 21 la 25 din 25

Subiect: intrebari legate de crearea unui magazin online

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    109
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    109

Implicit

La noi in Ro toata lumea e buna sa iti ia banii ...
    Citat Postat în original de wharmus Vezi Post
    Noua romanilor ne place maxim sa facem pe desteptii cand nu e cazul.
    Cred ca cel mai potrivit pentru tine ar fi sa lucrezi cu o companie din strainatate. Respectiv dintr-o tara pe ai caror cetateni ii respecti si ii vezi altfel, mai buni, mai umili etc.
    Si nu mi-o lua in nume de rau, ca n-am interesul sa ma cert cu tine sau ceva. Dar eu de exemplu nu as lucra cu un client ca tine niciodata chiar si numai pentru citatele de mai sus. Si nici nu te-as recomanda colaboratorilor mei.

In rest, imi mentin ideea de la inceput. In locul tau as face un shop cu woocommerce (sau platforma aia de ti-a propus-o un coleg mai sus, biz.. ceva), as invata nitel despre ce e vorba, mi-as stabili nevoile si abia apoi (poate chiar inainte sa vand vreun produs) as trece la o solutie profesionala in cunostinta de cauza.

Da, cs-cart e un produs bun, prestashop e un produs bun, magento este poate si mai bun. Dar cum poti alege daca nu stii ce inseamna un magazin online?

Si ca sa-ti raspund la o eventuala intrebare: da, si eu am facut la fel, am avut magento fara sa stiu nimic, shop "facut" de cineva, apoi mi-am pus woo, am vazut ce nevoi am si am ales intr-un final cs-cart, dupa ce intre timp am instalat si presta si magento si opencart si am vazut cum ma inteleg cu fiecare. Dar practic, nu doar sa vad cum arata, adica la modul serios, facut la fiecare structura, categorii, adaugat produse etc.

PS: am ales cs-cart pentru ca mi l-a aratat Tom, altfel poate m-as fi chinuit cu presta.

Marius P. este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    25th December 2010
    Locaţie
    Hateg
    Posturi
    89
    Putere Rep
    27

Implicit

Si daca nu ai incredere in recomandarile unor necunoscuti, ceea ce poate fi un lucru bun, fa altceva: cauta un magazin care iti place si care crezi ca se apropie de ceea ce ai vrea tu si afla cine l-a facut, cat a costat etc.
    :)

wharmus este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    19th September 2015
    Posturi
    17
    Putere Rep
    0

Implicit

Multumesc tuturor pt raspunsuri , fie ele on-topic sau off-topic

Rhobur este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    29th June 2011
    Locaţie
    Bucuresti, Romania
    Posturi
    17
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Dan Vezi Post
    PS: am ales cs-cart pentru ca mi l-a aratat Tom, altfel poate m-as fi chinuit cu presta.
    Eu folosesc Prestashop inca de la versiunea 1.3
    Intr-adevar te "chinui" putin insa daca ai ceva cunostinte de programare web, te descurci ma ales ca au un forum destul de populat.
    Mie mi se pare alegerea optima, mai ales ca este gratuit si foarte rar trebuie sa dai bani pe ceva.
    Poti plati la inceput o tema daca nu iti plac cele gratuite sau nu vrei sa piersi prea mult timp modificandu-le.
    In ceea ce priveste modulele aditionale, eu in 4 ani nu am cumparat decat 6 sau 7, restul au fost free.

wharmus este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    19th September 2015
    Posturi
    17
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Rhobur Vezi Post
    Eu folosesc Prestashop inca de la versiunea 1.3
    Intr-adevar te "chinui" putin insa daca ai ceva cunostinte de programare web, te descurci ma ales ca au un forum destul de populat.
    Mie mi se pare alegerea optima, mai ales ca este gratuit si foarte rar trebuie sa dai bani pe ceva.
    Poti plati la inceput o tema daca nu iti plac cele gratuite sau nu vrei sa piersi prea mult timp modificandu-le.
    In ceea ce priveste modulele aditionale, eu in 4 ani nu am cumparat decat 6 sau 7, restul au fost free.
    Multumesc

Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Landing page pe prima pagina a unui magazin online
    De clickymedia în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 9th September 2015, 12:41
  2. Cum se face optimizarea offpage in cadrul unui magazin online?
    De dudu_tux în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 5th January 2014, 00:28
  3. Promovarea unui Magazin Online
    De Pîrvan Marian în forumul Discutii Social Media
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 19th February 2012, 22:10
  4. Intrebari legate de SEO
    De hogash în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 15
    Ultimul Post: 14th January 2009, 19:13
  5. Intrebari legate de alegerea unui domeniu
    De Ringwraith în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 1st August 2007, 19:38

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •