Salut,
Tocmai am citit o carte despre SEO dar unele chestii nu le-am inteles. O sa enumerez puctual intrebarile mele, sper sa ma lamureasca cineva.
1) Daca teoretic e bine sa inscrii site-ul numai in directoare bune, de ce sunt programe care au 500 de direcoare romanesti, straine etc., cu inscriere semi-automata etc. Pana la urma cum este corect.. sa inscrii numai in 20 de directoare bune, sau e ok si in 200, numai ca aceste directoare sa fie structurate corect si sa aibe relevanta cu continutul siteului?
2) Are vreun efect benefic inscrierea unei pagini romanesti in dir. de genul Alexa, Dmoz, Yahoo! Dir., Joe Ant, Jayde, Zeal etc
3) Am intalnit persoane care pur si simplu imi luau site-ul meu deja existent, care nu era bine pus la punct in sensul ca unele taguri din el nu erau corecte, densitatea cuvintelor cheie nu era corecta (ori prea putine, ori prea multe), si parca pur si simplu imi inscrie site-ul in cateva directoare, imi baga meta-urile si hop am sarit direct in prima pagina in numai cateva saptamani, fara sa umble la continutul site-ului meu (din body).
4) Este adevarat ca 70% din campania de optimizare depinde de inscrierea in directoare si puterea linkurilor?
Multumesc si sper sa ma lamureasca cineva,
Marius