Salutari!
De ceva vreme ma confrunt cu unele probleme la un site. Am analizat putin si am realizat urmatoarele:
1) La "date structurale" in webmaster tool apare ca nu am setat schema.org pentru author. Chiar e necesar acest lucru, se mai tine cont de ele?
2) La "resurse blocate" tot in webmaster tool imi apare cum ca la un numar de 47 de articole, blocheaza afisat un plugin de facebook like, si eroarea ma duce spre o poza a unei persoane ce a dat like la site. Asta am inteles ca s-ar putea rezolva daca pun pluginul de FB prin html5?
3) In analytics imi apar accesari din serps pe cautarea: "ghost spam is free from the politics, we dancing like a paralytics" insa la o simpla cautare nu imi apare acest text in site si nici nu apare in serps pe acest keyword.
4) Tot in analytics imi apare trafic refferal din niste surse suspecte, dar de pe care nu a link si nu am nici cea mai mica legatura cu ele, am atasat o poza cu aceste surse.
refferal.jpg
Va multumesc anticipat si astept pareri referitoare la rezolvarea problemelor, si daca credeti ca acestea ar fi putut influenta o scadere de trafic si pozitii in serps in ultima perioada.