Azi am aflat ca f64 care avea program de afiliere nu va livra comisioane de blackfriday, asadar va trebui sa ma reorientez catre profitshare. Din catre stiu anii trecuti oferea 1% de blackfriday , cum e acum?
Azi am aflat ca f64 care avea program de afiliere nu va livra comisioane de blackfriday, asadar va trebui sa ma reorientez catre profitshare. Din catre stiu anii trecuti oferea 1% de blackfriday , cum e acum?
Urata alegere au facut. Intr-adevar, poate, sa zicem ca au reduceri atat de mari, costuri atat de mari si comisioane atat de multe incat nu pot face fata cu platile dar chiar in halul asta dupa ce afiliatii trag 1 an si te promoveaza, tu sa ii arunci exact atunci cand au cele mai mari sanse de castig?
anul trecut facusem o campanie serioasa de promovare , iar castigurile au fost foarte mici , scuza lor a fost ca nu au functionat 4 servere din 6 si de aceea nu am avut comisioane . Acum ce sa fac sa ii cred?
Am vazut zilele trecute o stire, cum ca F64 a inceput colaborare cu eMag si va vinde produsele si in marketplace-ul eMag, deci le vei putea promova prin eMag si iei comision de la ei, nu de la F64. Asadar, nu vor fi probleme nici de BF.
F64 isi listeaza produsele pe eMAG Marketplace - IT - HotNews.ro
Nu ai de ce sa iti faci griji, au intrat in Profitshare si pot fi promovati de acolo si de BF.
Vand pachet de advertoriale pe site-uri autoritare -> vezi oferta
Ai nevoie de un site profi pentru afacerea ta? Contacteaza-ma!
F64 probabil are ceva datorii spre eMag/furnizori/habar n-am si cred ca au fost "obligati" sa intre in marketplace-ul lu` peste. Pentru F64 intrarea asta pare foarte paguboasa.
1. Un lider pe o nisa, asa cum isi spuneau, nu are motive sa stea in spate sub logo eMag
2. Daca sunt deschisi la afiliere prin PS isi omoara si programul propriu de afiliere care misca cat de cat ceva
3. eMag o sa aiba si cifre bune dupa care sa-si creasca nisa in propriul magazin, nisa care nu-i stralucita la ei
De cand au iesit din 2P s-a simtit ca ceva nu-i bine pe acolo. Acum vedem si care era planul![]()
De curiozitate, de ce ai vrea sa continui sa promovezi un asemenea advertiser cand ai avut astfel de probleme anul trecut?
Cauta alt advertiser care a fost "up and running" in ultimii ani de BF ca sa nu mai ai astfel de experiente negative...
Astfel de probleme au fost si cu Altex in anii trecuti.. cine a "suferit" in trecut, si-a invatat lectia.
sau poate urmeaza ca emag sa preia si f64...
Succesul este ca si sarcina. Toata lumea te felicita, dar nimeni nu stie de cate ori ai fost f....
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Ultima modificare făcută de gmc; 17th September 2015 la 19:21.
Succesul este ca si sarcina. Toata lumea te felicita, dar nimeni nu stie de cate ori ai fost f....
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)