Rezultate 1 la 3 din 3

Subiect: Probleme cu un site - wmt si analytics

edy12006 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    33
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    40

Implicit Probleme cu un site - wmt si analytics

Salutari!

De ceva vreme ma confrunt cu unele probleme la un site. Am analizat putin si am realizat urmatoarele:

1) La "date structurale" in webmaster tool apare ca nu am setat schema.org pentru author. Chiar e necesar acest lucru, se mai tine cont de ele?

2) La "resurse blocate" tot in webmaster tool imi apare cum ca la un numar de 47 de articole, blocheaza afisat un plugin de facebook like, si eroarea ma duce spre o poza a unei persoane ce a dat like la site. Asta am inteles ca s-ar putea rezolva daca pun pluginul de FB prin html5?

3) In analytics imi apar accesari din serps pe cautarea: "ghost spam is free from the politics, we dancing like a paralytics" insa la o simpla cautare nu imi apare acest text in site si nici nu apare in serps pe acest keyword.

4) Tot in analytics imi apare trafic refferal din niste surse suspecte, dar de pe care nu a link si nu am nici cea mai mica legatura cu ele, am atasat o poza cu aceste surse.

refferal.jpg

Va multumesc anticipat si astept pareri referitoare la rezolvarea problemelor, si daca credeti ca acestea ar fi putut influenta o scadere de trafic si pozitii in serps in ultima perioada.

Marius P. este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    25th December 2010
    Locaţie
    Hateg
    Posturi
    89
    Putere Rep
    27

Implicit

Raspuns pentru punctul 4:
    Se numeste referral spam si este o metoda prin care se fac accesari false (sau doar alterari ale datelor din analytics) cu referer-url-uri catre site-urile care se doresc promovate. Exista site-uri care ofera acces public la log-uri si astfel backlink-uri pentru spammer.

In functie de tipul de spam (daca se face doar prin alterarea analytics sau prin accesari ale server-ului) il filtrezi in analytics sau il opresti in htacess.
    Ultima modificare făcută de Marius P.; 22nd September 2015 la 17:37. Motiv: completare
    :)

edy12006 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    33
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    40

Implicit

Citat Postat în original de Marius P. Vezi Post
    Raspuns pentru punctul 4:
    Se numeste referral spam si este o metoda prin care se fac accesari false (sau doar alterari ale datelor din analytics) cu referer-url-uri catre site-urile care se doresc promovate. Exista site-uri care ofera acces public la log-uri si astfel backlink-uri pentru spammer.

In functie de tipul de spam (daca se face doar prin alterarea analytics sau prin accesari ale server-ului) il filtrezi in analytics sau il opresti in htacess.
    Am pus astfel: 1.jpg

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Stergere site din Analytics
    De emanuel în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 5th October 2013, 19:56
  2. Probleme cu Analytics
    De matei în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 24th February 2012, 23:01
  3. Analytics are probleme ?
    De Seinfeld în forumul Google
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 3rd November 2010, 15:30
  4. Probleme cu bounce-ul de la analytics
    De attempt în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 25th March 2009, 15:20
  5. implementare google analytics pe site
    De meetzah în forumul Server side
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 21st September 2008, 02:50

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •